rica ederim canım ne demektamam canım çok çok saol teşekür ederim
tostide hediyelerini gönderdi ne güzel yavaş yaaş hediyelerimizi almaya başlıyoruzzz ..bende eşimin uyanmasını bekliyorum beraber çıkıp kargoya verecez :81:
kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............100
damla............100
kamer............530
kalan=2604
önümüzdeki hafta hepimiz hediyelerimize kavuşmuş oluruz
ptt ile göndereyim bende ozamanbencede haftaya herkes hediyelerine kavuşur kızlar ptt kargoyu öneririm hem daha hızlı hem daha uygun
tamam canım olur koyarımm ...bende kendi kurbanıma sesleneyim burda gerçi dünde yazdım belki görmemiştir ..hediyemi göndermeden önre resimlerini çek sana zahmetkızlar ya bana bir çizelge yapabilirmisiniz ben beceremıyom bu işleri birde hediyem geldiğinde fotosunu nasıl yükliycem onuda bılmıyorum ben fotoyu kedersizim sana yollasam msnden sende yüklesen olur mu
sagol kedersizim ben sana yollarım o zaman fotoları
çizelgeyide fatoşa derim artık kilo verme çizelgesi
benım azcık işlerim var kızlar 1 de de kuran var grş daha sonra
günaydın kızlar hediyelerimi kargoya verdim geldim ptt kargo birinizin kapısı çalar sanırım pazartesi günü
kedersizim bende tarfil için 50 aytele kürsi alayım haftaya cumaya kadar ne de olsa okurum durunun tefriciyelerini okım kamer içinde alırım inş.
Sevdacım sen kaç kılosun canım imkanın varsa git spora 2 kere gitttim daha cumartesi ve pazarda gidicem 1 kılo veririm sanırım yarım kılo vermiş gibiyim şimdiden cok işe yarıyor
eşim uyandı çıkııyorum ben
hoşça ve dostça kalınnnn
Ya bu arada kamer için bende 100 yazmıştım beni niye kaale almıyonuzz geberticem sizi heee
Neyse çıktım ben
Keşke nurcan duayı koyup gitseydi hazır okur çıkardık
Ya bu arada kamer için bende 100 yazmıştım beni niye kaale almıyonuzz geberticem sizi heee
Neyse çıktım ben
Keşke nurcan duayı koyup gitseydi hazır okur çıkardık
kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............100
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100
kalan=.........2414
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?