Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım ...durunun rüyasını merak ettim çok :44:
Dün akşam aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşiminn aksiliği tuttu

Sağol canımm

anladım zatii Ya bende esra ile vedalaşamadım tuğbiş aradı kimsiniz beni aradınız diye Ben demedimmi numaramı kaydetmemiştir şimdi ararlar kimsiniz diye neyseki eşi aramadı Vel hasıl tuğbişle konuşurken esram çıkmak zorunda kaldı..yani yeniden bir toplanma operasyonu yapalım da dağıtalım

arkadaşlarım aşurelerinizi alllah kabul etsin ellerinize sağlık,eminim çok güzel olmuştur bende şu rüyı merak ettim anlat hadi duruuu patron geldi offffff:44::44::44:

sağol canımm evet evet güzel oldu tabiki biz ne yaparsak güzel olur zati Yaa bu kadar da özgüven olmazki

Duru işlere daldı sanırım

hay Allahh ..kim olduğunu söyledinmi yoksa msndeki gibi ilk bşta ben seninn gizli bir hayarnınmıyım dedin

ipeğim sıkma canını sana ve bebeğine bişi olmasında (şu an en değerliniz o çünkü) iş yerindeki sorunlar hallolur canım boşver,hergün aynı olması mümkün deil zaten, her zaman iyisindir ama mutlaka bir gün aksilik olur sıkma canını sseeennnnnn

herşey dört dörtlük olamaz tabi sabah sabah aksilik olunca canım sıkıldı gün içinde
olsa bu kadar sıkılmazdım sanırım birde iki gecedir kötü şeyler görüyorum rüyamda
evham yapmaya başladım ayda bir kontrol ne kadar uzun bir zamanmış

canım bebeğin için endişelenme artık riskli dönemleri atllatın çok şükür ..aklına kötü şeyler getirme canım

zaten biraz daha uzatsaydınn lafı yiyecektin çalak tubişden

Yaa okadar mahçup oldumki tuğbişe konuşamadım telde o bişeyler söylüyo ben bi yandan eşim bişeyler diyo bi yandan esram yazıyo hiçkimsenin dediğinden bişey anlamadım valla Tuğbiş dediki sen seyhanmısın leyla mısın (tabi bunuda yanlış anlamadıysam öle didi)

günaydın hayırlı haftalar

arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyiyim bugün, biraz üşütmüşüm ama toparlandım bugün

Herkese günaydınlar iyi bir hafta diliyorum

Fatoş inşallah cüzdanını bulursun
durucum hayrolsun rüyan anlat bakalım merak ettik

günaydın canım ....fatoş cüzdanını mı kaybetmiş gözümden kaçmış
geçmiş olsun .....duru rüyanı anlat canım hepimiz merak ettik

arkadaşlarım aşurelerinizi alllah kabul etsin ellerinize sağlık,eminim çok güzel olmuştur bende şu rüyı merak ettim anlat hadi duruuu patron geldi offffff:44::44::44:

fatoşcum inşallah bulursun cüzdanını geçmiş olsun
tostim allah razı olasun ağzına sağlık canım
ipeğim ne oldu neden canın sıkkın
sevdam aşuremi yaptın allah kaubul etsin
nurcikim sende yapmışsın allah kabul etsin
kamercim seninde patrona ne diyim

o zman anlatıyom

şimdi nurcan senle benim anneannemin evindeyiz mutfağında sana diyorumki üzülme nurcanım az sabır et olcak diyorum (bebiş için) sende bana üzgün olarak daha ne kadar sabır etcem diyosun sonra mutfağa eşim giriyo hemde iç çamaşırı ile (beyaz bu arada) abuuu diyorumki eşime hiç utanma yokmu sende nurcan bu arada utanıp kafayı çeviriyo eşm diyo ne olcak canım
sonra benim dayımın kızı genç yaşta vefat etmişti onu görüyorum ama biz hala nurcanla beraberiz oda bize gülümsüyo gerisini hatırlamıyorum hayır olsun diyorummmm

öyle demiştir çünkü banada söyledi geçen gün

canım eğerki okadar tedirgin olduysan git bebeğini gör için rahat etsinn

ipeğimm sıkma canını kötü rüya görmen normal hamilesin ya bende çok görürdüm hayra yor canım sıkıntı yapma olurmu

canım bebeğin için endişelenme artık riskli dönemleri atllatın çok şükür ..aklına kötü şeyler getirme canım

ne bileyim canım ya sizide sıkıyorum farkındayım kusura bakmayın
.. yarın eşimin çok önemli bi duruşması var ,bebeğin kontrolü yaklaştı üstüne rüyalar huzursuz etti beni

ben duyuyorum hamileler rüyalarında çoğu zaman kötü şeyler görürmüş canım evham yapma bunları içini ferah tut normalmiş yani bunlar gebelik sitresi gibi düşün bide seninkisi katmerlisi, bir duası var dı onun ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar söylesin okur ferah ferah uyursun meleğinle.

ne bileyim canım ya sizide sıkıyorum farkındayım kusura bakmayın
.. yarın eşimin çok önemli bi duruşması var ,bebeğin kontrolü yaklaştı üstüne rüyalar huzursuz etti beni

ipeğim duruşma derken anlamadım ama sıkıntı yapma sakın bebeğide etkileyeceksin ıhlamur varsa yanında bi iç sakinleştirir

hayrolsun canım erkeği çıplak görmek iyidir hatta bebeğe işarettir ki ölüde diri getirir derler Hadi hayırlısıyla tez vakitte inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…