ayy kızlar kendi listemi de yaptım ya bir tuhaf oldum ya dua dileniyomuşum gibi tövbe tövbe lütfen içinizden geliyosa okuyun ben kırılmam ha bilesinizkamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............100
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100
kalan=.........2414
ayy kızlar kendi listemi de yaptım ya bir tuhaf oldum ya dua dileniyomuşum gibi tövbe tövbe lütfen içinizden geliyosa okuyun ben kırılmam ha bilesiniz
kız öyle bir anlatmışsınki içim geçti yaaa allah bağışlasın gıdısı güzeli maşallahhhhoşbulduk canım akşam annemlerde toplandık ipek gelinimizde vardı hani demiştimya yeni 2. bebeğimiz oldu diye bir tatlı allahım tavşan şeklinde pembe bir tulumu var uzun kulakları bide poposunda pufidik bir kuyruğu yersin onu öyle görsen, bide gözlerini şaşı yapıp insanın suratını bir inceliyo yarabbim ölürsün o minicik surata tontiş yanaklara gıdısına yumuluveriyosun zatenmis mis kokuyo gıdışına bizim daha varr nasıl olsaa
du bakalım canım henüz kesin değil pzts.salı belli olucak ne kadnı olacağımtubişimm hayırlı olsun şimdidenn artık sende bir iş kadınısınn desene ..
laa olum bu resmi buraya koyarken hiçmi düşünemedin.. acaba birilerin canı çekermi diye
bazı arkadaşlarımız hasret kalmışlar :86:
he ya anam dedim noliyyyybende şimdi geçmişe bakıyodum demek içeri girdin 5 erkekamanınnn inşallahhh sonucu hayırlı olur canım..adet olmadın hee hala
ya mübarekler bu ne sayfalar hep listelerle dolu ne ettiniz hatim indirsek bu kadar çok liste olmazdıtarfil için duru ve tuğbada almamışmıydı ayetel kürsi benim kafam iyice karıştı
hayyeeet bişeysin yauuuu genç kamer ismesek inan bana bu listeyi görmezdin şimdi olurmu öyle şey allah kabul buyursun yeterki sizleirn hayrına bizde sevap kazanıyoruz kötümüayy kızlar kendi listemi de yaptım ya bir tuhaf oldum ya dua dileniyomuşum gibi tövbe tövbe lütfen içinizden geliyosa okuyun ben kırılmam ha bilesiniz
evet canım o an azalmıştı biraz ağrı kesici işe yaradı diye rahattımki sorma gece boyu neler çektimmmm sabahada yansıdı taaa bu saate kadar offf yaaaa illaki 3 gün çekiomm ağrı adet bende ağrılı adet haline dönüştüüü oooffffffffffff offff çok zorrrşifam nasılsın azaldmı epeyce ağrıların bu arada hediyen gelmiş hayırlı olsun güle güe kullan
hoşgeldin.. canım kulağıma söyle sana kim çıkmış kimseye dememslm arkadaşlar nabersiniz dua için geldim ama haftaya okunucakmış demek hmmm iiyi bari...
durucuk tarfilcik şekerer dualarınız bitti allah kabul etsin inşallah ..durunun tefriciyesine başladım bugün onu bitirip yarında kamer gencin tefriciyesine başlıcam ooh ne güzel ne güzel dilimiz boş laflara dönmicek zikrederek dua ederk geçicek sizlerin sayesinde allah razı olsun(bir an kkendimi hafız gibi hissettim ayool) tipimi görende bu soytarımı okuyo bu kadar der)
benim güzeller güzeli talihlim bugün hedayen gelicek inşallah de bakem heyecanlımısın ya ben tutamayıp sölesem bana kimin çıktığını olurmu ya ama bi şartım var ben kime çıktıysam oda bana sölesin ne olur ya zaten yılbaşı geldi hadi söleyin
ayy nihayet sesimi duyan biri çıktı ayy inşallah ipem ya ne dersin olabilirmiki o talih beni bulurmuki dün eşim aradı oldunmu diye yok dedim akşam gelip masayı hazırladı çayı yaptı çay yanına yiyecekleri hazırladı yatağın örtüsünü bile kaldırtmadı içim parçalandı resmen sabahta bi uyandım oda 4 tane hediye paketiyle dolu benim hediyeler geldi sandım kimdenmiş dedim sinandan dedi inanmadım sonra nerden çıktı dedim mutluyum bugün dedi adet olmadın gecede bebeğimi gördüm riyamda dedi yazık ya herife dur yerden coş geldi güzel allahıjm hayırlı bir mucize versin ne diyimtubişim inşallah kırmızıların gelmez
evet canım o an azalmıştı biraz ağrı kesici işe yaradı diye rahattımki sorma gece boyu neler çektimmmm sabahada yansıdı taaa bu saate kadar offf yaaaa illaki 3 gün çekiomm ağrı adet bende ağrılı adet haline dönüştüüü oooffffffffffff offff çok zorrrRabbim kimseye vermesin yaaaaa
sağol canım en güzelleri sizlerin olsun amin canım hepimizin kesesine bereket bende bugün yolladım yani kociş hallettibu arada şifa almış hediyelerini güle güle kullansın melikeninde kesesine bereket
bilirim canım o lanet sancıyı ben bekarken iğne yemeden duramıyodum hiç unutmam bi defasında bayılmıştım abim götürdü hastaneye dr beni eşi sanmış tövbe haşa abime eşiniz adetlimi demiş abimde kardeşim ama bilmiyorum demiş sorun demiş dr oda bana geldi soramıyoda açıkca kurban olduğum sen hastamısın diyo dedim buraya niye geldik abievet canım o an azalmıştı biraz ağrı kesici işe yaradı diye rahattımki sorma gece boyu neler çektimmmm sabahada yansıdı taaa bu saate kadar offf yaaaa illaki 3 gün çekiomm ağrı adet bende ağrılı adet haline dönüştüüü oooffffffffffff offff çok zorrrRabbim kimseye vermesin yaaaaa
valla desemmiki acep yo kyok bugün alacak zaten söyler burda e belki sensindir belkide senden yakın birihoşgeldin.. canım kulağıma söyle sana kim çıkmış kimseye demem
ayy nihayet sesimi duyan biri çıktı ayy inşallah ipem ya ne dersin olabilirmiki o talih beni bulurmuki dün eşim aradı oldunmu diye yok dedim akşam gelip masayı hazırladı çayı yaptı çay yanına yiyecekleri hazırladı yatağın örtüsünü bile kaldırtmadı içim parçalandı resmen sabahta bi uyandım oda 4 tane hediye paketiyle dolu benim hediyeler geldi sandım kimdenmiş dedim sinandan dedi inanmadım sonra nerden çıktı dedim mutluyum bugün dedi adet olmadın gecede bebeğimi gördüm riyamda dedi yazık ya herife dur yerden coş geldi güzel allahıjm hayırlı bir mucize versin ne diyim
şifam bunu niçin dr gitmedinmi nedne bu kadar sancılı oluyoki ben gitmiştim bana rahim darlığından dedi ne alaka anlamadım birde iltihapmı var acaba sende bu kadar şiddetli ağrıyo ya gel sana rahim nakli yaptırak belki sancıların hafiflerevet canım o an azalmıştı biraz ağrı kesici işe yaradı diye rahattımki sorma gece boyu neler çektimmmm sabahada yansıdı taaa bu saate kadar offf yaaaa illaki 3 gün çekiomm ağrı adet bende ağrılı adet haline dönüştüüü oooffffffffffff offff çok zorrrRabbim kimseye vermesin yaaaaa
biz iyiyiz sen nasılsın canımselam kızlar nasılsınız bakalım bu gün
bilirim canım o lanet sancıyı ben bekarken iğne yemeden duramıyodum hiç unutmam bi defasında bayılmıştım abim götürdü hastaneye dr beni eşi sanmış tövbe haşa abime eşiniz adetlimi demiş abimde kardeşim ama bilmiyorum demiş sorun demiş dr oda bana geldi soramıyoda açıkca kurban olduğum sen hastamısın diyo dedim buraya niye geldik abiyok dedi yani idrarda kan çıkmışta deyince utanarak ivet demiştim ayy bak abimi özlediğim geldi aklıma kör olası gurbet ak ulen aaakk
valla desemmiki acep yo kyok bugün alacak zaten söyler burda e belki sensindir belkide senden yakın biri
inşallahhh canımmmolur tabi neden olmasın inşallah eşinin rüyası gerçek olsun canım
b,rde hediyelrin nelermiş merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?