gelirse gelir gelmezse kendi belir çokta tın yane kaydirigubbakcemile3
bekle bekle nereye kadar demi ama canı ne zaman isterse o zaman gelsin
haklısın valla
biz bizeyiz bugün... hayal meyal düşler gibi uçup giden kuşlar gibi yosun tutan taşlar gibi eski dostlar eski dostlar :roflol: :roflol: :roflol:
arzu üye oldu demişsiniz ama gelmedimi daha
bu arada sunacım inşallah 13 ünde bayram yapıcaz canım
Merhaba arkadaşlar bende geldım aranıza bu topıkde hareketlılık gordum dığerlerınde ınsanlar bır var bır yok çok yalnız kaldım çokkkk
bu arda serdogmak sanki sen bize yakında hamilelik haberini verecen içime doğdu yinekaydirigubbakcemile3
Kısaca kendımden bahsedeyım 29 yaşında evlı ve ev hanımıyım ıstanbulda oturuyorum 3.5 yıllık evlıyım 3 senedır korunmuyorumz ama doktora gıtmek yenı aklımıza geldı bu ay klomen tedavısı gordum bekleme surecı benı öldurdu gecen ay 7 sınde adet olmuştum yanı bugun tam bır ay oldu davul gıbı şıştım ara ara adet sancım oluyo delı olcam adet mı olacam annemı olacam bır öğrensem artık rahatlıcam
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 zemuszemus:teytey: a.s. a.s. :1hug: :1hug: iyiki varsınıııııız iyiki tanımışım siziiiii..ÖMÜR BOYU ARKADAŞLIĞIMIZ SÜRMESİ DİLEĞİLEEEEEE:Saruboceq:sositososito:teytey::teytey:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Doktor 10 una kadar olmazsan gel bır bakalım dedı ama korkuyorum gıdıp yıne hayal kırıklığına uğramaktan çok duzensız adet olduğum ıçın zaten her ay hemen hemen 10 gun gecıkıyorum yaa yıne gecıktıysem
Merhaba arkadaşlar bende geldım aranıza bu topıkde hareketlılık gordum dığerlerınde ınsanlar bır var bır yok çok yalnız kaldım çokkkk
serdogmak aramıza hoşgeldin sorun nedir ki 3 yıldır gebe olamama nedenin acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?