Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifacımmm sevincin kursağın kaldı desene inşallah size gelmektende vazgeçerr ne diyim:96:

ohh ne güzel temizliği yaptın tabi gösterim dedin dimi eviniii çok güzeeell güzel mutlu huzurlu ve bebişli günlerin geçer inşallahhh bu evde

kamer sana özelden mesaj atmıştım aldınmı?

canımya sorma benim faceyi dondurdum ben daha önceden ama şimdi açayım diyorum seni eklemek için ama patronumun faceye giriştim tarlasını ekmek için sayfa olarak onun sayfası çıkıyor ama sayfa açılmıyor hata veriyor onun hesabından çıkamadığımdan kendi hesabıma giremiyorum deminden beri uğraşıyorum sayfa hata veriyor daha sonra girebilirsem eklicem seni:95::95::95::95:

çok şık güle güle kullan tosticimm minnak gönderdi dimi hediyeni kesesine berekettt

aaa çok güzel olmuşşş bende isterimmm kırmızı renginden hemi de :84: :84:
cok kolay yapımı düz örgü biraz yün iple örüyon biraz sakallı iple
kızlar çok şıkk hediyelerinizi güle güle kullanın

ohh ne güzel temizliği yaptın tabi gösterim dedin dimi eviniii çok güzeeell güzel mutlu huzurlu ve bebişli günlerin geçer inşallahhh bu evde

tostim hediyelerinde paspasın da çok güzel canım güle güle kullan

kızlar teşekkür ederim minnakımın kesesine bereket bende cok begendim hediyelerimi mutfagım akoydum ipekcim sende güle güle kullan hediyelerini bebişinle beraber

kedersizim teşekkür ederim sana da zahmet verdim hakkını helal et
kızlar hazır kalabalıkken bişey sorem size eşimin okulunda adetmiş yeni gelen öğretmen yemek veriyor çarşamba yemek verecek eşim 30 kişilik bende pilavıyla tatlısını yapıcam kaç bardak pirinç yada kaç kılo pirinç yeter sizce

rica ederim canım ne demek seve seve yaptım ben..güle güle kullan hediyelerinim,minakında kesesine bereket

canım kilo olarakk değilde çay bardağı ile 30 ölçü yap herkese tam yetecek şeklinde çıkar

kişi başına bir çay bardağı pirinç olabilir

rica ederim canım ne demek seve seve yaptım ben..güle güle kullan hediyelerinim,minakında kesesine bereket

canım kilo olarakk değilde çay bardağı ile 30 ölçü yap herkese tam yetecek şeklinde çıkar

bunlar cok yiyorlarmış bende 5 kılo pirinç aldım bardakla ölçtüm 23 bardak ayarladım su bardagıyla eksik olmasın fazla olsun dedim cok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…