neolur neolur banada banada anlatin tam olrak su sogan kurunu madem uyguluyormusun sen bilrisin arkdasim adet olduktan kac gun sonra basliycan daha dogrusu nezman basliycan ve nasil hazirliycan nezman icicen lutfen banada soyle ben anlamdim bunu birde incir kuru varmis onuda pesine yapmaliymisin o nasil oluyoronu nasil yapican neolur iice bir anlat :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkese günaydın canlarım nasılsınız nevbaharımın Allahım yardımcısı olsun bende az önce kan tahlilimi yaptırıp geldim akşam üzeride kontrolüm var inşallah iyi sonuç alırım valla kendimede kızıyorum insan herşeyi araştırırmı bu kadar akşam oturdum anlıyomuş gibi kan değerlerini araştırdım öğrenmesem nolcak sanki yook illaki bişey dürtüyo kalk bak diye bugün inşallah beklenen sonucu alırızda bende yolcu olurum artık dr.um stres yok kesinlikle bem ümitliyim senden diyo niyeyse ben onun kadar ümitli değilim ben bu tedavinin bu kadar masraflı olacağını tahmin etmiyodum kızlar sadece iğnelerim 3.5 milyar tuttu bebiş için 10 yıldır döktüğüm paraları hesaplarsam bu devede kulak kalıyo ama dr.umun dediği tüp bebeğin 4 milyar civarında tutacağını söylemişti daha istanbula gitmeden gitti o kadar inşallah bu emeklerimizin karşılığını verir Rabbim
günaydın bulut jollita nasılsınız
derin sende hoşgeldin sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalımda tedaviyle olsun ne yapalım şükürki tedavi
şansımız var
günaydın arkadaşlar..bende kk ya yeni katıldım..
bende sizin gibi bebek istiorum..
3 yıldır korunmuoruz..bende yumurtlama sıkıntısı var eşimde de sperm değerleri düşük hareketsiz spermde baya fazla çıktı..varikosel yok haplarla düzeltilmeye çalışılıor ama benim hiç ümidim yok malesef..ya aşılama olcak ya da tüp bebek olcak(((((
ama tüp bebek ilaçlarıda ilerde kanser yapıormuş die duydummm
offffffffff bilmiorummmm yaaaaaa..Allah isteyen herkese vakitli versin bebişlerini...
gerçi ben ikiz istiorum :)) aşılama yada tüp bebekte bunun şansı daha yüksek
şöle iki tane kızım olsa daha ne isterim Allahımdannnnnnnn
sağlıklı sıhhatli tabiki:dance:
bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkutluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
jollita............272
toplam 4444
CANLARIM NE OLUR YARDIM EDİNDE BİTİREYEYİM TEFRİCİYEMİ YARIM EKSİ KALMASIN CUMAYA NE KALDI...ELİMDEN GELDİĞİ KADAR OIKUMAYA ÇALIŞIYORUM BİRDE EZBERDEN BİLMEDİĞİM İÇİN YAVAŞ OKUYORUM...İNŞALLAH SİZLERİNKİNİ DAHA ÇOK OKURUM...BU HAFTAYI BİLİYORSUNUZ...NASIL GEÇTİĞİNİ BİR YANDAN BEBEĞİMİN HEYECANI....
tüp bebek yapılıor sanırım sanada canım..inşallah güzel güzel sonuçlarınla gelirsin..şansın bol olsun..
bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
nazraca.........250
melon......200 OKUDU
jollita............272
toplam 4444
CANLARIM NE OLUR YARDIM EDİNDE BİTİREYEYİM TEFRİCİYEMİ YARIM EKSİ KALMASIN CUMAYA NE KALDI...ELİMDEN GELDİĞİ KADAR OIKUMAYA ÇALIŞIYORUM BİRDE EZBERDEN BİLMEDİĞİM İÇİN YAVAŞ OKUYORUM...İNŞALLAH SİZLERİNKİNİ DAHA ÇOK OKURUM...BU HAFTAYI BİLİYORSUNUZ...NASIL GEÇTİĞİNİ BİR YANDAN BEBEĞİMİN HEYECANI....
canım okuruz tabikide sen heyecan yapma tatlım kaç tane eksiğin var
aramıza hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla söyliyim benimde senin gibi yumurta rezervim az fsh oranını yazarmısın canım ben şu anda tüp bebek tedavisindeyim ve iğnelerle 4 tane yumurta oluştu eşin içinde çok büyük problem sayılmaz eğer tüp bebek yaptırırsan zaten en kaliteli spermlerle yapılıyo bol bol keçi boynuzu pekmezi yerse değişiklik olucaktır canım
bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
nazraca.........250
melon......200 OKUDU
jollita............272
toplam 4444
KALAN 800....
Sadece 200 tane okuya bİldİm...800 tane ..allah razı olsun....
canım fsh 5.92... ne demek bilmiorum ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?