iğne batması şeklindeki ağrılar
bunlar gayet normal ve iyiye işaret inşallah
ama böyle stres yaparsan olmaz ki gülüm
kafanı topla biraz başka şeylere yönlen
bu ay hiç tedavi yaptırmamış gibi hayatına devam et
canim vallahi bende cok istiyorum
benim dayanma gucune gercekten ihtiyacim var canim
insallah bebislerimiz gelir
İÇİmden geÇenlerİ yazdım Çok bunalıyorum kızlar keŞke hİÇ doktora gİtmeseydİm dÜnden berİ umdum İnancım hİÇ bİŞeyİm kalmadı
insallah ogledir,insallah bebisin annesine surpriz yapar.
yapmaz mıııı o da özlemiştir annesini bak gör
inşallah bu ay gelir yavrucuğun inşallah
canım nolur üzülme sana böyle diyorum ama bende aynıyım dünden beri dr.dün ümidimi kırdı biraz yumurtaların çok güzel fakat estradiolün aşırı düşük çok enteresan bi durum bu deyince bende sordum olmıycakmı bebeğim diye ben denemenizi tavsiye ederim dedi p.tesi kontrol ve kan tahlili verdi ve konuşup karar vercez dedi sanırım olmıycak hiç ama hiç ümidim kalmadı benimde
ıyı aksma lar .. umıtsız olmamak gerek allah bzıım ıcın en hayırlısını bılendır ..zamanı geldıgnde werecektır umarım...
AAAA Yapma böyle kedersiz üzme kendini yaradanın da vardır bildiği bak ben sana diyorum birgün sizde anne olacaksınız ve bu çektiğin acılarını unutacaksın allahım yardımcınız olsun sakın üzme kendini de bizide allahım tez zaman da anneyapsın sizleride inşallah opuyorumnanaktan
senin kadar inançlı umutlu birine hiç yakışmıyo bu sözler bu hepimiz için sadece bi süreç inan mutlaka geçicek inanma her doktor aynı şeyi sölemiyo belkide umulmadık bi zamanda rabbim bi mucize yaratır hepimize birazcık askıya almayı denesen düşünmeseniz karşılıklı belkide işe yarar ne dersin kedersizim opuyorumnanaktan dualarımdasınız hepiniz kızlar
allah naşkına nurcam umudun niye kayboldu anlamadım gelmeyeyim aydına
canım Hz. İbrahim haşa kötü birimiydi ki senelerce evlat hasretiyle yandı tutuştu
ya Hz. Zekeriya?
onlar gibi hiç ümidimizi kaybetmezsek Rabbim bizi görecek
bize cevap verecek
onlar peygamberdi sabırda bizden kat kat üstünler
ama bize örnekler.....
sen bize hep ümit oldun
destek oldun
böyle dök içini tabi
ama ümitsizliği sil nolur
yaşadıklarımız zor
bizi bizden başkası anlamaz
bu dünya kötü insanlarla dolu
öyle ki öz evladını kız diye döve döve kör edenler
doğurup çöpe atanlar
dilendirmek için doğuranlar
neler duyuyoruz
söyler misin bunlar iyi insanlar mıydı Allah onlara çocuk verdi
iyi ki o insanlardan değiliz
iyi ki o insanlardan olmadık
bir çocuğun bir damla gözyaşı aksa
benim kalbimde seller akıyo
benim de 8 yılım başkalarının hikayelerini dinleyerek geçti
yeri geldi kırdılar, horladılar bu cahiller
ama hep O'na sığındım
çok şükür sığınacağımız yaradanımız var
elbet bir gün bizim de yüzümüz gülecek...
selam kızlazrr
kedersizimm yapma lütfen bak ne güzel eşini ikna etmiştin seviniyodun neden böyle yapıyosun hayatım :1hug: elbet bebişlerimiz gelecek..doktora gidipte sorun yok ikinizde sağlamsınız demesi bence daha can acıtır gibime geliyor ozaman insan kendine daha çok sorar neden nedenn olmuyo diyee..Sorunlar olması normal bak ne kadar hastalıklarla hamile kalanlar var sende biliyosun canım.Üzme kendini ve eşini de tedavi için herşeye razı et canım.
...
canim ya ben kacirmisim dr ne dedi ki
fransiz kaldim ya
kiiiiiiisss,agzindan bal damliyor,insallah bu ay hamislerimiz cok olur
nazraca canım dualarımız seninle
hiç merak etme Allah büyük
nurcanım bugün nasılsın toparladın mı kendini
kedersizim gelmis,nasilsin canim?
kızlar ne olursunuz yadırgamayın beni inanın elimde değil beni en iyi sizin anlamanız gerekir .... bazen böyle bunalıma giriyorum işte. bazı arkadaşlarım biliyor geçen sene bu yüzden psikiyatrye gittim ilaçlar beni daha çok kötü yapmıştı bu yüzden dr a gitmek istemiyorum artık ..devamlı başımı yastıpa koyup uyumak isitiyorum 2 gündür gece gündüz devamlı uyuyorum sanki dipsiz bir kuyunun içindeymişim gibi hisediyorum kendimi eşim zor uyandıryor uyanamıyorum ..dün gece birden uyandım o kadar ağladımki RABBİM ne olur dur sesimi dedim eğer bana elat vermiyeceksen canımı al dedim çünkü dayanamıyorum artık mafoldumben
GEL ARTIK BEBEĞİM
HERGÜN HAYALİMDE HERGECE RÜYAMDASIN
GEL ARTIK BEBEĞİM GEL ARTIK ANNECİĞİM
GÖZLERİM AĞLIYOR YÜREĞİM YANIYOR
ANNECİM HASRETİN BEDENİMİ YAKIYOR
HERKES ALMIŞ KUCAĞINA YAVRUSUNU SEVİYOR
GEL ARTIK MELEĞİM GEL ARTIK YAVRUM BENİM
BAĞRIMA BASIP MUTLU ET ARTIK BENİ
DUY SESİMİ BİTİR BU ÖZLEMİMİ
SENİN İÇİN ADARIM CANIMI BÜTÜN SERVETİMİ
GEL YETERKİ SEN GEL BEBEĞİM
GEL ARTIK MELEK KOKULU BEBEĞİM
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sağolun canım biliyorum ama dr.a gittim yumurtalarım güzel gelişmiş 4 taneside en küçüğü 16mm en büyüğü 21mm fakat büyümelerine rağmen estradiol yükselmiyomuş 79.du cuma 337.ye çıktı c.tesi tekrar 79.a düşmüş dr şaşırdı kaldı hayret edilcek bişey diyo yarın akşama kadar iğnelere devam dedi yarın konuşup karar verelim diyo ben tüpbebeğin olup olmıycağını sordum denemenizi tavsiye ederim diyo sanırım şansım hiç yok gibi bişey
canım benim üzülüyoruz ama Allahın bi bildiği var demekki sabrımızı sınıyo galiba eşim her zaman Allah belkide bilerek vermiyo bi anasız babasız öksüzü büyütmek var nasibimizde diyo kulun yapıcağı bişey yok Allah vercek bunu bize biz elimizden geleni yapıyoruz öyle değilmi canımkızlar ne olursunuz yadırgamayın beni inanın elimde değil beni en iyi sizin anlamanız gerekir .... bazen böyle bunalıma giriyorum işte. bazı arkadaşlarım biliyor geçen sene bu yüzden psikiyatrye gittim ilaçlar beni daha çok kötü yapmıştı bu yüzden dr a gitmek istemiyorum artık ..devamlı başımı yastıpa koyup uyumak isitiyorum 2 gündür gece gündüz devamlı uyuyorum sanki dipsiz bir kuyunun içindeymişim gibi hisediyorum kendimi eşim zor uyandıryor uyanamıyorum ..dün gece birden uyandım o kadar ağladımki RABBİM ne olur dur sesimi dedim eğer bana elat vermiyeceksen canımı al dedim çünkü dayanamıyorum artık mafoldumben
GEL ARTIK BEBEĞİM
HERGÜN HAYALİMDE HERGECE RÜYAMDASIN
GEL ARTIK BEBEĞİM GEL ARTIK ANNECİĞİM
GÖZLERİM AĞLIYOR YÜREĞİM YANIYOR
ANNECİM HASRETİN BEDENİMİ YAKIYOR
HERKES ALMIŞ KUCAĞINA YAVRUSUNU SEVİYOR
GEL ARTIK MELEĞİM GEL ARTIK YAVRUM BENİM
BAĞRIMA BASIP MUTLU ET ARTIK BENİ
DUY SESİMİ BİTİR BU ÖZLEMİMİ
SENİN İÇİN ADARIM CANIMI BÜTÜN SERVETİMİ
GEL YETERKİ SEN GEL BEBEĞİM
GEL ARTIK MELEK KOKULU BEBEĞİM
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bi bekle bakalım pazartesiye kadar dua edelim
inşallah her şey değişir
inşallah canım ne düsüneceğimi şaşırdım valla senin kaçtı hatırlıyomusun kan tahlilin
belkide doktordan ümit edici bişeyler duymak istedimcanııım yadırgamıyorum öyle şey olur mu
ama sen sanki depresyona girmişsin
bu anlattıkların öyle
toparla kendini nolur
bebeğinin sağlıklı bi anneye ihtiyacı var
eşinle bi tatile gidin
biraz hava değişimi yap lütfen
biliyorum ev aldınız bu durumda tatil kolay olmicak
ama ne yap et bul bi çaresini
sensiz olmuyooooooo
canım benim üzülüyoruz ama Allahın bi bildiği var demekki sabrımızı sınıyo galiba eşim her zaman Allah belkide bilerek vermiyo bi anasız babasız öksüzü büyütmek var nasibimizde diyo kulun yapıcağı bişey yok Allah vercek bunu bize biz elimizden geleni yapıyoruz öyle değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?