belkide doktordan ümit edici bişeyler duymak istedim
tahlile bakınca dr un o umutsuz ifadesi gözümün önünden gitmiyor
bize bir açıklama yapmasını bekledim madem varikosel yoksa sorun ne neden bu kadar düşük :çok üzgünüm:
keşke hiç o evi almasaydık bu bebek özlemini içimden atmdan ne yapıcamki ben evi :çok üzgünüm:
belkide doktordan ümit edici bişeyler duymak istedim
tahlile bakınca dr un o umutsuz ifadesi gözümün önünden gitmiyor
bize bir açıklama yapmasını bekledim madem varikosel yoksa sorun ne neden bu kadar düşük :çok üzgünüm:
keşke hiç o evi almasaydık bu bebek özlemini içimden atmdan ne yapıcamki ben evi :çok üzgünüm:
kadersizim yapma böyle nolur bu dr.Allahtan iyi bilecek değil yaşıyoruz yani ümit edicez tatlım hadi toplayalım kendimizi sende bende
ya bırak şu dr.ları nolur
bi tanıdığımı bu dr.lar tıbben sizin için yapılabilecek hiçbişey yok dediler
eve gönderdiler
resmen kadının 2 kızı oldu peş peşe
bu mucizeler niye bizi bulmasın
yapma nolur
ev almasaydın tüp bebek yaptıracak mıydın
hem daha benim evlendiğim yaştasın canım
hiç ummadığın yerden ne kapılar açılır görürsün
yeter ki metanetini yitirme
haftaya da siz beni teselli edersiniz artıkkkk senağlama
bilmiyorum nevom bilmiyorum .banada bir mucize gerek o da beni bulurmu bilmiyorum çok şansızım çok...
dün eşim dediki şimdi param olsa hemen başlıyacktık tüp tedavisine ama elimden bişey gelmiyor bana bir çıkış yolu göster dedi ..çok acele ettik bu ev konusunda
tuğbacım hoşgeldin sen nasılsın tatlım
hoşbulduk canımcım ii diyelim ii olalım inşallah geçmişi okuyodum kedersiz sultana sesleniyorum bizi üzmeye hakkı yok bende biraz bunalım takılıyorum etkilendim galiba ama allahtan başka kimse bilemez neyin ne olacağını rabbimde mucize çok bizide görcek inş..sen nasılsın nasıl gidiyo heyecanla 9 şubatı bekliyorum inşallah bu defa sevinçten ağlarız sende çok dikkat et olurmu opuyorumnanaktan
sağol canım benim
etkilenmemek mümkün mü
hepimizin yaşadığı duygular bunlar
bastırdığımız içe attığımız duygular bunlar
ama söyleyemiyoruz işte
hep güçlü görünmeye çalışıyoruz
inşallah kedersiz rahatlamıştır şimdi
asla yadırgamıyorum
diyorum ya sanki ben farklı mıyım
ne fırtınalar ne depremler yaşadım içimde
dediğin gibi Allahtan başka kimse bilemez
evet az kaldı 9 şubata başta daha rahattım
gün yaklaştıkça heyecanım artıyo sanki
aslında hiç bişey düşünmek istemiyorum
ama zaman zaman geliyo aklıma
Rabbim hayırlısını versin...
sen geçen gün dr. ismi sormuştun ya
etilerde seval taşdemir diye birini duydum
bi araştır istersen
burda topiklerde var
hiç bişi düşünmemeye çalış rahat ol allahın izniyle ii şeyley olcak gibi hissediyorum bu arada kedersiz için hacet namazı kılmaya bende varım perşembe gecesi uygun dersen kılabilirim
tamam canım perşembeyi cumaya bağlayan gece kalkalım
yoklama yapacam heee her kalkan buraya bi dua yazsın
her gece yapamasak bile cuma geceleri deneyelim
inşallah
eltimin dr varmış türkiyede bilinmş çok ii dr muş ama son doktor görüşmesinden sonra artık ne doktora gidicem nede araştırcam çok yoruldum çünkü birisi ümitli konuşsa diğeri gelip hemen bozuyo en son duyduklarımdan sonra sadece yaradana bıraktım dr bana doğal yolla %3 veya % 5 ihtimal olur diyo eşim tedaviye gelmiyo çok yoruldum nevo çoooksenağlama
iide senin için sakıncalı olabilir bu perş ben kalkayım sen hayırlı haberini aldıktan sonra kılarsın sadece yatman lazım senin ben kılarım allahın izniyle burayada sinyal veririm merak etmekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?