Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aramıza hoşgeldin canım...
Burada daha tecrübeli arkadaşlar var onlardan gerekli bilgileri alırsın eminim...
Inşallah allahım hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip eder... Amin...

Allahtan ümit kesilmez canım inşsllsh her şey yolunda gider alırsın bebeğini kucağına. bildiğim kadarıyla ankarada oturan arkadaşımız yok. varsa sana yardımcı olacaktır. Rabbim yardımcın olsun...

moralini bozma nolur canım....her dr. başka dio....ne mucizelere tanık olduk o yüzden hiç takma kafaya. Rabbim bizi de sevindirecek inşallah...

okudum canım bende

moralini bozma sakın lütfen güzel düşün güzel olsun herşey eger kaderlerimizde çocuk sahibi olmak varsa eşleirmiz tedavi olmayı istemesedeler allah kolaylık saglar korkma sen eşler için bu psikoloji daha zor onların açısındna da düşünmek gerekir aşılama tedavileirnde olsun tüp bebek tedavileirnde olsun kadın ne kadar çok yıpransada erkeklerde başka türlü yıpranıyor onlar bizim gibi degil ki biz paylaşıyoruz içimizdekini ama onlar kolay kolay paylaşım yapamıyorlar sakin ol bu konuyu kapatmış gibi görün üsteleme merak etme sen nasıl anne olmak istiyorsan oda baba olmayı oglunun olması halinde maçlara berabe rgitmeyi kızı olursa hemcinsleirnden nasıl koruması gerekitği konusund ahayaller kuruyordur sadece sakinlik tamam mı canım?

ozaman bebiş olabilir çok az kalmış zamanın ne çabuk geçti zaman ya
canım ben çıkıyorum kayanam çağırıyor ne işi varsa benle:sm_confused:
insallah bebektir canim,oyle cok ozledim ki onu.....
tamam canim,sensiz duramiyor qaliba,
yildizcigim insallah bebektir
bynkutluay canim ya cok uzuldum teste insallah gelecek ay olur canim benim
insallah canim,RABBIM hepimizi sevindirsin
canim,uzme kendini.ALLAHTAN umut kesilmez,insallah bebeyiniz surpriz yapar,hic tedaviye bile kalmaz.esin de seni anliycaktir
kızlar ben cıkmak zorundayım hepinizi kocamaaaaan öpüyorum bu akşam kontrolüm var dua edin bana

dualarimiz seninle,insallah guzel haberlerle donersin.

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........500
seyhan.....950
ipek...........44
etipuf..........50
bynkutluay...100 OKUDU

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1650
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100 OKUDU

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........850
etipuf......50
nevo........500
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200 OKUDU

TOPLAM 4444

DAYANAMIYORUM ARTIK BEBİŞİM mafoldumben
SENİN ÖZLEMİN YAKIYOR BAĞRIMImafoldumben
HASRETİN İÇİMİ ACITIYOR BEBİŞİMmafoldumben
GELECEKSEN GEL ARTIK BEBİŞİMmafoldumben
ÇÜNKÜ ANNEN DAYANAMIYOR ARTIKmafoldumben
GÖZ YAŞLARIM SEL OLUP AKIYORmafoldumben
DAYANAMIYORUM ARTIK BEBİŞİMmafoldumben

BU KADAR ACI YETER BANAmafoldumben
SABRIM DA TAKATİMDE KALMADI mafoldumben
NE OLURSUN GEL ARTIK DAYANAMIYORUMmafoldumben
HAYATTAN HİÇ BİŞEYDEN ZEVK ALMIYORUM ARTIKmafoldumben
NE OLURSUN GEL ARTIK BEBİŞİMmafoldumben

TANIDIK EŞ DOST HERKES OLUR DİYOmafoldumben
AMA BEN BUNA NEDEN İNANMIYORUM ARTIKmafoldumben
YOK GELMİYECESKSİN BİLİYORUM mafoldumben
BEN BU DERTLE KALACAM YENGENİNDE DEDİĞİ GİBİmafoldumben
BEN KÖTÜ BİR İNSANIM ONDAN RABBİM VERMİYOR SENİ BANAmafoldumben
DAYANAMIYORUM ARTIK BEBEĞEİM
NE KADARDA UMDUM YOKSA YİNEDE GEL DİYORUM GELLL DAYANAMIYORUMMMmafoldumben

ıÇımden geÇenlerı yazdım Çok bunalıyorum kızlar keŞke hıÇ doktora gıtmeseydım dÜnden berı umdum ınancım hıÇ bıŞeyım kalmadı

İÇİmden geÇenlerİ yazdım Çok bunalıyorum kızlar keŞke hİÇ doktora gİtmeseydİm dÜnden berİ umdum İnancım hİÇ bİŞeyİm kalmadı

AAAA Yapma böyle kedersiz üzme kendini yaradanın da vardır bildiği bak ben sana diyorum birgün sizde anne olacaksınız ve bu çektiğin acılarını unutacaksın allahım yardımcınız olsun sakın üzme kendini de bizide allahım tez zaman da anneyapsın sizleride inşallah opuyorumnanaktan

canım çok önemli ayrıntılara yer vermişsin çok tşkler.sorun bende değil benim tüm değerler normal sorunsuz eşimin sayı ve değeri düşük sayı 11.2 milyondan 9 milyona düştü canlı sayısı %80den %71 e düştü inan artık direk aşılamaa bile değil tüp bebek yapmak istiyorum ama eşim son bi kaç gündür o kadar değiştiki sanırım çok sıkıldı artık tedavi olmıcam dr lafı duymak istemiyorum diyo tek başıma mücadele edemem bu beni çok üzüyo hatta çok yıpratıyoosenağlama

moralini bozma nolur canım....her dr. başka dio....ne mucizelere tanık olduk o yüzden hiç takma kafaya. Rabbim bizi de sevindirecek inşallah...
inşallah canım inşallah rabbim o sevince bizleride nail eder ama bana hiç bir dr ii bişi demediki hepsi doğal yolla zor olur diyo eşim zaten kiloluydu ilaçlarla kürlerle 103 kilo olmuş zaten kompleks yapıyodu şimdi iice çöktü hem kilo sorunu hemde erkekliğimde sorun var diyo artık doktor yolu bana haram oldsun tedavi olayı bitti diyo korkuyorum hayata küser diye ama yalan yok benim hiç umudum kalmadı artık..vazgeçiyorum galiba gelmeyen yavruyu beklemekten..galiba sabır sınavından geçemicem canım çok yanıyo kızlar ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yaw iyi de tugbacım dr size asla çocugunuz olmaz dememiş mi ki tedaviyle olur demiş bir sürü çift tedavi ile hamile kalıyor o zaman sen bu konuyu bu sene için bitirmiş gibi yap eşin ile spor yap diyet yap canım zaman ile kilolar gittikçe inan onunda morali düzelecek

canım sorunda orda zaten belkide aşılamayı veya tüp bebeği kabul etse hemen hamile kalcam ama istemiyo konuşmaya çalışsam erkeklik gururumu yok ediyosun bana hatırlatarak demeye başlıyo o kadar depresif bi hal aldıki konu artık bu konuyu konuşmayı bırakın onun yanında düşünmekten korkar oldum..bu arada ben zaten 49 kiloyum birde o zayıflasın diye diyet yaparsam artık iice aslanın yanında pire olurum heralde:))

İÇİmden geÇenlerİ yazdım Çok bunalıyorum kızlar keŞke hİÇ doktora gİtmeseydİm dÜnden berİ umdum İnancım hİÇ bİŞeyİm kalmadı

senin kadar inançlı umutlu birine hiç yakışmıyo bu sözler bu hepimiz için sadece bi süreç inan mutlaka geçicek inanma her doktor aynı şeyi sölemiyo belkide umulmadık bi zamanda rabbim bi mucize yaratır hepimize birazcık askıya almayı denesen düşünmeseniz karşılıklı belkide işe yarar ne dersin kedersizim opuyorumnanaktan dualarımdasınız hepiniz kızlar

allah naşkına nurcam umudun niye kayboldu anlamadım gelmeyeyim aydına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…