CANIM SOĞAN SUYU KÜRÜNE ADETİNDEN 7 GÜN SONRA BAŞLIYOSUN BEYAZ SOĞANI SOYUP 2 BARDAK KAYNAYAN SUYA DÖRDE VEYA ALTIYA BÖLÜP ATIYORSUN BEŞ DAKİKADA O ŞEKİLDE KAYNATIP ALTINI KAPATIYORSUN ILIMAYA BIRAKIYORSUN ILIK OLUNCA 1 SU BARDAĞINA SÜZEREK SABAH AÇ KARNINA VE AKŞAM AÇ KARNINA İÇİYORSUN... İBRAHİM SARAÇ OĞLUNUN SİTESİNDE İNCİR KÜRÜDE VAR SOĞAN SUYUNU 15 GÜN İÇİYORSUN SONRA İNCİR KÜRÜNE BAŞLIYORSUN... İSTERSEN SİTEDEN İNCELE... İNŞALLAH ŞİFA OLUR CANIM... :Saruboceq::Saruboceq:
herkese günaydın canlarım nasılsınız nevbaharımın Allahım yardımcısı olsun bende az önce kan tahlilimi yaptırıp geldim akşam üzeride kontrolüm var inşallah iyi sonuç alırım valla kendimede kızıyorum insan herşeyi araştırırmı bu kadar akşam oturdum anlıyomuş gibi kan değerlerini araştırdım öğrenmesem nolcak sanki yook illaki bişey dürtüyo kalk bak diye bugün inşallah beklenen sonucu alırızda bende yolcu olurum artık dr.um stres yok kesinlikle bem ümitliyim senden diyo niyeyse ben onun kadar ümitli değilim ben bu tedavinin bu kadar masraflı olacağını tahmin etmiyodum kızlar sadece iğnelerim 3.5 milyar tuttu bebiş için 10 yıldır döktüğüm paraları hesaplarsam bu devede kulak kalıyo ama dr.umun dediği tüp bebeğin 4 milyar civarında tutacağını söylemişti daha istanbula gitmeden gitti o kadar inşallah bu emeklerimizin karşılığını verir Rabbim
umudunukaybetme dedem aynı canım durumunda değişiklik yok sen nasılsın
merhaba canim ya
ben de daha sana soracaktim.
Simdi benim adetimin birinci gunu18 0cak ben sogan kurune ne zaman baslamaliyim
kimi diyor adetine 10 gun kalasiya basla diyorlar
bana yardimci olur musun
gunaydin kizlar
nevo dan haber varmi iki tanesi dollenmis heralde iyi haberini aliriz ins
bulutcugum napion giz annelik nasil gidiyor
nazraca canim insallah senin de yuzun guler
ipekcigim deden nasil oldu
ya kizlar bu arada yeni bir topik acildi tup bebek fiatlari insin diye lutfen sizde o topige yazin
ya gercekten ne kadar pahali ya
ya kizlar ilaclarla beraber toplam ne kadar tutuyor maliyeti
slm ben aranıza yeni katıldım: bende anne olmak istiyorum: yalnış yerde değilim inş.
bende iyiyim saolun: Siteye ve size çok yabancı hissettim kendimi ::::::::
bende iyiyim saolun: siteye ve size çok yabancı hissettim kendimi ::::::::
progeston hapı kullanan oldumu???
KALAN 600 KIZLAR NAZRACA ARKADAŞIMIZ 200 TANESİNİ ALDI....İNANIN KIZLAR BUGÜN BAŞ DÖNMESİ BAŞLADI VARDIDA FAZLA DEĞİLDİ İNANIN SİZE YAZARKEN ZOR DURUYOIRUM...ONUN İÇİN BENİ ANLAYIŞLA KARŞILAYIN...
JOLİTA CANIM OKUDUM TAMAM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?