Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

zuhalcim birde bu sorununu tüpbebek bölümüne yaz bakalım ordakiler bizden daha tecrübelidirle bence bir başlık aç oraya

canlarım geçmişi okudum birazda bence süte falan oturmayın çünkü rahim öyle bi organmışki dışardan gelen yabancı herşeyi düşman olarak algılarmış ve savunmaya geçermiş yani kist oluştururmuş 10 yıldır rahimimden hastayım bu tür şeyleri çok araştırırım bence denemeyin rahim ağzının kendine has bi suyu olurmuş bu denge bozulursa iltihap gibi rahatsızlıklar oluşurmuş

ümidini yitirme neden öyle oluyomuşki yaa.inşallah test düzgün çıkar bu sefer ve herşey yolunda gider

bende tuttum :lepi:
bu gece fikfik yapıyormusunuz kız :jeyyar:

şeyyy hımmm yaaa bilmiyorumkismile :kedi: evettttttt :dance: :teytey: :jeyyar:

canım yapacaktım ama çok şükür diğer kıslarda uyardı kesinlikle yapmıcam .

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, bynkutluay, kedersiz56+, nazraca, Objektif

maşallahh akşam akşam yoğunuz misafirimizde eksik değilll yine

bizde şaştık biz hadi neyse dr. bile şaştı kaldı canım ya yüksek olanı düşürmek için ilaç varmış ama yükseltmek için yokmuş bu gonalf iğnelerin yükseltmesi gerekirdi yumurtalar gelişmiş hemde çok güzel dedi anacazım yüzümden anlıyo halimi napsın benim işim Allaha kalmış canım

ay canım işte bizim canımız ne kadar acıyorsa analarımızın canı daha fazla acıyo. canım RABBİM yardımcınız olsun yüzümüzü güldürsün inşallah.

ay canım işte bizim canımız ne kadar acıyorsa analarımızın canı daha fazla acıyo. canım RABBİM yardımcınız olsun yüzümüzü güldürsün inşallah.

amin canım demek analık böyle bişey ben kendi bebeğimi dünyaya getiremezsem bile yeni doğmuş bi bebek almayı düşünüyorum hep aklımda var bu ama şansımı denemek istiyorum yinede tedavimin sonuna kadar gidicem ve sanırım bu yarın akşam olucak kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor bişey yarın akşamdan umudum yok

canım benim inş kendi kanından canından olacak bebişin ben buna ianıyorum ne olur sende inan stres yapma.. benim gibi yapma sende lütfen ben her iki tedavimdede çok sters yaptım daha başta olmaz dedim ve nihayetinde de öyle oldu stes en büyük düşman kendini neye hazırlarsan öyle olurmuş bu yüzden sende relax ol tamammı :teselli:

Rabbim hayırlı haberler almanızı nasib eder inşallah. umudum yok deme Allah tan umut kesilmez yüce RABBİM yardımcınız olsun inşallah kendi canından kanından bebişini kucağına almayı nasib etsin Rabbim ya sen böyle konuştukça ben mafoluyorum valla ağlatma beni yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…