Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allahim benim adimida bu listeye yazdir rabbim:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyim canımcım çalışıyorum işte napim... aynen devam işten eve evden işe...zemuszemus
soğan suyuna devam ediyorum günde 2 kere içiyorum bakalım adet olana kadar içicem hatta içebilirsem adetliykende içicemki ne varsa söksün atsın içimden...bilmiyorumkismile
senin nasıl gidiyor içiyorsun dimi bırakmadın...:1hug:

evet canim bende devam ediyorum ama gunde bir defa
fazlasini icemiyorum

merhaba canım nasılsın bugün moralim daha iyi tahlil sonucundan bende bişey anlayamıyorum bu akşam kontrolüm var bu sefer niyeyse merak etmiyorum eltimide kayınvalideme ve görümceme söyledim onlar gerekeni yaparlar kaydirigubbakcemile3

slm kızlar çok durgun bugün burası herkes nerde benim moral sıfır dün dr değerlerimize baktı bu değerlerle doğal yoldan hamile kalma ihtimalin :%3 5 arası dedi eşimde iice sıkılmış olsa gerekki ben tedavi istemiyorum artık diyo ama bende anne olmak istiyorummm olmıcak galiba ooofff offffffffsenağlama

eşim sesleniyo şimdilik kaçtım akşam burdayım umarım herkes burda olur çok öpüyorum sizi hanımlar allaha emanet olun

canım üzülme benimde bazı değerlerim sınırda hangileri düşük yazarsan sevinirim dr.nu değiştirmeni tavsiye ederim ben 10 yıl içinde 8 dr. değiştirdim şimdiki dr. 4 senedir tedavimle ilgileniyo en son olduğum ameliyatımda rahimimin alınma riski bile vardı inan her doktorum diyen doktor olmuyo canım üzülme eşinde bence fikrini değiştirecektir ben 10 yıllık tecrübeme dayanarak diyebilirimki ben hata yaptım yıllar önce tüpbebek yaptırsaydım belkide şansım daha yüksek olabilirdi imkan varsa hemen yaptır yumurtalarını diğer tedavilerle tüketme eskiden kendiliğinden 10 tane bazen daha fazlasını yumurtlayabilen ben şimdi dünyanın iğnesiyle ancak 4 tane yumurtlayabildim böyle şeylerde zaman ve yaş çok önemli canım malesef bu benim acı tecrübem

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
jollita, nazraca, umudunukaybetme

MERHABA KIZLAR BENDE BURDAYIM...
ıKı MUHABBET EDELıM ıŞıMDE YOK ZAMANDA GEÇMıYO AYY AKŞAMLAR OLMAS ŞıMDı...mafoldumben

Slm arkadaşlar.Ben 2,5 yıllık evliyim 2 sene önce dış gebelik oldum ve şuan tüplerden biri yok.Diğer tüplede hamile kalmam çok zor duruma geldi.

Ben çorumdayım ve ankaraya gebelik için tedavi olmaya geleceğim.Önerebileceğiniz bir doktor yada hastane var mı?Ama alanında çok iyi olması benim için çok önemli.2-3 ay burada doktora gittim klomen kullandım olmadı.Eşimde ve bende bir sorun yok sadece istenilen taraftaki yumartalar çalışmıyor.

Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.Bugün ya da yarın bir sonuç almam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…