Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............100
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100

kalan=.........2414
ayy kızlar kendi listemi de yaptım ya bir tuhaf oldum ya dua dileniyomuşum gibi tövbe tövbe lütfen içinizden geliyosa okuyun ben kırılmam ha bilesiniz

ayy kızlar kendi listemi de yaptım ya bir tuhaf oldum ya dua dileniyomuşum gibi tövbe tövbe lütfen içinizden geliyosa okuyun ben kırılmam ha bilesiniz

canım ben şimdi 100 tane daha okumaya başlıyorum okuyunca yazarım tabiki içimizden geliyo istemeyerek okunan dua zaten makbul olmaz canımcım

kız öyle bir anlatmışsınki içim geçti yaaa allah bağışlasın gıdısı güzeli maşallahhh

du bakalım canım henüz kesin değil pzts.salı belli olucak ne kadnı olacağım
zaten fotoyuu canları çeksinde en azından ucundan kıyısından acık göstersinler diye ekledim...gerçi benimde canım çekmedi değil bir haftadır bişe yok adet olmadığım için belki vardırilişme yanıma diyorum yazık oda susup gidiyo garibiiim kıyamamama olursamda acısınını fena çıkarır eminim

bende şimdi geçmişe bakıyodum demek içeri girdin 5 erkek amanınnn inşallahhh sonucu hayırlı olur canım..adet olmadın hee hala
he ya anam dedim noliyyyynere düştüm ben hayırlısı olsun ya öle aman aman olsun demiyorum hayırlısı bakalım ...
he ya adet olmadım hala bugün ve yarında gelmezse bu iş tamamdır dicem inşallah ama ara ara ağrım oluyo ya

tarfil için duru ve tuğbada almamışmıydı ayetel kürsi benim kafam iyice karıştı
ya mübarekler bu ne sayfalar hep listelerle dolu ne ettiniz hatim indirsek bu kadar çok liste olmazdıiice karıştı kafam iisimi ben aldığım sayıları okuyam listeye hiç bakmayam

hayyeeet bişeysin yauuuu genç kamer ismesek inan bana bu listeyi görmezdin şimdi olurmu öyle şey allah kabul buyursun yeterki sizleirn hayrına bizde sevap kazanıyoruz kötümü

slm arkadaşlar nabersiniz dua için geldim ama haftaya okunucakmış demek hmmm iiyi bari...
durucuk tarfilcik şekerer dualarınız bitti allah kabul etsin inşallah ..durunun tefriciyesine başladım bugün onu bitirip yarında kamer gencin tefriciyesine başlıcam ooh ne güzel ne güzel dilimiz boş laflara dönmicek zikrederek dua ederk geçicek sizlerin sayesinde allah razı olsun(bir an kkendimi hafız gibi hissettim ayool) tipimi görende bu soytarımı okuyo bu kadar der)

benim güzeller güzeli talihlim bugün hedayen gelicek inşallah de bakem heyecanlımısın ya ben tutamayıp sölesem bana kimin çıktığını olurmu ya ama bi şartım var ben kime çıktıysam oda bana sölesin ne olur ya zaten yılbaşı geldi hadi söleyin

ya bi ses verin alooo sesim geliyormiiiii
ben biraz evi toplayayım sayfa açık baknırım arada sizlere

şifam nasılsın azaldmı epeyce ağrıların bu arada hediyen gelmiş hayırlı olsun güle güe kullan
evet canım o an azalmıştı biraz ağrı kesici işe yaradı diye rahattımki sorma gece boyu neler çektimmmm sabahada yansıdı taaa bu saate kadar offf yaaaa illaki 3 gün çekiomm ağrı adet bende ağrılı adet haline dönüştüüü oooffffffffffff offff çok zorrr Rabbim kimseye vermesin yaaaaa

hoşgeldin.. canım kulağıma söyle sana kim çıkmış kimseye demem

tubişim inşallah kırmızıların gelmez
ayy nihayet sesimi duyan biri çıktı ayy inşallah ipem ya ne dersin olabilirmiki o talih beni bulurmuki dün eşim aradı oldunmu diye yok dedim akşam gelip masayı hazırladı çayı yaptı çay yanına yiyecekleri hazırladı yatağın örtüsünü bile kaldırtmadı içim parçalandı resmen sabahta bi uyandım oda 4 tane hediye paketiyle dolu benim hediyeler geldi sandım kimdenmiş dedim sinandan dedi inanmadım sonra nerden çıktı dedim mutluyum bugün dedi adet olmadın gecede bebeğimi gördüm riyamda dedi yazık ya herife dur yerden coş geldi güzel allahıjm hayırlı bir mucize versin ne diyim

geçmiş olsun canım adet ağrısı şiddetli olan çok gördüm de senin gibi 3 gün süreni ilk defa
gördüm ne kadar zor allah yardım etsin

bu arada şifa almış hediyelerini güle güle kullansın melikeninde kesesine bereket
sağol canım en güzelleri sizlerin olsun amin canım hepimizin kesesine bereket bende bugün yolladım yani kociş halletti pazartesi elinde olur inşşşşşş evde olur kendileriii hu hu kızlar hepiniz evde olun pazartesi iş adresi verenlerde işte olsunlar ağzımdan kaçırmayım kime yollucağımı

bilirim canım o lanet sancıyı ben bekarken iğne yemeden duramıyodum hiç unutmam bi defasında bayılmıştım abim götürdü hastaneye dr beni eşi sanmış tövbe haşa abime eşiniz adetlimi demiş abimde kardeşim ama bilmiyorum demiş sorun demiş dr oda bana geldi soramıyoda açıkca kurban olduğum sen hastamısın diyo dedim buraya niye geldik abi yok dedi yani idrarda kan çıkmışta deyince utanarak ivet demiştim ayy bak abimi özlediğim geldi aklıma kör olası gurbet ak ulen aaakk

hoşgeldin.. canım kulağıma söyle sana kim çıkmış kimseye demem
valla desemmiki acep yo kyok bugün alacak zaten söyler burda e belki sensindir belkide senden yakın biri

olur tabi neden olmasın inşallah eşinin rüyası gerçek olsun canım
b,rde hediyelrin nelermiş merak ettim

şifam bunu niçin dr gitmedinmi nedne bu kadar sancılı oluyoki ben gitmiştim bana rahim darlığından dedi ne alaka anlamadım birde iltihapmı var acaba sende bu kadar şiddetli ağrıyo ya gel sana rahim nakli yaptırak belki sancıların hafiflertövbe bende şaşırdımiice ya allah sonumu hayıır etsin

ben bi çırpıda evi topayıp gelirim
kamerim gencim nirdesin

selam kızlar nasılsınız bakalım bu gün
biz iyiyiz sen nasılsın canım

öğleden sonra getirirler sanırım biraz sabredeyim

olur tabi neden olmasın inşallah eşinin rüyası gerçek olsun canım
b,rde hediyelrin nelermiş merak ettim
inşallahhh canımmm
hediyeler sayı olarak söliyim eklerim resimleri zaten akşama 11 parça yanlış hatırlamıyosam neler olduğunuda talihlim alınca söler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…