- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın canım ...durunun rüyasını merak ettim çok :44:
Dün akşam aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşiminn aksiliği tuttu
Sağol canımm
sağol canım Allah razı olsun...arkadaşlarım aşurelerinizi alllah kabul etsin ellerinize sağlık,eminim çok güzel olmuştur bende şu rüyı merak ettim anlat hadi duruuu patron geldi offffff:44::44::44:
arkadaşlarım aşurelerinizi alllah kabul etsin ellerinize sağlık,eminim çok güzel olmuştur bende şu rüyı merak ettim anlat hadi duruuu patron geldi offffff:44::44::44:
hay Allahh ..kim olduğunu söyledinmi yoksa msndeki gibi ilk bşta ben seninn gizli bir hayarnınmıyım dedinanladım zatiiYa bende esra ile vedalaşamadım tuğbiş aradı kimsiniz beni aradınız diye Ben demedimmi numaramı kaydetmemiştir şimdi ararlar kimsiniz diye neyseki eşi aramadı Vel hasıl tuğbişle konuşurken esram çıkmak zorunda kaldı..yani yeniden bir toplanma operasyonu yapalım da dağıtalım
hay allahh ..kim olduğunu söyledinmi yoksa msndeki gibi ilk bşta ben seninn gizli bir hayarnınmıyım dedin
zaten biraz daha uzatsaydınn lafı yiyecektin çalak tubişdendedim aradığın kişiyle görüşüyosun dedimOda dedi iyide aradığım kişi kim bilmiyorum Uzatmim dedim eşim yanımdaydı sapıklık yapmim didimm
dedim aradığın kişiyle görüşüyosun dedimOda dedi iyide aradığım kişi kim bilmiyorum Uzatmim dedim eşim yanımdaydı sapıklık yapmim didimm
ipeğim sıkma canını sana ve bebeğine bişi olmasında (şu an en değerliniz o çünkü) iş yerindeki sorunlar hallolur canım boşver,hergün aynı olması mümkün deil zaten, her zaman iyisindir ama mutlaka bir gün aksilik olur sıkma canını sseeennnnnn
canım bebeğin için endişelenme artık riskli dönemleri atllatın çok şükür ..aklına kötü şeyler getirme canımherşey dört dörtlük olamaz tabi sabah sabah aksilik olunca canım sıkıldı gün içinde
olsa bu kadar sıkılmazdım sanırım birde iki gecedir kötü şeyler görüyorum rüyamda
evham yapmaya başladım ayda bir kontrol ne kadar uzun bir zamanmış
zaten biraz daha uzatsaydınn lafı yiyecektin çalak tubişden
günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrr nasılsınız
benn hiçç iyii deilimm cüzdanımı kaybettim dün akşam içinde kimliğim ehiyetim örenci kimlik kartım kredi kartları ve doktorr numaraları cem beyin filen vardıı deli olacamm sabahaa kadar uyuyamadım arada daldım ondadaaa cüzdanımıı bulduğumuu gördümben şimdik 2 dk daa gideyim muhtarlıktan kayıp kagıdıı alayım geleyimmmmmmm nedirr bu başımaa gelenlerrrrrr
kurbanım cnmm hediyenii daha bugün eşim götürdüü kargoyaa verdii biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın ben birazdan gelirim öptüm sizi hadee byyyyyyy
günayyydınnnn canım yurdumun nadide çiçekleri,mis kokuluları, kocacıklarının bidenecikleri, hayırlı ve güzel haftalar diler herkesin yanacıklarından öperim be yaw günaydınn:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inş.
fatoşcum geçmiş olsun inş. bulursun cüzdanını canım
ipek duru sizlerede günaydın
durucum tefriciyelerini okudum allah kabul etsin rabbim evlerimizin huzurunu kaçırmasın
bu gün pazartesi apartmanda karar aldık pazartesileri temizlik günü ben biraz evi temizliyip gelmeye calışıcam grş
günaydın hayırlı haftalar
arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyiyim bugün, biraz üşütmüşüm ama toparlandım bugün
Herkese günaydınlar iyi bir hafta diliyorum
Fatoş inşallah cüzdanını bulursun
durucum hayrolsun rüyan anlat bakalım merak ettik
günaydın canım ....fatoş cüzdanını mı kaybetmiş gözümden kaçmış
geçmiş olsun .....duru rüyanı anlat canım hepimiz merak ettik
arkadaşlarım aşurelerinizi alllah kabul etsin ellerinize sağlık,eminim çok güzel olmuştur bende şu rüyı merak ettim anlat hadi duruuu patron geldi offffff:44::44::44:
öyle demiştir çünkü banada söyledi geçen günYaa okadar mahçup oldumki tuğbişe konuşamadım telde o bişeyler söylüyo ben bi yandan eşim bişeyler diyo bi yandan esram yazıyo hiçkimsenin dediğinden bişey anlamadım valla Tuğbiş dediki sen seyhanmısın leyla mısın (tabi bunuda yanlış anlamadıysam öle didi)
herşey dört dörtlük olamaz tabi sabah sabah aksilik olunca canım sıkıldı gün içinde
olsa bu kadar sıkılmazdım sanırım birde iki gecedir kötü şeyler görüyorum rüyamda
herşey dört dörtlük olamaz tabi sabah sabah aksilik olunca canım sıkıldı gün içinde
canım bebeğin için endişelenme artık riskli dönemleri atllatın çok şükür ..aklına kötü şeyler getirme canım
ben duyuyorum hamileler rüyalarında çoğu zaman kötü şeyler görürmüş canım evham yapma bunları içini ferah tut normalmiş yani bunlar gebelik sitresi gibi düşün bide seninkisi katmerlisi, bir duası var dı onun ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar söylesin okur ferah ferah uyursun meleğinle.herşey dört dörtlük olamaz tabi sabah sabah aksilik olunca canım sıkıldı gün içinde
ne bileyim canım ya sizide sıkıyorum farkındayım kusura bakmayın
.. yarın eşimin çok önemli bi duruşması var ,bebeğin kontrolü yaklaştı üstüne rüyalar huzursuz etti beni
fatoşcum inşallah bulursun cüzdanını geçmiş olsun
tostim allah razı olasun ağzına sağlık canım
ipeğim ne oldu neden canın sıkkın
sevdam aşuremi yaptın allah kaubul etsin
nurcikim sende yapmışsın allah kabul etsin
kamercim seninde patrona ne diyim
o zman anlatıyom
şimdi nurcan senle benim anneannemin evindeyiz mutfağında sana diyorumki üzülme nurcanım az sabır et olcak diyorum (bebiş için) sende bana üzgün olarak daha ne kadar sabır etcem diyosun sonra mutfağa eşim giriyo hemde iç çamaşırı ile (beyaz bu arada) abuuu diyorumki eşime hiç utanma yokmu sende nurcan bu arada utanıp kafayı çeviriyoEşm diyo ne olcak canım
sonra benim dayımın kızı genç yaşta vefat etmişti onu görüyorum ama biz hala nurcanla beraberiz oda bize gülümsüyo gerisini hatırlamıyorum hayır olsun diyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?