kolay gelsin canım...iyiyim çok şükür..artık mide bulantılarım başladı ama şikayetçi değilim bebeğim benimle o yeter ondan gelen tatlı hayırlı rahatsızlıklara razıyım ...bebeğim sağlıklı olsun yeter...inşallah rabbim sizlerede nasip edecek ...sizlerde bebeğinize kavuşacaksınız....inşallah...bitanem...
kedersiz, nazraca, bynkutluay bebeğinizden size bu yazı.....
lütfen ağlamayın.....
HAMİŞLERİMİZ
1....duru81....anne oldu
2.....sisi07 :CüvCüv:
3.....eti_puf :CüvCüv:
4.....sanal :CüvCüv:
5.....naagihan :CüvCüv:
6.....bulut83 :CüvCüv:
7.....srp16 :CüvCüv:
hepimiz bu listeye gireriz inşallah...........
bu arada nasilsin canim,agrilarin gectimi?
çok şükür iyiyim canım zaten 2 gün ağrım oldu ben daha önce taş ameliyatı olduğum için yinemi taş diye çok korkmuştum :1rolleyes:
iyiyim canim,aslinda bir az agrim var ama sebebini bilmiyorum,sol yumurtaligimda eyilip kalktigimda ,ani haraket yaptigimda sanci veriyor,3gundur agrim var,ama bu gun bir az daha fazla oldu.bi bilgin varmi?
canım onca hormon ilacı aldın bence o krampların, yumurtaların büyük olduğu için oturup kalkerken sancı yapar... benimde tüpbebek tedavisinde öyle olmuştu ..ama yinede istersen bir doktora görün canım ...inş bu ay mis kokulu bebişin seninledir canım :emir_bebek:
ozaman bebiş olabilir çok az kalmış zamanın ne çabuk geçti zaman yacanim,belki de dediyin gibidir,ama hic sanmiyorum,bu zamana kadar catlamasi lazimdi,adeti 5gun kaldi.yine de hayirlisi insallah bebektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?