doğru canım haklısın sağol:13: :13: evet gün doğmadan neler doğarrr
canım elbetteki üzerine alınmıcaktın sağol canım benim yaaa hem o sözüm söz meclisten dışarı yaniay canım benim ya ne demek değerim yokmuş ben seni çok seviyorum
telefondaydım canım hem abim aradı hem ablam onlarla konuşup dertleştim
sayfa açık kalmışşş
valla söylemeden edemiyecem ama çok hoş bir hatunsun..benim topiğin kızlarıı hepsi birbirnden güzel ve alımlı Allah sahibelerine bağışlasın
kaynanan gelince sen beni ara bende kaynanayı alayım telefona teyze nasılsın filan muhabbeti yapayım sonra iki laf edip onu krize sokayım ne dersin toplu temizlik olur hanikaygana gelincede yanımda olcakmısınız haaaayyyy sizde gelin yoksa başedemiommm ben yetişin bacılar yetişinn
yaaaa nasıl gördün bende göreydim kamerim gencimisayfa açık kalmışşş
valla söylemeden edemiyecem ama çok hoş bir hatunsun..benim topiğin kızlarıı hepsi birbirnden güzel ve alımlı Allah sahibelerine bağışlasın
yok be canım alınma sen taş gibi hatunsun demek az kalır kaya gibi hanımsın kayaaaöyle olsunn
canım benim sağol çok sağol bende seni çok seviyorummdimi yani şifaya sıpanın orta bacağı doğdu ama hep öle olucak değil ya
heeeee bende valla
süperrrrr birrrr hainn plan varım varım varım canımmmmmmkaynanan gelince sen beni ara bende kaynanayı alayım telefona teyze nasılsın filan muhabbeti yapayım sonra iki laf edip onu krize sokayım ne dersin toplu temizlik olur hani
kaynanan gelince sen beni ara bende kaynanayı alayım telefona teyze nasılsın filan muhabbeti yapayım sonra iki laf edip onu krize sokayım ne dersin toplu temizlik olur hani
yaaaa nasıl gördün bende göreydim kamerim gencimi
yok be canım alınma sen taş gibi hatunsun demek az kalır kaya gibi hanımsın kayaaa
senin kaynanayı eversekmi acaba gerdek gecesi heyecandan gider bizde günaha girmrmiş oluruz ne dersinsüperrrrr birrrr hainn plan varım varım varım canımmmmmm
Allah seni öldürmeyee ne fikirler var aklındaasenin kaynanayı eversekmi acaba gerdek gecesi heyecandan gider bizde günaha girmrmiş oluruz ne dersin
kabul edermiki du bi deneyim bentubişim kameri benim arkadaş listemden bulup istek gönder
zaten açktırmıoo ama evlenmeye pek meraklısenin kaynanayı eversekmi acaba gerdek gecesi heyecandan gider bizde günaha girmrmiş oluruz ne dersin
kkızzz amann napıyonuz reklam olucam kadınlar kulübüne hangi binize göstereyim anacım aabooooooo faceyi bilem açaamadım daha ööff kafayı yedi bilgisayarım açınca facemi herkesi tek tek eklerim görürsünüz bende hepinizi merak etmekteyimm çokkk
tubişim kameri benim arkadaş listemden bulup istek gönder
ederim arkadaşın neden etmeyim bende hepinizi merak ediyorum yaniikabul edermiki du bi deneyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?