- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
HAMİŞLERİMİZ
1....duru81....anne oldu
2.....sisi07 :CüvCüv:
3.....eti_puf :CüvCüv:
4.....sanal :CüvCüv:
5.....naagihan :CüvCüv:
6.....bulut83 :CüvCüv:
7.....srp16 :CüvCüv:
hepimiz bu listeye gireriz inşallah...........
gunaydin kizlar
kedersizim bobregine dikkat et cok fena ben bilirim soguk degdirme kusak bagla canim soguk almamasi lazim
nevocugum az kaldi mujdeli haber vermene
bulutcugum mide bulantilari artmis boyle mide bulantisina can kurban
jolitam napion tatlim nasil gidiyor sogan kuru
ipkcigim nasilsin
iyiyim canımcım çalışıyorum işte napim... aynen devam işten eve evden işe...zemuszemus
soğan suyuna devam ediyorum günde 2 kere içiyorum bakalım adet olana kadar içicem hatta içebilirsem adetliykende içicemki ne varsa söksün atsın içimden...bilmiyorumkismile
senin nasıl gidiyor içiyorsun dimi bırakmadın...:1hug:
evet canim bende devam ediyorum ama gunde bir defa
fazlasini icemiyorum
BUGÜN BEN SEN VE KUTLUAYIN DUYGUSAL GÜNÜYMÜŞ
BU TAHLİLLERDEN BEN PEK BİŞEY ANLAMAM CANIM.. DR NE DEDİ ÇOKMU KÖTÜ benneyaptımki
CANIM ELTİ LAFINI TAKMA BOŞVER ZATEN BU TİP İNSANLAR LAF SOKUP MORAL BOZMEK İÇİN GELİRLER YANINA BENİMDE BÖYLE PATAVATSIZ BİR ELTİM VAR HEMDE DAHA BETER boshayallersmile
ŞİFA OLSUN İNŞALLAH CANIMCIM...
BEN ALIŞTIM ASLINDA KIZ İLK GÜNLERDEKİ GİBİ GELMİYO TADI SENDE ALIŞIRSIN ZAMANLA...
BU GÜN PEK SESSİZ BURALAR YAHU...boshayallersmile
slm kızlar çok durgun bugün burası herkes nerde benim moral sıfır dün dr değerlerimize baktı bu değerlerle doğal yoldan hamile kalma ihtimalin :%3 5 arası dedi eşimde iice sıkılmış olsa gerekki ben tedavi istemiyorum artık diyo ama bende anne olmak istiyorummm olmıcak galiba ooofff offffffffsenağlama
Merhaba nazracam hoŞgeldİn canım...
evet canim bende devam ediyorum ama gunde bir defa
fazlasini icemiyorum
kızlar ben cıkmak zorundayım hepinizi kocamaaaaan öpüyorum bu akşam kontrolüm var dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?