Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayyeeet bişeysin yauuuu genç kamer ismesek inan bana bu listeyi görmezdin şimdi olurmu öyle şey allah kabul buyursun yeterki sizleirn hayrına bizde sevap kazanıyoruz kötümü

canım benim amin herkesin dualarıyla hepimizn muratları hayırlalarla olsun inşallah benimki bitince bende alcam herkesten 500 er 500 er inşallah allahım hepimizin yar ve ardımcısı olsun inşallah

inşallahhh canımmm
hediyeler sayı olarak söliyim eklerim resimleri zaten akşama 11 parça yanlış hatırlamıyosam neler olduğunuda talihlim alınca söler artık

kız ben eşinin sana aldığı hediyeleri merak ettim ....senin talihline aldıklarını merak etmedim
nasılsa birazdan elimde olur

ayy canım benim kıyamam yaaaa inşşşşş hamişsindir be canım bacımmm yeni yıl bebiş müjdesi bekliozz sabırla inşşşşş inşşşşşşşşşşş bol bol olup geçecez hamiş listesine

aaa sen eşimin hediyesni sordum galiba ya ne patavatsızım bend eheee
eşim birtane kardanadamlı gece lambası iki kutu mum bir kapıya asmak için gozalaklı süs peluş almış birde bimden almış ama sonuçta almış yazık..oto cam sileceği indirime girmiş sabah onu almak için erkenden sıraya grecekti demekki onu alırken bunlarada heveslendi hee

kız ben eşinin sana aldığı hediyeleri merak ettim ....senin talihline aldıklarını merak etmedim
nasılsa birazdan elimde olur
sen gü gül gerçekten elinde olursa düşüp bayılma sakın

canımmmmmmmmmm inşallaaaaaaaaaaaahhh hepimiz yeni yılda anaların anası olalım oooohhh

geçmiş olsun canım adet ağrısı şiddetli olan çok gördüm de senin gibi 3 gün süreni ilk defa
gördüm ne kadar zor allah yardım etsin
hem 1 hafta sürer hem ilk 3 gün ağrılı olur ayyy sorma Rabbim kimseye vermesin canım çoğu kez acile gidip iğne olurumm buraya geleli gitmedim canımı dişime sıktım dayandım artık iğne ola ola iğne vurulan yer sertleşmişti sağol cnm

ya bence hediyelerini gönderenler söylesin kime yolladıkalrını lütfen yaaaa:84::84::84:
ben az sonra açıklamayı düşünüyorum hatta hediyelerin resimerinide eklemeyi düşünüyoru ipem hafta sonu yok en son o görmesin dimi ama hamile kadın biyeri şişer allahım esirgesin

ne güzel heves etmiş almış ya nerden olduğu önemli değil
benim talihliminde hediyesi bugün içinde ulaşır sanırım kargodaki adam öyle söyledi

okudum ben şeker Rabbim kabul etsinnnnn
muradını versin inşalahh

kıslar bizde daha bebeişe hiç bişi almamıştık annemler dün herşeyini almışlar çok az eksiğimiz kaldı

evet ya ben aşerdim özelliklede tubişimin kime hediye gönderdiğine

ahhh canım benim aynen yaaa a acillere gitmekten gınaaa gelmişti artık off offff Rabbim kimseye vermesin bana ve benim gibi olanlara acil şifalar versinnn ayyy sorma bende acayip özledim ailemi :2: burnumda tütüyorlar

tubiş ama şimdi söylersek kuralı bozmuş oluruz burada olmayan arkidişler alınabilir haklı olarak
en iyisi çenemizi tutallım ...........melikem bebişin hayırlı günlerde kullansın cicilerini

canım benim gitmemmi hiç tabi gittim doktora adet sancısının teşhisi olurmuş da tedavisi olmazmış hatta dedilerki doktorlar adet sancısı normaldir tek çözüm doğummuş :87: Rabbim inşşşşşşşşşşş bebiş nasip eder de inşşş kurtulurum canım yaaaaaaa

tubiş ama şimdi söylersek kuralı bozmuş oluruz burada olmayan arkidişler alınabilir haklı olarak
en iyisi çenemizi tutallım ...........melikem bebişin hayırlı günlerde kullansın cicilerini

saol aplacımm inşalahhhh Allah razı olsun
bu arada bebeğin hareketleri yavşladı ya dünden beri dün nerdeyse akşama kaadar çıt yoktu

inşalahh canım yaaa
bakalım bende kurtulacakmıyım adet ağrısından benimde ağrılı oluyordu
ama annem 2 tane doğurmuş hala ağrır

inşalahh canım yaaa
bakalım bende kurtulacakmıyım adet ağrısından benimde ağrılı oluyordu
ama annem 2 tane doğurmuş hala ağrır

güle güle kullan canım hediyelerinii ohh bidaha gelcek kimin kurbanıysan artık yeni yıla bol hediyeyle giriyorsun hep hediye alcan ona göre ohh hepsini güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…