hayyeeet bişeysin yauuuu genç kamer ismesek inan bana bu listeyi görmezdin şimdi olurmu öyle şey allah kabul buyursun yeterki sizleirn hayrına bizde sevap kazanıyoruz kötümü
inşallahhh canımmm
hediyeler sayı olarak söliyim eklerim resimleri zaten akşama 11 parça yanlış hatırlamıyosam neler olduğunuda talihlim alınca söler artık
ayy canım benim kıyamam yaaaaayy nihayet sesimi duyan biri çıktı ayy inşallah ipem ya ne dersin olabilirmiki o talih beni bulurmuki dün eşim aradı oldunmu diye yok dedim akşam gelip masayı hazırladı çayı yaptı çay yanına yiyecekleri hazırladı yatağın örtüsünü bile kaldırtmadı içim parçalandı resmen sabahta bi uyandım oda 4 tane hediye paketiyle dolu benim hediyeler geldi sandım kimdenmiş dedim sinandan dedi inanmadım sonra nerden çıktı dedim mutluyum bugün dedi adet olmadın gecede bebeğimi gördüm riyamda dedi yazık ya herife dur yerden coş geldi güzel allahıjm hayırlı bir mucize versin ne diyim
sen gü gül gerçekten elinde olursa düşüp bayılma sakınkız ben eşinin sana aldığı hediyeleri merak ettim ....senin talihline aldıklarını merak etmedim
nasılsa birazdan elimde olur
canımmmmmmmmmm inşallaaaaaaaaaaaahhh hepimiz yeni yılda anaların anası olalım oooohhhayy canım benim kıyamam yaaaainşşşşş hamişsindir be canım bacımmm yeni yıl bebiş müjdesi bekliozz sabırla inşşşşş inşşşşşşşşşşş bol bol olup geçecez hamiş listesine
hem 1 hafta sürer hem ilk 3 gün ağrılı olur ayyy sorma Rabbim kimseye vermesin canım çoğu kez acile gidip iğne olurumm buraya geleli gitmedim canımı dişime sıktım dayandım artık iğne ola ola iğne vurulan yer sertleşmiştigeçmiş olsun canım adet ağrısı şiddetli olan çok gördüm de senin gibi 3 gün süreni ilk defa
gördüm ne kadar zor allah yardım etsin
aaa sen eşimin hediyesni sordum galiba ya ne patavatsızım bend eheee
eşim birtane kardanadamlı gece lambası iki kutu mum bir kapıya asmak için gozalaklı süs peluş almış birde bimden almış ama sonuçta almış yazık..oto cam sileceği indirime girmiş sabah onu almak için erkenden sıraya grecekti demekki onu alırken bunlarada heveslendi hee
aleyküm selam canım iyileşmeye çabalıyom işteselam kızlar nasılsınız bakalım bu gün
okudum ben şeker Rabbim kabul etsinnnnnfiliz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50
kalan 43
ya bence hediyelerini gönderenler söylesin kime yolladıkalrını lütfen yaaaa:84::84::84:
ben az sonra açıklamayı düşünüyorum hatta hediyelerin resimerinide eklemeyi düşünüyoru ipem hafta sonu yok en son o görmesin dimi amahamile kadın biyeri şişer allahım esirgesin
ahhh canım benim aynen yaaa a acillere gitmekten gınaaa gelmişti artıkbilirim canım o lanet sancıyı ben bekarken iğne yemeden duramıyodum hiç unutmam bi defasında bayılmıştım abim götürdü hastaneye dr beni eşi sanmış tövbe haşa abime eşiniz adetlimi demiş abimde kardeşim ama bilmiyorum demiş sorun demiş dr oda bana geldi soramıyoda açıkca kurban olduğum sen hastamısın diyo dedim buraya niye geldik abiyok dedi yani idrarda kan çıkmışta deyince utanarak ivet demiştim ayy bak abimi özlediğim geldi aklıma kör olası gurbet ak ulen aaakk
valla desemmiki acep yo kyok bugün alacak zaten söyler burda e belki sensindir belkide senden yakın biri
hadiii açıklayakk yaaaa bende çok merak ediyorum bana kim gönderdiievet ya ben aşerdim özelliklede tubişimin kime hediye gönderdiğine
canım benim gitmemmi hiç tabi gittim doktora adet sancısının teşhisi olurmuş da tedavisi olmazmışşifam bunu niçin dr gitmedinmi nedne bu kadar sancılı oluyoki ben gitmiştim bana rahim darlığından dedi ne alaka anlamadım birde iltihapmı var acaba sende bu kadar şiddetli ağrıyo ya gel sana rahim nakli yaptırak belki sancıların hafiflertövbe bende şaşırdımiice ya allah sonumu hayıır etsin
ben bi çırpıda evi topayıp gelirim
kamerim gencim nirdesin
tubiş ama şimdi söylersek kuralı bozmuş oluruz burada olmayan arkidişler alınabilir haklı olarak
en iyisi çenemizi tutallım ...........melikem bebişin hayırlı günlerde kullansın cicilerini
canım benim gitmemmi hiç tabi gittim doktora adet sancısının teşhisi olurmuş da tedavisi olmazmışhatta dedilerki doktorlar adet sancısı normaldir tek çözüm doğummuş :87: Rabbim inşşşşşşşşşşş bebiş nasip eder de inşşş kurtulurum canım yaaaaaaa
canım benim gitmemmi hiç tabi gittim doktora adet sancısının teşhisi olurmuş da tedavisi olmazmışhatta dedilerki doktorlar adet sancısı normaldir tek çözüm doğummuş :87: Rabbim inşşşşşşşşşşş bebiş nasip eder de inşşş kurtulurum canım yaaaaaaa
güle güle kullan canım hediyelerinii ohh bidaha gelcek kimin kurbanıysan artık yeni yıla bol hediyeyle giriyorsun hep hediye alcan ona göre ohh hepsini güle güle kullanaaa sen eşimin hediyesni sordum galiba ya ne patavatsızım bend eheee
eşim birtane kardanadamlı gece lambası iki kutu mum bir kapıya asmak için gozalaklı süs peluş almış birde bimden almış ama sonuçta almış yazık..oto cam sileceği indirime girmiş sabah onu almak için erkenden sıraya grecekti demekki onu alırken bunlarada heveslendi hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?