Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kolay gelsin canım...iyiyim çok şükür..artık mide bulantılarım başladı ama şikayetçi değilim bebeğim benimle o yeter ondan gelen tatlı hayırlı rahatsızlıklara razıyım ...bebeğim sağlıklı olsun yeter...inşallah rabbim sizlerede nasip edecek ...sizlerde bebeğinize kavuşacaksınız....inşallah...bitanem...

İNŞALLAH CANIM ALLAHIM O GÜNLERİ HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GÖSTERSİN GERÇKTENDE ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYORYA...

SEN EV HANIMIMISIN CANIM??? BULANTILARLA ÇALIŞMAK NASIL OLURDU BİLMEM???boshayallersmile

yeterki rabbim o günleri nasip etsin katlanırsın canım...saten bir süre devam ediyormuş....canım ben çıkıyorum sana kolay gelsin ...görüşürüz...

kimsecikler yok bugün nerdesiniz hanımlar :hulya:

Son düzenleme:
İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........500
seyhan.....950
ipek...........44
etipuf..........50
bynkutluay...100

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1650
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........850
etipuf......50
nevo........500
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200

TOPLAM 4444

HAMİŞLERİMİZ

1....duru81....anne oldu

2.....sisi07 :CüvCüv:

3.....eti_puf :CüvCüv:

4.....sanal :CüvCüv:

5.....naagihan :CüvCüv:

6.....bulut83 :CüvCüv:

7.....srp16 :CüvCüv:

hepimiz bu listeye gireriz inşallah...........

insallah canim,insallah.o duygulari biz de tadariz elbetboshayallersmileCADIARZU:Saruboceq:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, yildiz_azeri+

yıldızım nasılsın canım

iyiyim canim,aslinda bir az agrim var ama sebebini bilmiyorum,sol yumurtaligimda eyilip kalktigimda ,ani haraket yaptigimda sanci veriyor,3gundur agrim var,ama bu gun bir az daha fazla oldu.bi bilgin varmi?

iyiyim canim,aslinda bir az agrim var ama sebebini bilmiyorum,sol yumurtaligimda eyilip kalktigimda ,ani haraket yaptigimda sanci veriyor,3gundur agrim var,ama bu gun bir az daha fazla oldu.bi bilgin varmi?

canım onca hormon ilacı aldın bence o krampların, yumurtaların büyük olduğu için oturup kalkerken sancı yapar... benimde tüpbebek tedavisinde öyle olmuştu ..ama yinede istersen bir doktora görün canım ...inş bu ay mis kokulu bebişin seninledir canım :emir_bebek
:

canim,belki de dediyin gibidir,ama hic sanmiyorum,bu zamana kadar catlamasi lazimdi,adeti 5gun kaldi.yine de hayirlisi insallah bebektir

bu arada gelen arkadaslarimiz artmis,ne guzel belki de yazdiklarimizla kimese moral veriyoruz.insallah burasi yakinda hamisler bolumune donuser,hep beraber belirtilerimizi,aylarimizi paylasiriz.ne biliriz,belki o gun cok yakindir.insallah o gun cabuk gelir.

canim,belki de dediyin gibidir,ama hic sanmiyorum,bu zamana kadar catlamasi lazimdi,adeti 5gun kaldi.yine de hayirlisi insallah bebektir
ozaman bebiş olabilir çok az kalmış zamanın ne çabuk geçti zaman ya
canım ben çıkıyorum kayanam çağırıyor ne işi varsa benle:sm_confused:

gunaydin kizlar
kedersizim bobregine dikkat et cok fena ben bilirim soguk degdirme kusak bagla canim soguk almamasi lazim
nevocugum az kaldi mujdeli haber vermene
bulutcugum mide bulantilari artmis boyle mide bulantisina can kurban
jolitam napion tatlim nasil gidiyor sogan kuru
ipkcigim nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…