tanımammı hele o benekli kuzunu avatarında görür görmez bu bizim betüş dedim olumunekankayizsmile dün sana yukardaki mesajı yazdım ama görmemişsin :hulya:
canım tedaviye başlamaıyoruz maalesef maddi yönden sıkıntıya girdik biraz (ev aldık)
canım inşallah isteyen herkese RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin ..sen bebişmi düşünüyorsun canım bende ikiz istiyorum demisşinde tedaviyemi başlıyacaksın yoksa :uhm:
SAOL CANIM ALDIM AMA ŞİMDİLİK TAŞINMIYORUZ ELTİ KAYNANA KAHRI ÇEKECEM BİRAZ DAHA AMA TINLAMIYORUM YA ESKİSİ GİBİ olumunekankayizsmileCanım ev mi aldınız çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk hayırlısıyla oturun inşaallah yai elti melti kurutluyon heeee canım agız tadıyla otur e yeni eve yeni bebek(ler) yakışır demi ama alsanaalsanasmile hehehe ay çok mutlu oldum görmedim canım yazdıgın mesajı gerçekten tatlım aferim sana saol nikimi ben de çok sevdim artık hep bu nikle mutlu anlar yaşamak istiyorum tatlım evet ya ikinci bebegi istiyorum ama tedavi filan olmuyor düşüncem seneye olması bu sefer dilek aslan ı istiyorum dogumumda o yüzden ikiz istiyorum ama maddi anlamda biraz daha iyi duruma gelmek lazım canım .....olumunekankayizsmile rabbim evlatsız koymasın kimseyi bacım...
AYNEENNNNN alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisnazraca maalesef insanlar böyle artık vefa duygusu terbiye filan görmemiş kalmamış artık herkesin arkadşalıgı akrabalıgı alışveriş olmuş hele birde güzelim zayıf noktan varsa al işte sendne kötüsü yok
kendini ezdirme sakın seni acıtmalarına izin verme kim olursa olsun yeri geldiğind eeşlerimiz ile tartışıp kalpkırıyoruz annemizin kalbini kırıyoruz arkadaşımızın kalbini kırıyoruz akraba denilen cahillairmi kıramayacagız ....haa ezdirme bacım kendini sen üzüldün ne oldu peki.....onun eline ne geçti başı göğe mi erdi acaba...peki senin incinen kalbin......hayır bir daha bunu yapma en büyük destekçin eşin bak .....bir daha bunun olmasına izin verme canım zor oldugunu biliyorum ama imkansız degil allah herkese hayırlı evlat versin dışardakilerde doguruyor kediler köpeklerde doguruyor ....ama biz insanız anne olmak adına bilinçli olmak için elimizden geleni yapıyruz o pantalon üsütne atılınca hamile kalanlardan olabilir ama hala kim ile nasıl konuşacagını ögrenememiş kusura bakma çok sinirlendim ....
valal tüp bebek degil ama aşılama yaptırcam bakalım dilek hanım kabul edecek mi
Öss yede gircem bacım ama tıp okuyamam çok zor birtanem....ama okuyacagım ingilizce kursuna gidiyorum sonra bride kpss ye gircem birtanem
Merhabalar arkadaşlar ben de yeni üyeyim..
kedersiz, nazraca, bynkutluay bebeğinizden size bu yazı.....
lütfen ağlamayın.....
insallah ise yara canim,RABBIM hepimizin yuzunu guldursunçiğdem 81 gerçekten moral verdin canım bana..
çünkü bende anne olamıorum
bende çok büyük sorun yok..sadece yumurtalıklarım yeteri kadar büyümüor.hapla iğneyle tedavi edilecek durumda..eşimde de sperm sayısı az..sen bu kadar sorunların üstesinden geldiyse biz de sanırım hamiş kalabiliriz Allahın izniyle..bende soğan ve lahana+ maydonoz kürü içiorum..bakalım inşallah ii gelir canım..
sende inşallah bebeğini sağsalim alırsın kucağına..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnRabbim bu mübarek günün hatrı hürmetine, okuduğumuz bu duların hatrı hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim... Sen bu yolda çaba gösteren arkdaşlarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle allahım...Sen ol dedinmi olmayacak hiç bir şey yoktur güç ve kuvvet sana aittir.. Ya rabbim sen burdaki arkdaşlarımın ve isteyen herkesin kucaklarını boş çevirme rabbim....
canim ,insallah sende de bi sorun cikmaz,esini de bance arastirmalisiniz,insallah RABBIM tadaviye gerek kalmadan bebeyinizi gonderir.kızlar doktordan şimdi geldik benim film çekildi öğleden sonra çıkacak sonuç bilmiyorumkismile
eşimde göründü dr muayne etti varikosel yok bu durumda amaleyitada gerek yok dedi buna sevinsemmmi üzelsemmi anlamadım boshayallersmile madem varikosel yok neden bu kadar düşük ben bu doktora pek güvenemedim eşimden tahlilde istemedi 3 ay önceki tahliline baktı sadece Çok üzgünüm çoook ilaç olarak klomen ve EPHYNAL verdi (E vitamini)boshayallersmile
sevdam eşinede vitamin ilacı verdilermi canım benneyaptımki
ben de okumak istiyodum,ama bi baktim tamamlanmis hepsi,napalim biz de kendimizce dua edelim,insallah dualarimiz kabul olur,bence onemlisi icten dua.bilmiyorum canım kendileri bilirler ben allah rızası için okudum okumaya da devam edicem allahın izniyle şu mübarek cuma gününde yasin de okucam allahın izniyle hepimizin adına tatlım ben şimdi çıkıyorum yemek falan yapıcam allaha emanet olun kendinize ii bakın.
kıslar bugün giremedim dopiğe dr dan geldikten sonra direk kafamı koyup yattım tam 3 saat yatmışım ama yatmadan önce balkonda yarım saatten fazla hıçkırıklarla ağladım nedenini bende bilmiyorum :gitme:bazen böyle duygu karmaşasına giriyorum boshayallersmile
çok şükür film sonucunda bişey çıkmadı yane korktuğum gibi taş falan yok dr basit bir üşütme dedi
benim eşim bu d oktoru benğenmedi pazartesi özel bir hastaneye gidecez ordaki dr ne diyecek bakalım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?