Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tostide hediyelerini gönderdi ne güzel yavaş yaaş hediyelerimizi almaya başlıyoruzzz ..bende eşimin uyanmasını bekliyorum beraber çıkıp kargoya verecez :81:

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............100
damla............100
kamer............530

kalan=2604

arkadaşlar listenin son hali budur kimsenin aklı karışmasın hepinize teşekür ediyorum allah hepimizin muradını çok bekletmeden gerçekleştirsin inşallah(AMİN)

kızlar ya bana bir çizelge yapabilirmisiniz ben beceremıyom bu işleri birde hediyem geldiğinde fotosunu nasıl yükliycem onuda bılmıyorum ben fotoyu kedersizim sana yollasam msnden sende yüklesen olur mu

kızlar ya bana bir çizelge yapabilirmisiniz ben beceremıyom bu işleri birde hediyem geldiğinde fotosunu nasıl yükliycem onuda bılmıyorum ben fotoyu kedersizim sana yollasam msnden sende yüklesen olur mu
tamam canım olur koyarımm ...bende kendi kurbanıma sesleneyim burda gerçi dünde yazdım belki görmemiştir ..hediyemi göndermeden önre resimlerini çek sana zahmet ..benim makinem yok..web kamerasıyla çekincede net çıkmıyo resimler
tostican şu çizelgeyi bende beceremiyorum artık ne zamandır düşünyorum kendim içinde ama hep hata verdi vazgeçtim bende..

sagol kedersizim ben sana yollarım o zaman fotoları
çizelgeyide fatoşa derim artık kilo verme çizelgesi
benım azcık işlerim var kızlar 1 de de kuran var grş daha sonra

günaydın tosticim ben şuan 68 kiloyum canım 60 a insemm ne iyi olur ama eşim pek sıcak bakmıyor spor salonuna.neymiş boğazdan kescekmişimm

Nurcan tosti güle güle bende çıkıyorum yavaş yavaş malum bugün cuma çok yoğun bir gün beni bekliyor

Ya bu arada kamer için bende 100 yazmıştım beni niye kaale almıyonuzz geberticem sizi heee

Neyse çıktım ben

Keşke nurcan duayı koyup gitseydi hazır okur çıkardık

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............100
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100

kalan=.........2414

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…