Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Özel mesaj attım bulutcum geldımı bılmıyorum ama bende okuyabılırım ben dıĞerlerını bıtırdım senın 272 taneyıde bu gÜn okurum 2 gÜnde senın eksıklere yardım ederım allahın ıznıyle...

merhaba canim ya
ben de daha sana soracaktim.
simdi benim adetimin birinci gunu18 0cak ben sogan kurune ne zaman baslamaliyim
kimi diyor adetine 10 gun kalasiya basla diyorlar
bana yardimci olur musun

bulutum ben 200 okuyabilirim bugün çok yoğunum kayınvalidemle beraber yaşıyoruz onunda günü var bugün olurmu canım

canim evet ya cok pahali insallah 10 yillik hasretin 10 gunde biter
sakin umudunu kaybetme

merhaba canim ya
ben de daha sana soracaktim.
Simdi benim adetimin birinci gunu18 0cak ben sogan kurune ne zaman baslamaliyim
kimi diyor adetine 10 gun kalasiya basla diyorlar
bana yardimci olur musun

canımcım saraçoğlunun sitesinde okumuştum adetin bittikten 7 gün sonra diyor senin adetin hangi gün bittiyse bir hafta sonra başla istersen 15 gün içicenya sonraki adet gününe kadar içmiş oluyorsun öyle ayarlamış adam... 18 ocakta adet oldunya kaç gün sürüyor mesela adetin...

günaydın canım valla bu iş topikle düzelceğe benzemiyo tatlım ilk aldığımız lucrin iğne 131 tl tutunca sevindiydim sonra dr.gonalf iğne yazdı eczaneye gidince şaşırdım tek bi tane iğne 500 lira 7 tane yazdı ettimi 3.5 milyar bunun sadece 1 milyarını devlet karşılıyo kalan 2,5.ğu biz ödedik daha istanbula gitmedik yani ordaki işleminde 4 milyar civarında olacağını söyledi dr.um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…