selam kızlar ben geldim hastanedeydim yarım saat oldu geleli bugün uğramayı düşünmüyodum
kanki aradı dayanamadım geldim bizim sonuçlarımız iyi çıktı eskisi gibi diyetle devam ediyoruz
ilaç kullanmaya gerek yokmuş
selam kızlar ben geldim hastanedeydim yarım saat oldu geleli bugün uğramayı düşünmüyodum
kanki aradı dayanamadım geldim bizim sonuçlarımız iyi çıktı eskisi gibi diyetle devam ediyoruz
ilaç kullanmaya gerek yokmuş
hoşbulduk durucum evet ya bi bitemedi şu hastane işleri yarında giidcem bakalım hadi hayırlısı kayseride oturuyolar canım
çooook sevindim ipeğim
oo uzakmış güle güğle gitsinler
hoşgeldin ipekcimm canım çok sevindim sonuçlarınız güzel çıkmış inşallah hep böyle devem eder tatlımm
çooook sevindim ipeğim
oo uzakmış güle güğle gitsinler
sağol canım sen nasılsın işler nasıllll
işler bitmiyo ki iyiyim canım ne olsun bunada şükür diyeyim
allah kolaylık versin canımmm
allah acil şifa versin çok geçmiş olsunkızlar iyi akşamlar
ben bir süredir gelemiyorum buraya eşm ameliyat oldu ve hala yoğun bakımda
bu gün 10. gün ne zaman servise çıkcağıda belli değil bende her gün git gel yapıyorum 3 saatlik yol zor oluyor ama her şey eşim için
yok kııı deli karıyı bilmiyonmu sanki burnu koku almış çöp kokmuşturda bana kavun gibi gelmiştiree sen nerelerdesin özletiyosun yeni yerinde hiçmi giremicen sevo olmuyo böle annem ya ipem sen ne ooluyo demir başlar çekildi birden
rüyan hayır olsunÖNEMLİ!!! RÜYALARIMIN KADINLARI NURCAN VE DAMLA OKUYUN ULEYYYNNNN
bugün nurcan ve damlayı göremediğim için yazmadım ama daha fazla kafamda tutamıcam malum ben konuşurken bile ne diyeeğini unutan cins biriyim
bu gece rüyamda damla ve nurcanı gördüm rüyayı anlatmıcam büyüsü güzellği gidebilir yada birdaha ötyle güzel rüya göremeyebilirim onun için lütfen ısrar etmeyin sülememmmm
şunu çıkardım damla ve nurcik sizlerden arka arkaya güzel haberler alabiliriz gibime geliyo rüyamda damlayla yüzyüze önce ben diye kavga ettiğinizi söyleyebilirim tabi çok islami içerikli bir rüyaydı onun için ben elleirme parmaklarıma hakim olamayabilirim heyecanlandım şşeytan yaz kız diyo haydi çıktım ben
hakkında hayırlısı tatlım inşallah bir dahaki sefereselam hatunlar vee kötü haber sanırım regl oldum pazartesi testim vardı ama gerek kalmadı anlaşılan çok pis bozuldum yaa 10 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlamıştı bende epey heveslenmiştim ama sonuç o ki ilk aşılama güme gittive bugün daha 25. günüm.ama okudğuma göre forumlarda aşılamadan sonra erken olabiliyormuş regl kanaması oooof of
anım tekrar gözünaydın allah analı babalı büyütmek nasip etsinslm şekerlerrrr ben geldimmmmmmmm
nasılsınız bakalım siiz çok özledimmm quzular yaa biz çok şükür iyiyzz biraz da olsa düzeldimm pıtımın üstüne oturamıyorumm onun dışında çok şükürr
şekerlerr doğumda da şimdide hep aklımdasınız dualarımdasınızz Rabbim sizede yaşatsın ve kolay doğumlar nasib etsin inşalahhh
ben annemlerdeyim 10 güne kadra geçecem eve sizi seviyorumm
bu arada geçmişi çok az okuyabildim beni çok duygulandırdınız Allah hepinizden razı olsun sizlerede hayırlı evlatlar nasib etsin inşalahh
dualarınzıı hissettim bu arada insan annesinin değerini dahja çok anlıyormuş anamm die bağırdımm çok öptümm siziii demetçimm hediyen için saol quzummmmmmmm
ooof ya:44: ben de geldim bacılar
tabiki üzülür bu konuyu hayatınızın merkezi yapmamaya çalış ona moral vermeye çalışcnmmm dün akşammmmm eşimlee birazz tartıştıkk ve eşimin bu kadar bebek meselesiiniii taktıgınııı bılmezdimmve bana en sonundaa dedıkıı eger bebegımız 1 sene daha olmazsaa benden ayrıl o zmnn agazımıı açmammm sonradaa benım cenazeme gelırsın dedııı bu adam bu kadarr takıyomuyduuu benn gormedımm yoksaa ben mıı gormekk ıstemedımm çok düşüncedeyimmmm
selam kızlarr işten firar ettim hemen bi bakayım dedimm sizlereee
duruucukk neree gitcen bizi bırakıpp bakemmöle kolay deeelll
ipeğimm herşey yolundaymış maşallahh sana canım
damlaselen sende nhastane işlerindeymiş evet çok uğraştırıyo bu işler bu arada tuğbiş seni rüyasında görmüş çok güzel görmüş aklında bulunsun
kızlar bi selam veremm dedimm kızmayın bana lütfenn gerçekten elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorum ama inşallah bitecek bu sorunngörüşürüzzz
sağol canım sanada kolay gelsin işlerini jet hızıyla hallet
melike mi gelmiş geçmişe bakamadım canım benim yaaaneyse lohusalık çıksın arada birde olsa gelir ozaman görüşürüz
tuğbişşşşşşşşşşş mailllll diyorum okadarrr yanee anlaaa
nurcik bizde sipariş ettik ilaçtan siz kullanmaya başladınız dimi hadi inşallah yararını görürüzzz
ipeğimmm ev kuşummm artık rahatça zamanını geçirirsin canım
melike mi gelmiş geçmişe bakamadım canım benim yaaaneyse lohusalık çıksın arada birde olsa gelir ozaman görüşürüz
nurcik bizde sipariş ettik ilaçtan siz kullanmaya başladınız dimi hadi inşallah yararını görürüzzz
sevdacım hoşgeldin canımmm inşallah biran önce işlerin rahatlarda bizzlerle daha fzla vakit geçirirsin özlüyoruz senibu arada sağol canım tuğbişin rüyasından da haberim yoktu bende 1 haftadır giremiyorum hastaneyle uğraşıyorum şimdi çok merak ettim yaa tubiş olsada sorsa :18::18::18:
darısı başına canım evde daha rahatım gerçekten
sevdacım ne ilacı canım merak ettim bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?