Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk: sesimi duyan biri oldu sonunda :) benim ara kanamalarım oluyor: yumurta tam olarak olgunlaşmıyor dedi doktorum.

2 ay oldu: ama çok sabırsızım: hemen sanki olsun istiyorum: 4 aydır filan zaten ara kanamalarım oluyordu (regl haricinde) doktora gittim: progeston verdi: bugün 10. son günüm. ara kanaması olmadım.

bulut olmazsa etrafında birilerine de ver eşine ver çoğumuz çalışıyoruz ve ben sana aldığımı okumadım daha.o yüzden etrafındakilere de vermeye çalış

infertilite için testler istedi doktor: reglylimin 3 .günü tekrar doktora gidicem: bir şey çıkmasından çok korkuyorum

2 ay oldu: ama çok sabırsızım: hemen sanki olsun istiyorum: 4 aydır filan zaten ara kanamalarım oluyordu (regl haricinde) doktora gittim: progeston verdi: bugün 10. son günüm. ara kanaması olmadım.

korunmadığınmı 2 ay yok yenisin eğer öyleyse

Nazmıyecım 2 aydır korunmuyorsan daha Çok yenı adetının 3. GÜnÜ ıstedıĞı tahıller hormon tahlıllerıdır bende Çok yaptırdım korkulacak bıŞey yok ıÇını ferah tutsen...

bulut işlerin yoğun dönemi başladı ben daha nazraca için aldıklarımı okuyorum maalesef canım alamıcam

korkuyorum : yumurta olgunlaşmıyor dedi: olgunlaşmadan çatlıyormuş: yumurtanın içinde ödemmi dedi, kismi dedi...
reglylimin 3 .günü gidip testleri yaptırcam işte.

Sevdacım ıpekcım sız nasılsınız... MeslektaŞlarım benım... Çok streslı bır ıŞ sız sanırım tam olarak muhasebe yapıyorsunuz ben Ön muhasebe. O yÜzden Çok fazla yoĞun deĞılım...

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkuyluay......200 OKUDU
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
toplam3972.....kalan 272

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200 OKUDU
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....700 OKUDU
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300 OKUDU
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200 OKUDU
jollita........200
toplam.....4444

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…