Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

simdiden soylum allah kabul etsin
bizede biraz gonder cokacimcoookcokacimcoook

tabiki gönderem ne demek....
şimdi tabirini de araştırdım bak:

Rüyada kevser suresi görmek
Sözlük 2: Rüyada Kevser süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okunduğunu görmek, çok kurban kesmeye, zenginliğe ve her iki dünyada da çok hayra nail olmaya işarettir.

canima anlami da cok guzel

canim yapma boyle, nolur,bak biz burda bir-birimize umut vermekcin biaradayiz,o gunun gelmesine inanmak zorundayik,yoksa hayat hic yasanmaz hale gelir,ben de bi aralar oyleydim,her adet gorduyumde aglardim,RABBIM beni sevmiyor,insanligi bi para etmezlerin bile cocuklari var onlardan da az seviyor diye dusunurdum,ama simdi hic olye dusunmuyorum,RABBIME siginiyorum,her seyin iyisini ,hayirlisini O' bilir,RABBIM elbet bize de yasaticak o guzel anlari,yeter ki yilmayayim,isyan etmeyelim,O'nda yuz cevirmeyelim,bunlari yazdikca aglamak geciyor icimdem,ama RABBIME inaniyorum,bi gun ben de hamileyimmmmmm diye tum dunyaya haykircagim gunun geldiyine inaniyorum,
YARABBIM BIZI CARESIZ BURAKMA NOLUR,ICIM KAN AGLIYOR,AMA HIC KIMSEye BILDIRMIYCEM,SENIN IZNINLE BU ZORLUKLARI DA ASICAM,YETER KI BANA DAYANMA GUCU VER NOLUR

İÇİmden geÇenlerİ yazdım Çok bunalıyorum kızlar keŞke hİÇ doktora gİtmeseydİm dÜnden berİ umdum İnancım hİÇ bİŞeyİm kalmadı
YAPMA NOLUR,yazdiklarininz beni de duygulandirdi,kendimi tutamadim goz yaslarimi sakliyamadim,bi kac gundur de yumurtaliklarim agriyor,yine karamsmliga basladim,ya dr iceriyi zedeledise ,ya yanlis bi sey yapdisa cok korkuyorum,ben bi ALLAHIMDAN,bi de sizden guc aliyorum nolur yapmayin boyle,toparlanin artik,bu aciyla yasayamiyorum,umutsuzlugu kendimden hep uzaklastiriyorum,ama siz boyle yapinca.............
cok iyi yapmissin canim,ben ruyalara inaniyorum,insallah bu ay bebisin gelicek ben buna inaniyorum.
yıldızım, umudum iyi pazarlar...opuyorumnanaktan

iyi sabahlar canim,tugba ve kedersizimin yazdiklarini okudukdan sora cok kotu oldum,ben de uumutsuzluk havasina girdim

Son düzenleme:
yıldızım yapmaaaa yaaaaaaaaa lütfen
senin yumurtalıklarının ağrıması iyi bişey tedavinin işe yaradığını gösteriyo inan bana
sakın karamsarlığa düşme
burdaki kimse düşmicek inşallah
umudu kesersek zaten olmaz bu iş
yapmayın nolur
rabbim bize dayanma gücü versin
tez zamanda bebişlerimizi göndersin

ne biliyim canim,insallah dedigin gibidir.yuruduyumde oturdugumda ,kalktigimda,surekli agri var,dayanilmaz diyil ama bi anlik sanci gibi,endiseleniyorum napim.
ben aslinda o kadar karamsar biriyim ki,ya boyleyse,ya soyleyse diye hep kendimle ugrasiyorum,bu yuzden de hep sterssliyim.sizin sayenizde,burda okudugum,duydugum mucizeler sayesinde iyice toparlanmistim,ama iste bazan oluyor :çok üzgünüm:mirmirmirmirsenağlama

eşimde bi problem yok
ilk 5 sene bende de yoktu
düşükten sonra çikolata kisti teşhisi kondu
o gün bugün takipler, ameliyatlar uğraşıyoz işte...

canim ya demekki zamani gelmeyince olmuyor
bak sizde hic problem yoktu olmadi
bizde de var olmuyor
kistmis sperm yokmus yumurtalar gelismemis bunlar hepsi bos
onemli olan raabimin istemesi
ins rabbim ister de bize de verir

iğne batması şeklindeki ağrılar
bunlar gayet normal ve iyiye işaret inşallah
ama böyle stres yaparsan olmaz ki gülüm
kafanı topla biraz başka şeylere yönlen
bu ay hiç tedavi yaptırmamış gibi hayatına devam et

canim ya demekki zamani gelmeyince olmuyor
bak sizde hic problem yoktu olmadi
bizde de var olmuyor
kistmis sperm yokmus yumurtalar gelismemis bunlar hepsi bos
onemli olan raabimin istemesi
ins rabbim ister de bize de verir

kesinlikle katılıyorum canım
önemli olan Rabbimin istemesi
herşey bahane
al işte tıp çaresiz kalıyo nedensiz diyip çıkıyo işin içinden
keşke ben de nedensizken tüp bebebk deneseydim
ama o da nasip
mevla aklımıza getirecek ki yapacaz...
sonrasında bi sürü problem çıktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…