buldum datlım tekrar teşekkür ederim artı benim anavatan kan ağlıyor
:uhm:yoksa benim düşündüğüm şeyemi diyorsun Allah seni ne etsin emi :1rolleyes:buldum datlım tekrar teşekkür ederim artı benim anavatan kan ağlıyor
bu tatlı ,şirin bebiş kimin öyle ALLAH bağışlasın annesine babasına
:uhm:yoksa benim düşündüğüm şeyemi diyorsun Allah seni ne etsin emi :1rolleyes:
canım ben dr.dan geldim ama dr.umu şaşırttım akşam kullandığım iğneler yumurtaları güzel geliştirmiş ve gelişen yumurtalar bu e2.yi yükseltmeliymiş benim yumurtalar büyümüş ama e2 yerlerde dr.uma benim tüp bebek işim olmazmı diye sordum her zaman bana moral veren adam dün yüzünü buruşturarak çok enteresan bi durum yani şaşırdım ben yinede denemenizi tavsiye ederim dedi yarın yine tahlilim var akşamda ultrason kontrolüm 2 gün et yeme bakalım sebze tüket dedi bende dünden beri otlanıyorum çörek otlu keçi boynuzu pekmezi yiyorum bu güne kadar böyle bişeyden haberim bile yoktu inan miyomlarımı bile unuttum bi anda zavallı anacım bana üzülmekten kalp hastası oldu kadersizim nolcak benim bu halim bilmiyorum zaten azıcık bi ümidim vardı oda tükendi
bende tuttum :lepi:
bu gece fikfik yapıyormusunuz kız :jeyyar:
canlarım geçmişi okudum birazda bence süte falan oturmayın çünkü rahim öyle bi organmışki dışardan gelen yabancı herşeyi düşman olarak algılarmış ve savunmaya geçermiş yani kist oluştururmuş 10 yıldır rahimimden hastayım bu tür şeyleri çok araştırırım bence denemeyin rahim ağzının kendine has bi suyu olurmuş bu denge bozulursa iltihap gibi rahatsızlıklar oluşurmuş
şeyyy hımmm yaaa bilmiyorumkismile :kedi: evettttttt :dance: :teytey: :jeyyar:
allah allah neden öyle olduki bu e2 hormonunu yükseltmek için bir ilaç veremiyorlarmı ..canım ya inan bu durumda bende ne diyeceğimi şaşırdım 2 gün daha sabret bakalım ALLAH büyük canım keşke annene hiç anlatmasaydın üzülmekten başka onun elinden ne gelebilirki canım dualarımız seninle canım :Saruboceq:
canım ben dr.dan geldim ama dr.umu şaşırttım akşam kullandığım iğneler yumurtaları güzel geliştirmiş ve gelişen yumurtalar bu e2.yi yükseltmeliymiş benim yumurtalar büyümüş ama e2 yerlerde dr.uma benim tüp bebek işim olmazmı diye sordum her zaman bana moral veren adam dün yüzünü buruşturarak çok enteresan bi durum yani şaşırdım ben yinede denemenizi tavsiye ederim dedi yarın yine tahlilim var akşamda ultrason kontrolüm 2 gün et yeme bakalım sebze tüket dedi bende dünden beri otlanıyorum çörek otlu keçi boynuzu pekmezi yiyorum bu güne kadar böyle bişeyden haberim bile yoktu inan miyomlarımı bile unuttum bi anda zavallı anacım bana üzülmekten kalp hastası oldu kadersizim nolcak benim bu halim bilmiyorum zaten azıcık bi ümidim vardı oda tükendi
canım yapacaktım ama çok şükür diğer kıslarda uyardı kesinlikle yapmıcam .
en iyisi canım Rabbim aratmasın artık tez zamanda hepimize versin
ay canım işte bizim canımız ne kadar acıyorsa analarımızın canı daha fazla acıyo. canım RABBİM yardımcınız olsun yüzümüzü güldürsün inşallah.
zuhalcim birde bu sorununu tüpbebek bölümüne yaz bakalım ordakiler bizden daha tecrübelidirle bence bir başlık aç oraya
amin canım demek analık böyle bişey ben kendi bebeğimi dünyaya getiremezsem bile yeni doğmuş bi bebek almayı düşünüyorum hep aklımda var bu ama şansımı denemek istiyorum yinede tedavimin sonuna kadar gidicem ve sanırım bu yarın akşam olucak kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor bişey yarın akşamdan umudum yok
amin canım demek analık böyle bişey ben kendi bebeğimi dünyaya getiremezsem bile yeni doğmuş bi bebek almayı düşünüyorum hep aklımda var bu ama şansımı denemek istiyorum yinede tedavimin sonuna kadar gidicem ve sanırım bu yarın akşam olucak kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor bişey yarın akşamdan umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?