tostinin kendi elleriyle yaptığıı şirinmi şirin paspası
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar ben artık kırmızı donumu doğumdan sonra giyerim ne olur ne olmaz
bencedeee daha giymeden yırtılmasın
ben aslında başka bi neden yüzünden demiştim
kamer sana özelden mesaj atmıştım aldınmı?
kızlar ben artık kırmızı donumu doğumdan sonra giyerim ne olur ne olmaz
çok şık güle güle kullan tosticimmminnak gönderdi dimi hediyeni kesesine berekettt
cok kolay yapımı düz örgü biraz yün iple örüyon biraz sakallı ipleaaa çok güzel olmuşşş bende isterimmm kırmızı renginden hemi de :84: :84:
kızlar çok şıkk hediyelerinizi güle güle kullanın
ohh ne güzel temizliği yaptın tabi gösterim dedin dimi eviniiiçok güzeeell güzel mutlu huzurlu ve bebişli günlerin geçer inşallahhh bu evde
tostim hediyelerinde paspasın da çok güzel canım güle güle kullan
rica ederim canım ne demek seve seve yaptım ben..güle güle kullan hediyelerinim,minakında kesesine bereketkedersizim teşekkür ederim sana da zahmet verdim hakkını helal et
kızlar hazır kalabalıkken bişey sorem size eşimin okulunda adetmiş yeni gelen öğretmen yemek veriyor çarşamba yemek verecek eşim 30 kişilik bende pilavıyla tatlısını yapıcam kaç bardak pirinç yada kaç kılo pirinç yeter sizce
yok onu aklıma getirmiyorum bile sizde ümit yok çünkü
kedersizim teşekkür ederim sana da zahmet verdim hakkını helal et
kızlar hazır kalabalıkken bişey sorem size eşimin okulunda adetmiş yeni gelen öğretmen yemek veriyor çarşamba yemek verecek eşim 30 kişilik bende pilavıyla tatlısını yapıcam kaç bardak pirinç yada kaç kılo pirinç yeter sizce
rica ederim canım ne demek seve seve yaptım ben..güle güle kullan hediyelerinim,minakında kesesine bereket
canım kilo olarakk değilde çay bardağı ile 30 ölçü yap herkese tam yetecek şeklinde çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?