Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

CANIM SOĞAN SUYU KÜRÜNE ADETİNDEN 7 GÜN SONRA BAŞLIYOSUN BEYAZ SOĞANI SOYUP 2 BARDAK KAYNAYAN SUYA DÖRDE VEYA ALTIYA BÖLÜP ATIYORSUN BEŞ DAKİKADA O ŞEKİLDE KAYNATIP ALTINI KAPATIYORSUN ILIMAYA BIRAKIYORSUN ILIK OLUNCA 1 SU BARDAĞINA SÜZEREK SABAH AÇ KARNINA VE AKŞAM AÇ KARNINA İÇİYORSUN... İBRAHİM SARAÇ OĞLUNUN SİTESİNDE İNCİR KÜRÜDE VAR SOĞAN SUYUNU 15 GÜN İÇİYORSUN SONRA İNCİR KÜRÜNE BAŞLIYORSUN... İSTERSEN SİTEDEN İNCELE... İNŞALLAH ŞİFA OLUR CANIM... :Saruboceq::Saruboceq:

TEŞEKKÜRLER BıZ ıYıYıZ BULUTCUM SEN NASILSIN BAKALIM... NASIL HıSSEDıYORSUN KENDıNı...:CüvCüv: :CüvCüv:

günaydın arkadaşlar..bende kk ya yeni katıldım..
bende sizin gibi bebek istiorum..
3 yıldır korunmuoruz..bende yumurtlama sıkıntısı var eşimde de sperm değerleri düşük hareketsiz spermde baya fazla çıktı..varikosel yok haplarla düzeltilmeye çalışılıor ama benim hiç ümidim yok malesef..ya aşılama olcak ya da tüp bebek olcak (((((
ama tüp bebek ilaçlarıda ilerde kanser yapıormuş die duydummm
offffffffff bilmiorummmm yaaaaaa..Allah isteyen herkese vakitli versin bebişlerini...
gerçi ben ikiz istiorum :)) aşılama yada tüp bebekte bunun şansı daha yüksek
şöle iki tane kızım olsa daha ne isterim Allahımdannnnnnnn
sağlıklı sıhhatli tabiki
:dance:

günaydın bulut jollita nasılsınız
derin sende hoşgeldin sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalımda tedaviyle olsun ne yapalım şükürki tedavi
şansımız var

herkese günaydın canlarım nasılsınız nevbaharımın Allahım yardımcısı olsun bende az önce kan tahlilimi yaptırıp geldim akşam üzeride kontrolüm var inşallah iyi sonuç alırım valla kendimede kızıyorum insan herşeyi araştırırmı bu kadar akşam oturdum anlıyomuş gibi kan değerlerini araştırdım öğrenmesem nolcak sanki yook illaki bişey dürtüyo kalk bak diye bugün inşallah beklenen sonucu alırızda bende yolcu olurum artık dr.um stres yok kesinlikle bem ümitliyim senden diyo niyeyse ben onun kadar ümitli değilim ben bu tedavinin bu kadar masraflı olacağını tahmin etmiyodum kızlar sadece iğnelerim 3.5 milyar tuttu bebiş için 10 yıldır döktüğüm paraları hesaplarsam bu devede kulak kalıyo ama dr.umun dediği tüp bebeğin 4 milyar civarında tutacağını söylemişti daha istanbula gitmeden gitti o kadar inşallah bu emeklerimizin karşılığını verir Rabbim

bende lahana ve soğan suyu kürü içiorum ikinci günüm bugün..ben adetime 3 gün kala başladım valla soğan suyunaa..amacım zayıflatması için çünkü..kabuklarını soymadan atıorum ben kaynayan suya..kabukları daha faydalıymış..kokuda olmuor çok fazla ılıklaşıncada limon sıkıorum..

tüp bebek yapılıor sanırım sanada canım..inşallah güzel güzel sonuçlarınla gelirsin..şansın bol olsun..

Jolita canım sağolasın rabbim hepinizin gönlündekini versin....kızlar ben bu 1000 taneyi bitiremeyeceğim galiba kızacaksınız bana ne olur kızmayın eğer okumak isteyen varsa bu 1000den bana özelden yazsın....ne olur kızmayın...şuan inanın ne yaptığımı bilmiyorum o kadar karmaşık duygulatr içindeyimki...annneliğin ne olduğunu anlayamadım...inşallah rabbim sizlerede nasip edecek...

günaydın bulut jollita nasılsınız
derin sende hoşgeldin sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalımda tedaviyle olsun ne yapalım şükürki tedavi
şansımız var

evet canım Allahtan öyle bir şansımız var..bekletmeden gelmeleri dileğiyle :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aramıza hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla söyliyim benimde senin gibi yumurta rezervim az fsh oranını yazarmısın canım ben şu anda tüp bebek tedavisindeyim ve iğnelerle 4 tane yumurta oluştu eşin içinde çok büyük problem sayılmaz eğer tüp bebek yaptırırsan zaten en kaliteli spermlerle yapılıyo bol bol keçi boynuzu pekmezi yerse değişiklik olucaktır canım

canım fsh 5.92... ne demek bilmiorum ama ben

canım fsh 5.92... ne demek bilmiorum ama ben

canım fsh senin ne kadar yumurtladığını gösterir oranına bakılırsa 5-6-7 bunlar güzel sayılar benim şu anda 12 yani sınırda bence korkma dr.um 12 nin bile sevindirici olduğunu söylüyo ve kadın vücudunun bazı zamanlarda dalgalanma gösterdiğini ve bu oranın ara sıra düşüp yükselebileceğini söyledi bence durumun iyi canım

gunaydin kizlar
nevo dan haber varmi iki tanesi dollenmis heralde iyi haberini aliriz ins
bulutcugum napion giz annelik nasil gidiyor
nazraca canim insallah senin de yuzun guler
ipekcigim deden nasil oldu

ya kizlar bu arada yeni bir topik acildi tup bebek fiatlari insin diye lutfen sizde o topige yazin
ya gercekten ne kadar pahali ya
ya kizlar ilaclarla beraber toplam ne kadar tutuyor maliyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…