Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

biz bizeyiz bugün... hayal meyal düşler gibi uçup giden kuşlar gibi yosun tutan taşlar gibi eski dostlar eski dostlar :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 zemuszemus:teytey: a.s. a.s. :1hug: :1hug: iyiki varsınıııııız iyiki tanımışım siziiiii..ÖMÜR BOYU ARKADAŞLIĞIMIZ SÜRMESİ DİLEĞİLEEEEEE:Saruboceq:sositososito:teytey::teytey:

arzu üye oldu demişsiniz ama gelmedimi daha
bu arada sunacım inşallah 13 ünde bayram yapıcaz canım

:Saruboceq::Saruboceq: AMİN İPEĞİM AMİİİİİİİİİN İNŞALLAH CANIM BENİM bayramki ne bayraaaaaaam:lepi::teytey::dance::dance:

Merhaba arkadaşlar bende geldım aranıza bu topıkde hareketlılık gordum dığerlerınde ınsanlar bır var bır yok çok yalnız kaldım çokkkk

Merhaba arkadaşlar bende geldım aranıza bu topıkde hareketlılık gordum dığerlerınde ınsanlar bır var bır yok çok yalnız kaldım çokkkk

hoşgeldin bebişim burası çok hareketli burda yanlız kalmasın her saat her vakit birini bulursun sositososito

Kısaca kendımden bahsedeyım 29 yaşında evlı ve ev hanımıyım ıstanbulda oturuyorum 3.5 yıllık evlıyım 3 senedır korunmuyorumz ama doktora gıtmek yenı aklımıza geldı bu ay klomen tedavısı gordum bekleme surecı benı öldurdu gecen ay 7 sınde adet olmuştum yanı bugun tam bır ay oldu davul gıbı şıştım ara ara adet sancım oluyo delı olcam adet mı olacam annemı olacam bır öğrensem artık rahatlıcam

bu arda serdogmak sanki sen bize yakında hamilelik haberini verecen içime doğdu yinekaydirigubbakcemile3

senin bu mesajı görmeden sana bir mesaj yazdım sositososito inşallah 6. hissim beni yanıltmıyordur ve adet değilde anne oluyorsundur :Saruboceq:

serdogmak hoşgeldin bugün adet gününse doktorunla konuşsana belki kan testi
yaptırır sen beklemekten kurtulursun bizde boş boş oturmaktan halaya başlarız hemen

Doktor 10 una kadar olmazsan gel bır bakalım dedı ama korkuyorum gıdıp yıne hayal kırıklığına uğramaktan çok duzensız adet olduğum ıçın zaten her ay hemen hemen 10 gun gecıkıyorum yaa yıne gecıktıysem

sorunun adet düzensizliğimi ?? böyle olumsuz düşünürsen olacağı varsada olmaz canım lütfen relax ol güzel şeyler düşün yarında bir test yap bakalım (evde değil ama)

Ve şoyle salak bır sorunum var boyle şüphelı aylarımda hasteneye gıdıp kan testı yaptırıp negatıf sonucunu gormeden adet olamıyorum pıskolojık adet olamıyorum test yapıp eve gelınce adet oluyorum ayyy çok kotu yaaaaa

Hoşgeldiniiiiiz bizim uğrlu topiğimizeeeezemuszemus ..Bende sanki öyle hissetim valla kedersizimin dediği gibii anne kokusu alıyorum sizdeeeeen..delikafadulden..hayırlısı olsuun

serdogmak aramıza hoşgeldin sorun nedir ki 3 yıldır gebe olamama nedenin acaba ?

aslında epey bır sure araştırmadık çok aşırı kıloluyum hep ona bağladık sonra tesaduf uzere eşımde varıkosel olduğunu oğrendık ıdrarında sorun var dıye gıttı varıkosel cıktı amelıyat dedı doktor sonra butun tahlıllerı alıp kendı doktoruma goturdum gerek yok bu sayı bana yeter dedı 3 ay klomenle bır denıyelım olmazsa konuşuruz tekrar dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…