Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Canım ev mi aldınız çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk hayırlısıyla oturun inşaallah yai elti melti kurutluyon heeee canım agız tadıyla otur e yeni eve yeni bebek(ler) yakışır demi ama alsanaalsanasmile hehehe ay çok mutlu oldum görmedim canım yazdıgın mesajı gerçekten tatlım aferim sana saol nikimi ben de çok sevdim artık hep bu nikle mutlu anlar yaşamak istiyorum tatlım evet ya ikinci bebegi istiyorum ama tedavi filan olmuyor düşüncem seneye olması bu sefer dilek aslan ı istiyorum dogumumda o yüzden ikiz istiyorum ama maddi anlamda biraz daha iyi duruma gelmek lazım canım .....olumunekankayizsmile rabbim evlatsız koymasın kimseyi bacım...

nazraca maalesef insanlar böyle artık vefa duygusu terbiye filan görmemiş kalmamış artık herkesin arkadşalıgı akrabalıgı alışveriş olmuş hele birde güzelim zayıf noktan varsa al işte sendne kötüsü yok

kendini ezdirme sakın seni acıtmalarına izin verme kim olursa olsun yeri geldiğind eeşlerimiz ile tartışıp kalpkırıyoruz annemizin kalbini kırıyoruz arkadaşımızın kalbini kırıyoruz akraba denilen cahillairmi kıramayacagız ....haa ezdirme bacım kendini sen üzüldün ne oldu peki.....onun eline ne geçti başı göğe mi erdi acaba...peki senin incinen kalbin......hayır bir daha bunu yapma en büyük destekçin eşin bak .....bir daha bunun olmasına izin verme canım zor oldugunu biliyorum ama imkansız degil allah herkese hayırlı evlat versin dışardakilerde doguruyor kediler köpeklerde doguruyor ....ama biz insanız anne olmak adına bilinçli olmak için elimizden geleni yapıyruz o pantalon üsütne atılınca hamile kalanlardan olabilir ama hala kim ile nasıl konuşacagını ögrenememiş kusura bakma çok sinirlendim ....

SAOL CANIM ALDIM AMA ŞİMDİLİK TAŞINMIYORUZ ELTİ KAYNANA KAHRI ÇEKECEM BİRAZ DAHA AMA TINLAMIYORUM YA ESKİSİ GİBİ olumunekankayizsmile
SENEYE DÜŞÜNMEMN İYİ OLMUŞ ECİŞ DAHA KÜÇÜK ÇÜNKÜ AYY KIYAMAM ONA :ecrin_bebek::asigim:
İKİZ İTEDİĞİN İÇİNMİ TÜPBEBEK TEDAVİSİ GÖECEKSİN CANIM :uhm:

AYNEENNNNN alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
BAZEN İNSANLAR DÜŞÜNMEDEN KONUŞUYORLAR KENDİLERİ KUSURSUZMUŞ GİBİ lmaz:KİMİN BAŞINA NE GELECEĞİ BELLİ OLMAZ O YÜZDEN BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM BÖYLE İNSANLARIDA ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYİMboshayallersmile

kıs betüş senin başka bir hayalin daha vardı.. yanlış hatırlmaıyorsam dışardan okuyup sınavlara girecektin ..tıp okumak istiyordun yanlışmı hatırlıyorum :uhm:

Öss yede gircem bacım ama tıp okuyamam çok zor birtanem....ama okuyacagım ingilizce kursuna gidiyorum sonra bride kpss ye gircem birtanem

Öss yede gircem bacım ama tıp okuyamam çok zor birtanem....ama okuyacagım ingilizce kursuna gidiyorum sonra bride kpss ye gircem birtanem

demek vazgeçtin tıptan kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayalerinin gerçekleşmesi dileği ile canım benim olumunekankayizsmile

COLOR="Red"]İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........500 OKUDU
seyhan.....950
ipek...........44
etipuf..........50
bynkutluay...100

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1650
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........850
etipuf......50
nevo........500
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200

TOPLAM 4444

ipek ve nevo bynkutluay arkadaşımızın okuduklarını sizinkilerden düşürdüm haberiniz olsun
[/COLOR]

canım ben ipeğe 500 okudum iyiki bakmışım....böyle hiç bi iş yapmayaıp yatınca baya bi okunuyo. şimdi seyhana başlıyorum...

bu arada kedersizim çok şükür taş yokmuş öyle sevindim ki....ama ben bugün yazmıştım zaten bence üşütmedir diye...opuyorumnanaktan

HAMİŞLERİMİZ

1....duru81....anne oldu

2.....sisi07 :CüvCüv:

3.....eti_puf :CüvCüv:

4.....sanal :CüvCüv:

5.....naagihan :CüvCüv:

6.....bulut83 :CüvCüv:

7.....srp16 :CüvCüv:

hepimiz bu listeye gireriz inşallah...........

merhabalar hepinize.bende yeni katıldım,ve ortamınızı çok beyandim ve size katılmak istiyorum.bende hamile kalmak istiyorum 6 yilda uraşiyorum 2 aşılama 2 tüp bebek denedik olumlu sonuç alamadik,ama ALLAHtan umit kesilmez İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese sağlikli hayırlı evlyatlar nasib eder!!!!!!!!

insallah ise yara canim,RABBIM hepimizin yuzunu guldursun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim ,insallah sende de bi sorun cikmaz,esini de bance arastirmalisiniz,insallah RABBIM tadaviye gerek kalmadan bebeyinizi gonderir.
ben de okumak istiyodum,ama bi baktim tamamlanmis hepsi,napalim biz de kendimizce dua edelim,insallah dualarimiz kabul olur,bence onemlisi icten dua.

ALLAHA cok sukur canim,insallah bu ay bebek kendiliyinden gelir hic beklemeden.aglama nolur,ben de zamaninda cok agladim,ama aglamanin cozum diyil aslinda bana ne kadar stress yaptigini anladim,o yuzden elimizden geleni yapip tevekkul etmek lazim.RABBIM buyuktur,elbet bir gun bizim de yuzumuz gulucek.

GÜNAYDIN BULUTCUM... HAYIRLI SABAHLAR... GEÇMıŞE Bı BAKTIMDA GELDıM..
EVET KıMSELER YOK BENDE ıŞTEYıMYA BıR BAKAYIM DEDıM...
BU GÜN NASILSIN BAKALIM CANIM...:CüvCüv:

dünürüm canım iyi birşey çıkmamış kendini üşütme sıcak tut...atlatırsın inşallah...canım ne olur üzmeyin kendinizi ...biliyorum çok zor...ama rabbime sığının O na çok dua edin...bende çok ağladım...evdeki duvarların dili olsada anlatsa yaşadıklarımı..ama asla rabbimden umudumu kesmedim...ne olur inşallah sizlerde yaşayacaksınız inşallah bu günleri....anne olacaksınız hepiniz teker teker inşallahhhhhhhhhhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…