Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin ipekcimm canım çok sevindim sonuçlarınız güzel çıkmış inşallah hep böyle devem eder tatlımm

çooook sevindim ipeğim

hoşbulduk durucum evet ya bi bitemedi şu hastane işleri yarında giidcem bakalım hadi hayırlısı kayseride oturuyolar canım

oo uzakmış güle güğle gitsinler

selam kızlarr işten firar ettim hemen bi bakayım dedimm sizlereee

duruucukk neree gitcen bizi bırakıpp bakemm öle kolay deeelll

ipeğimm herşey yolundaymış maşallahh sana canım

damlaselen sende nhastane işlerindeymiş evet çok uğraştırıyo bu işler bu arada tuğbiş seni rüyasında görmüş çok güzel görmüş aklında bulunsun

kızlar bi selam veremm dedimm kızmayın bana lütfenn gerçekten elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorum ama inşallah bitecek bu sorunn görüşürüzzz

allah acil şifa versin çok geçmiş olsun

rüyan hayır olsun
hakkında hayırlısı tatlım inşallah bir dahaki sefere
anım tekrar gözünaydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin
:44: ben de geldim bacılar
ooof ya neden ben yokken geldin
tabiki üzülür bu konuyu hayatınızın merkezi yapmamaya çalış ona moral vermeye çalış

özledik seni canım allah kolaylık versin

melike mi gelmiş geçmişe bakamadım canım benim yaaa neyse lohusalık çıksın arada birde olsa gelir ozaman görüşürüz

tuğbişşşşşşşşşşş mailllll diyorum okadarrr yanee anlaaa

nurcik bizde sipariş ettik ilaçtan siz kullanmaya başladınız dimi hadi inşallah yararını görürüzzz

ipeğimmm ev kuşummm artık rahatça zamanını geçirirsin canım

aaa şimdi geçmiş baktım birazcıkta nurcikimin morali bozulmuş o yüzden çıkmış :26:

sevdacım hoşgeldin canımmm inşallah biran önce işlerin rahatlarda bizzlerle daha fzla vakit geçirirsin özlüyoruz seni bu arada sağol canım tuğbişin rüyasından da haberim yoktu bende 1 haftadır giremiyorum hastaneyle uğraşıyorum şimdi çok merak ettim yaa tubiş olsada sorsa :18::18::18:

darısı başına canım evde daha rahatım gerçekten

inşallah canım 10 güne kadar rahatlıcam sonra gelecem yine hep
canım benim yukarda ipek tuğbişin rüyasını alıntılamış oku ordan canım çok detay vermedi rüya bozulmasın diye

sevdacım ne ilacı canım merak ettim bendeeee

nurcanım hoşgeldin canımmm kızzz tubiş bizi rüyasında görmüşşşş senle kavga ediyomuşuzzz sen rüyanın detaylarını biliyomusun çok merak ettim ya hayrolur inşallahhh

sevdacım ne ilacı canım merak ettim bendeeee

spermler için sayısı hareket sorunu olanlar için cymplus adında bi ilaç canım onu kullanıcaz
bu arada eşim tahlil verdi pek değişen bişey olmamış hareketlilik %10 dan %15 e yükselmiş 1 ml de sayı 35 milyon 2 ml de ortalama sanırım 60 milyon dur sayı düzeldi ama hareketlilik düşük hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…