cnm ne diyosun yaaa yumurtalarınm mı toplandı bize neden sölemedin heralde ani mi oldu.....
kaç tane yumurta toplandı cnm
allahım inş....bu sefer yüzün güler cnm yaaaaa senin adına çok sevindimmmm
ewt kuzu az ama öyle dayanamayacak kadar değil şiyimde de batma oluor bide az bi kanamam oldu normaldir galiba.
elif yumoş toplanmış haydi hayırlısıyla kaç tane toplandıysa o kadar kaliteli olsun döllensin hayırlısıyla tutunsunlar sanada bu arada kaç yumoş kaçıncı kalite bilgi verdiermi
asim damlam elif sevdamcee yani fatoşum üperim hepinizi iii akş...
yok kız ani olmadı ama nie sölemedim ne bilim valla .kimseler yokru zaten ben girdiğim zamanlar..
14 yumurta toplandı canım bunun 12 si alınmış..bakalım haber etcekler ....çağıracaklar transfer için.RABBİM bilir inşlahh bu sefer dediğin gibi yüzümü güldürür
sen nasılsın kuzu????????
cnm hiç kafana takma burda uzman konuşuyo bak dinle beniii
cnm ben 2 sefer tüp bebek yaptırmış insanım kan gelmesi normal cnm biraz işlem görüldüğü için kanamanın olması normal ağrının olması normal bunları hiç kafana takma olurmu cnm benim rabbim hakkında hayırlı olanı verecek inş...
hayırlısı kuzum inş..bakalım bu hafta transfer olcak..az kaldı kavuşmaya sıpama....doktorum çok iyi yumurtaların var dedi 12 si işleme koncakmış ......
bnmle beraber 2 kız daha vardı onlardan 20 diğerinden 23 yumurta toplandı kızlar acıkcası bende üzüldüm bnmki nie öle az die..
hoşbulduk canımcım söylemem ama güzel bişeye çıkacak bence ya çok islami ve özel bi rüyaydı sadece şunu söliyim ikinizinde hayırlı bi haberi vardı nurcanla atışıyodunuz önce ben müjdelicem anlamında önce ben sölicem gibi bişiler diyodunuz bende diyorumki aa bu ikisi atışıyo diğer kızın sürprizini, duysa ancak susarlar ama o kız kim bilemem sizlerden önce birisi ama çok sıkı fıkı olmadığımızda olabilir yani yeni biriside olabilri bence hamiş haberi vericek ve ardından senle nurcana çıkıcak gibi düşünüyorum inşallaaaaaaaaahhhh
4
anlatmıyorum yanlış anlama rüyam tüylerimi ürpertiyo çok güzel anlatırsam büyüsü bozulur bidaha görmem ne bileyim herkes farklı yorarsa gerçeğe dönüşmez böle inançlarım var belki batıl ama var işte
neyse bebitomm ben kaçar tosunum geliyomuş aradı daha masa hazırlşanmadı çok öptüm çooooookkkkkk
elif yumoş toplanmış haydi hayırlısıyla kaç tane toplandıysa o kadar kaliteli olsun döllensin hayırlısıyla tutunsunlar sanada bu arada kaç yumoş kaçıncı kalite bilgi verdiermi
asim damlam elif sevdamcee yani fatoşum üperim hepinizi iii akş...
takmıorum bacım zaten şükür o kadar kötü olsam burda oturup yazışamam sizle.
inşallah hepimizi için hakkımızda hayırlısı olsun
maşşallah cnm çok iyi yumurta sayın
bende de 23 yumurta toplanmıştı ama sonuç malum negatif bu yumurta sayısı önemli değil benc kalitesi önemli inş..seninde gönlünün muradını verir güzel rabbim...
bende iyim cnm işte eşim gitti bende buraya damladım bende...
hee iyi bakalım sende takıl bizede sıkılma......
kız inşaşlh ya doktorum benden çok umutlu perşembe günü olabilir transfer arayacaklar ..masaya yatmadan önce heyecandan ölecekktim hemşireler beni sakinleştirmeye çalıştılar anlatamam narkozdan sonrada uyandırmaya ay ne alemim ben .......
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu damla burdamısın bacıııııııııııııııımmmmmm
kızlar kızlar gelememmi yanağızdan öpemmi nirdesinizi huhuuuuuuuuuuuuuu:84::84::84::84::84:
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmm
ben burdayım tatlımmmmmm
oh beeeeeeeeeeee bi ses veren oldu çok şükürrrr:92::92::92::92:
yok kız ben sadece zor uyandım
ama yanımdaki bayan ağlayarak uyanmış diğeride sölenmiş doktora gelene gidene sövmüş....
en akıllısı bendim yane
bi kadın vardı oda aşılama oldu amaaaaaaaaan bi çıktı geldi odaya kıyamet kopuor sanki kadını deştiler anam aşılamada ne war ki.....bağırıyo çağırıooooo eşi napacağını şaşırdı..neyse öle işte.......işllh hepside hepiimizde sonuca ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?