Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm ne diyosun yaaa yumurtalarınm mı toplandı bize neden sölemedin heralde ani mi oldu.....
kaç tane yumurta toplandı cnm
allahım inş....bu sefer yüzün güler cnm yaaaaa senin adına çok sevindimmmm

yok kız ani olmadı ama nie sölemedim ne bilim valla .kimseler yokru zaten ben girdiğim zamanlar..

14 yumurta toplandı canım bunun 12 si alınmış..bakalım haber etcekler ....çağıracaklar transfer için.RABBİM bilir inşlahh bu sefer dediğin gibi yüzümü güldürür

sen nasılsın kuzu????????

elif yumoş toplanmış haydi hayırlısıyla kaç tane toplandıysa o kadar kaliteli olsun döllensin hayırlısıyla tutunsunlar sanada bu arada kaç yumoş kaçıncı kalite bilgi verdiermi

asim damlam elif sevdamcee yani fatoşum üperim hepinizi iii akş...

ewt kuzu az ama öyle dayanamayacak kadar değil şiyimde de batma oluor bide az bi kanamam oldu normaldir galiba.

cnm hiç kafana takma burda uzman konuşuyo bak dinle beniii
cnm ben 2 sefer tüp bebek yaptırmış insanım kan gelmesi normal cnm biraz işlem görüldüğü için kanamanın olması normal ağrının olması normal bunları hiç kafana takma olurmu cnm benim rabbim hakkında hayırlı olanı verecek inş...

hayırlısı kuzum inş..bakalım bu hafta transfer olcak..az kaldı kavuşmaya sıpama....doktorum çok iyi yumurtaların var dedi 12 si işleme koncakmış ......
bnmle beraber 2 kız daha vardı onlardan 20 diğerinden 23 yumurta toplandı kızlar acıkcası bende üzüldüm bnmki nie öle az die..

maşşallah cnm çok iyi yumurta sayın
bende de 23 yumurta toplanmıştı ama sonuç malum negatif bu yumurta sayısı önemli değil benc kalitesi önemli inş..seninde gönlünün muradını verir güzel rabbim...
bende iyim cnm işte eşim gitti bende buraya damladım bende...

takmıorum bacım zaten şükür o kadar kötü olsam burda oturup yazışamam sizle.

inşallah hepimizi için hakkımızda hayırlısı olsun

canıııııım dedimya bendende 23 yumurta toplandı ama sonucu malummmmmm
sakın bunlara kafanı yorma önemli olan yumurtalarının kalitesiiiiiiiiii

tamma canım benim hayrolur inşallah sen bu kadar etkilendiğine göre çok güzel bi rüya olsa gerek bende çok heyecanlandım rabbim hayırlısını versin görüşürüz canım

güle güle zuzuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

hee iyi bakalım sende takıl bizede sıkılma......

kız inşaşlh ya doktorum benden çok umutlu perşembe günü olabilir transfer arayacaklar ..masaya yatmadan önce heyecandan ölecekktim hemşireler beni sakinleştirmeye çalıştılar anlatamam narkozdan sonrada uyandırmaya ay ne alemim ben .......

cnm inşşş..hadi rabbim hakkında hayırlı olanı versin inş....,
cnm narkozdan sora insan bi tuhaf oluyo aynen bende çok alemim benim yaptıklarımı bi anlatsam gülermisiniz ağlarmısınız belli değil walla naptın kız uyanınca anlat bakeeeeemmmm

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu damla burdamısın bacıııııııııııııııımmmmmm

elifcim burda önemli olan yumurtaların kalitesi canım sayıaı değil benim yumuşlar toplandğı zaman bi bayan vardı 30 dan fazla yumuoşu topalnmıştı yaşı falanda benden büyüktü doktorlar bana 10 tane diyince bende üzüldüm ama kadının yumurtalarının hiç biri transfer yapılacak kalitede değilmemiş embriyolar gelişmemiş transferi yapılamamıştı bende anladım ki önemli olan sayıaı değil kalitesi canım böyle şeyleri kafana takma bol bol dua et inşallah bu son tedavin olucak burdan güzel haberler vereceksin bize

kızlar kızlar gelememmi yanağızdan öpemmi nirdesinizi huhuuuuuuuuuuuuuu:84::84::84::84::84:

yok kız ben sadece zor uyandım
ama yanımdaki bayan ağlayarak uyanmış diğeride sölenmiş doktora gelene gidene sövmüş....
en akıllısı bendim yane
bi kadın vardı oda aşılama oldu amaaaaaaaaan bi çıktı geldi odaya kıyamet kopuor sanki kadını deştiler anam aşılamada ne war ki.....bağırıyo çağırıooooo eşi napacağını şaşırdı..neyse öle işte.......işllh hepside hepiimizde sonuca ulaşırız

hmm bende ağlıyarak uyudum ağlıyarak da uyandım cnm neler var neler biz en akıllılarıyızzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…