Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kaygana gelincede yanımda olcakmısınız haaa ayyyy sizde gelin yoksa başedemiommm ben yetişin bacılar yetişinn
kaynanan gelince sen beni ara bende kaynanayı alayım telefona teyze nasılsın filan muhabbeti yapayım sonra iki laf edip onu krize sokayım ne dersin toplu temizlik olur hani

sayfa açık kalmışşş

valla söylemeden edemiyecem ama çok hoş bir hatunsun..benim topiğin kızlarıı hepsi birbirnden güzel ve alımlı Allah sahibelerine bağışlasın
yaaaa nasıl gördün bende göreydim kamerim gencimi

yok be canım alınma sen taş gibi hatunsun demek az kalır kaya gibi hanımsın kayaaa

kaynanan gelince sen beni ara bende kaynanayı alayım telefona teyze nasılsın filan muhabbeti yapayım sonra iki laf edip onu krize sokayım ne dersin toplu temizlik olur hani
süperrrrr birrrr hainn plan varım varım varım canımmmmmm

hee kayayımmm kaldıramazsınız beniii

bende görmek istiyom kameriii :84:

sevıom pilav ve sen bir bütünseniz eğer bu bütünlüğe kilolarıda katmak zorundasın
pilav sen ve kilolar bir bütün olmalısınız

kkızzz amann napıyonuz reklam olucam kadınlar kulübüne hangi binize göstereyim anacım aabooooooo faceyi bilem açaamadım daha ööff kafayı yedi bilgisayarım açınca facemi herkesi tek tek eklerim görürsünüz bende hepinizi merak etmekteyimm çokkk

senin kaynanayı eversekmi acaba gerdek gecesi heyecandan gider bizde günaha girmrmiş oluruz ne dersin
zaten açktırmıoo ama evlenmeye pek meraklı zuhal topal le izdivaç adlı programı izliooo hep az sağlam olsa evlendircem de kadın hali yokki günaf olur günaf tamammm unutak hele hain plan neyim gerek olursa ufak çaplı plan yaparıkkk

yaa kzılar bi tane yer buldum eşimle konuşayımda gideyim oraya
sizce zayıflamak için fitness,step-aerobik,plates yada eşim izin verirse yüzme hangisi iyi yüzme hariç şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…