Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

İÇİmden geÇenlerİ yazdım Çok bunalıyorum kızlar keŞke hİÇ doktora gİtmeseydİm dÜnden berİ umdum İnancım hİÇ bİŞeyİm kalmadı

canım nolur üzülme sana böyle diyorum ama bende aynıyım dünden beri dr.dün ümidimi kırdı biraz yumurtaların çok güzel fakat estradiolün aşırı düşük çok enteresan bi durum bu deyince bende sordum olmıycakmı bebeğim diye ben denemenizi tavsiye ederim dedi p.tesi kontrol ve kan tahlili verdi ve konuşup karar vercez dedi sanırım olmıycak hiç ama hiç ümidim kalmadı benimde

inşallah o güne değerlerin yükselir canım
pazartesine kadar sana okuyabildiğim kadar yasin okicam inşallah

ıyı aksma lar .. umıtsız olmamak gerek allah bzıım ıcın en hayırlısını bılendır ..zamanı geldıgnde werecektır umarım...

allah naşkına nurcam umudun niye kayboldu anlamadım gelmeyeyim aydına

canim ya ben kacirmisim dr ne dedi ki
fransiz kaldim ya

kızlar ne olursunuz yadırgamayın beni inanın elimde değil beni en iyi sizin anlamanız gerekir .... bazen böyle bunalıma giriyorum işte. bazı arkadaşlarım biliyor geçen sene bu yüzden psikiyatrye gittim ilaçlar beni daha çok kötü yapmıştı bu yüzden dr a gitmek istemiyorum artık ..devamlı başımı yastıpa koyup uyumak isitiyorum 2 gündür gece gündüz devamlı uyuyorum sanki dipsiz bir kuyunun içindeymişim gibi hisediyorum kendimi eşim zor uyandıryor uyanamıyorum ..dün gece birden uyandım o kadar ağladımki RABBİM ne olur dur sesimi dedim eğer bana elat vermiyeceksen canımı al dedim çünkü dayanamıyorum artık mafoldumben

GEL ARTIK BEBEĞİM
HERGÜN HAYALİMDE HERGECE RÜYAMDASIN
GEL ARTIK BEBEĞİM GEL ARTIK ANNECİĞİM
GÖZLERİM AĞLIYOR YÜREĞİM YANIYOR
ANNECİM HASRETİN BEDENİMİ YAKIYOR
HERKES ALMIŞ KUCAĞINA YAVRUSUNU SEVİYOR
GEL ARTIK MELEĞİM GEL ARTIK YAVRUM BENİM
BAĞRIMA BASIP MUTLU ET ARTIK BENİ
DUY SESİMİ BİTİR BU ÖZLEMİMİ
SENİN İÇİN ADARIM CANIMI BÜTÜN SERVETİMİ
GEL YETERKİ SEN GEL BEBEĞİM
GEL ARTIK MELEK KOKULU BEBEĞİM

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nazraca canım dualarımız seninle
hiç merak etme Allah büyük

sağolun canım biliyorum ama dr.a gittim yumurtalarım güzel gelişmiş 4 taneside en küçüğü 16mm en büyüğü 21mm fakat büyümelerine rağmen estradiol yükselmiyomuş 79.du cuma 337.ye çıktı c.tesi tekrar 79.a düşmüş dr şaşırdı kaldı hayret edilcek bişey diyo yarın akşama kadar iğnelere devam dedi yarın konuşup karar verelim diyo ben tüpbebeğin olup olmıycağını sordum denemenizi tavsiye ederim diyo sanırım şansım hiç yok gibi bişey

canııım yadırgamıyorum öyle şey olur mu
ama sen sanki depresyona girmişsin
bu anlattıkların öyle
toparla kendini nolur
bebeğinin sağlıklı bi anneye ihtiyacı var
eşinle bi tatile gidin
biraz hava değişimi yap lütfen
biliyorum ev aldınız bu durumda tatil kolay olmicak
ama ne yap et bul bi çaresini
sensiz olmuyooooooo

bi bekle bakalım pazartesiye kadar dua edelim
inşallah her şey değişir

canım benim üzülüyoruz ama Allahın bi bildiği var demekki sabrımızı sınıyo galiba eşim her zaman Allah belkide bilerek vermiyo bi anasız babasız öksüzü büyütmek var nasibimizde diyo kulun yapıcağı bişey yok Allah vercek bunu bize biz elimizden geleni yapıyoruz öyle değilmi canım

inşallah canım ne düsüneceğimi şaşırdım valla senin kaçtı hatırlıyomusun kan tahlilin

benim rahim duvarım kalın gibi geldi doktora
tahlil istedi hemen
sonucunu kendi öğrendi o yüzden bilmiyorum canım
benim tahlilimin yüksek çıkmasından endişe ediyodu
düşük çıkınca rahatlamıştı
sanırım aşırı yüksek olması daha kötü bi durum
eğer yüksek çıksaydı
yumurtaları alıp donduracaklardı
2 ay sonra transfer olacaktı

belkide doktordan ümit edici bişeyler duymak istedim
tahlile bakınca dr un o umutsuz ifadesi gözümün önünden gitmiyor
bize bir açıklama yapmasını bekledim madem varikosel yoksa sorun ne neden bu kadar düşük :çok üzgünüm:
keşke hiç o evi almasaydık bu bebek özlemini içimden atmdan ne yapıcamki ben evi :çok üzgünüm:

canlarım annemlere gelmiştik annem kızım geldin gidiyon muhabbet edemedik diyo şimdi çıkmak zorundayım kızlar hepinizi öpüyorum

biliyorum RABBİMin bir bildiği vardır kullarını her zaman hayırlı olanını verir bizi bu dertle sınıyor ama sanırım ben bu sınavı geçemiyecem çünkü sabrım takatim kalmadı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…