Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok yok kalkarım ben zaten kılıyorum
kalkmak isteyen kalksın inşallah
geceleri yapılan dualar geri çevrilmezmiş...
saat 3 te inşallah uyanabiliriz

uyanırız inş ben ilk kez kılcam iice bi öğrenirim bu arada..sen yinede çok dikkatli hareket et olurmu benim kociş uyandı çıkmak zorundayım çok öppüyorum allaha emanet ol herzamankinden daha fazla DİKKAT ..kedersizim senide çok öpüyorum merak etme dualarımdasın allaha emanetsiniz kızlaropuyorumnanaktan

canım nevom ALLAH senden binlerce kez razı olsun bu yazıyla beni kendime getirdin birden biz insanoğlu ne kadar cahil ne kadar doyumsuz insanlarız bazen RABBİM e şükür etmeyi unuturuz en ufak bir derdimizde isyanlar ediyoruz (bazen)
bu yazıyı daha önce okumamıştım birden silkelendim kendime geldim ALLAH senden çok razı olsun senden

sağol canım güle güle

senden de bu yazıyı düşünüp yazandan da Allah razı olsun
cuma gecesi kalkıyoz ha
hacet namazına bi de onu deneyekkk

beni çok duygulandırdınız size ne kadar teşekür etsem ne kadar dua etsem az ALLAH razı olsun sizden iyiki siz varsınız iyiki hepinizi tanımışım saol canlarım opuyorumnanaktan

Hâcet namazı

Suâl: Çeşitli dertlerimiz, dileklerimiz oluyor. Bunların hâllolması için hâcet namazı kılınıyormuş. Bu namaz nasıl kılınır?
Cevap: Hâcet namazı birkaç şekilde kılınır:

1- Eshâb-ı kirâmdan Osman bin Huneyf hazretleri anlatır: Gözleri görmeyen bir kimse, gözlerinin açılması için Resûlullaha ricada bulundu. Peygamber efendimiz buyurdu ki: (Abdest alıp iki rek'at namaz kıl, sonra şöyle duâ et!: "Allahümme innî es'elüke ve eteveccehü ileyke binebiyyî Muhammedin sallallahü aleyhi ve sellem nebiyyirrahmeti." Daha sonra gözlerinin açılması için "Yâ Rabbî Resûlünün hürmeti için gözlerimi aç!" diye duâ et!) [Nesâî]

O kişinin, namaz kılıp duâ ettikten sonra, gözlerinin açıldığını gördük. (Tergîb)

2- Hadîs-i şerîfte buyuruldu ki: (Allahtan veya insanlardan bir isteği bulunan kimse, güzelce abdest alıp iki rek'at namaz kılsın! Sonra Allahü teâlâya hamd etsin, Resûlüne salevât getirsin sonra şu duâyı okusun!

(Lâ ilâhe illâllah-ül-halîm-ül-kerîm. Sübhânallahi Rabb-il-arş-il-azîm. Elhamdü lillâhi Rabbil âlemin. Es'elüke mûcibâti rahmetike ve azâimi mağfiretike vel ganîmete min külli birrin vesselâmete min külli ismin lâ teda' lî zenben illâ gafertehü velâ hemmen illâ ferrectehü velâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ yâ erhâmerrâhimîn.) [Bu duâyı ıslâm harfleriyle yazıp doğru olarak okumak lâzımdır.]
ALINTI

nevom iyiki varsın ya :1hug:

sen de iyiki varsın canım
rabbim hiçbir kapıyı kapatmaz
yeterki doğru yöntemi bulalım
Almanyadaki müslümanlar her işleri için
hacet namazı kılıyolar
tanıdıklarım diyo ki siz fazla önemsemiyosunuz
evet haklılar
dizilerimizden feragat edelim geceleri yarım saat artık ne kadar istersek uyanalım
mutlaka mükafatını alırız

Hacet Namazı
Hacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. Önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:

1. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.

Namaz tamamlandiktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir.

Bu namazdan sonra hiç konusmadan yatmak gerekir. Yatarken kibleyi saga alacak sekilde yatak kurulur. Vücudun ön cephesi kibleye çevrilerek yanüstü yatilir, 3 Âyetel Kürsî okunur ve Allah'tan mürsid istenir. Eger kisinin haceti mürsid degil de baska bir hedefe ulasmaksa (zahirî veya batinî bir hedef olabilir) o hedefe ulasmak istenir. Sessiz zikir (hafî zikir) bu istekten sonra baslar. Yanüstü yatildigi için sag kulak yastiga gelecektir. Bas biraz saga, sola oynatilarak kulakta kalbin atislarinin, basinç sebebiyle rahatça duyulacagi pozisyona gelinir. Ve kalbin her çift atisinda "Allah, Allah" diyerek kisi Allah'i zikr-i hafî ile (yani sessiz olarak) içinden zikredecektir.
Eger ilk namazdan sonra yatildiginda birsey görülmez ise tekrar tekrar, her persembeyi cumaya baglayan gece namaza devam edilmelidir. Her gece de kilinabilir.

2 / BAKARA - 45 : (Allah'tan) sabırla ve namazla istiane (yardım) isteyin. Ve muhakkak ki o (hacet namazı ile Allah'a ulaştıracak mürşidini sormak), huşû sahibi olanlardan başkasına elbette ağır gelir.

5 / MAıDE - 35 : Ey âmenû olanlar (Allah'a ulaşmayı, teslim olmayı dileyenler)! Allah'a karşı takva sahibi olun ve O'na ulaştıracak vesileyi isteyin (2. takva). Ve O'nun yolunda cihad edin (nefs tezkiyesi 3. takva). Umulur ki; siz felâha erersiniz.

ya her yerde farklı yazıyo
boy abdesti diyo
neyse alabilen alsın o zaman
yatağa da ters yatmam gerekecek ancak o zaman kıble sağımda kalacak
kaydirigubbakcemile3

HACET NAMAZI NASIL KILINIR.

Hacet namazı ekseriya Perşembeyi Cumaya bağlayan gece kılındığı gibi diğer gecelerde kılınabilir.
Bu namaz boy abdesti ile kılınır.Gece saat birde duşunu ve abdesini alacaksın .

Euzubillahiminerşeytanir raciym.Bismillahirrahmanirrahiym
Ey yüce Allahım bana şu dileğimin gerçeğini göstermen için niyet ettim sana hacet namazı kılmaya.

1=REKAT: Euzu besmele+Subhaneke+Fatiha+3 Ayetelkürsü

2=REKAT:Fatiha+İhlas+Felak+Nas

UTURUŞ:Subhaneke (Salavatlar okunmaz)
--------------

3=REKAT:Fatiha+İhlas+Felak+Nas

4=REKAT:Fatiha+İhlas+Felak+Nas

Selamını verceksin +33 Subhanallah+33 Elhamdülüllah+33 Allahu ekber diyecekin ve dileğini yine dileyeceksin.

Namazını bitirdikten sonra hiç kimseyle bir kelime dahi konuşmayacaksın.Yoksa sır kaybolur göremezsin.
Yatağına sağ yanına sağ kulağın üzerine yatacaksın yüzün kıbleye gelecek.Kulağını yastığın üzerinde sağa sola kaydırarak ,Kulağında kalbinin atış sesini duymaya çalış. 3 Ayetel kürsü okuyacaksın ve ardından uyuyana kadar hem görmek istediğin şeyi düşünecek hemde Allah Allah Allah diye zikir yapacaksın.

Şayet samimi iseniz Allah mutlaka gösterecektir.
ilk defa göremezeniz devam edebilirsiniz ama mutlaka göreceksiniz.
Allah gönlünüze göre versin.sağlıcakla kalın kardeşlerim.
ALINTI

tamam şimdi anladım a.s

ayyy heyecanlandım şimdi keşke perşembe günü oruçta tutabilseydim süper olurdu....

oturuş kısmı ettehiyyatü olacak kafanız karışmasın...

.çarşamba günü meryem surem 41 gün doluyor.hemen ertesi günü oruç tutacam inş... ne güzel tamda perşembeye denk geliyor tabi adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…