Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

önemli değill canımm ..bende çıkacam zati sabahtan beri oturyorum bilgisayar başında

güle güle ipekcim iyi alışverişler görüşürüzz

kızlar nası yapıyosunuz yoğurt çorbasınııı

malzemeleri
1 kaşık un
1 yumurta
4 yada 5 kaşık yoğurt( torba yoğurdu süzme yoğurt)
haşlanmış buğday 4 yada 5 kaşık kadar yada 4 - 5 kaşık kadar pirinç

yuğurt un ve yumurtayı iyice çırp sonra suyunu ilave et sonrada buğdayı yada pirinci koyup tahta kaşıkla kaynayana kadar karıştırıyorsun karıştırmayı bırakırsan yoğurt kesilir
kaynamaya başladığında ocağın ateşini kısık ayara getir pirinç yada buğday iyice yumuşayıncaya kadar pişsin piştikten sonra tuzunu at ve eğer hemen tüketilmeyecekse soğuyuncaya kadar arada karıştır ki yine çorban kesilmesin
servis yapacağın zamanda tavada tereyağı margarin yada sıvı yağı fark etmez kızdır içine biraz pul biber ve nane koy kapat çorbayı servis yapacağın zaman üzerine bi kaşık dök
afiyet olsun

canlar çarşamba ya da perşembe günü yumurtalarım toplanıyo inş bu sefer çok yumurtam çıkar da fazlasını dondurabiliriz hepiniz iyimisiniz ne yaptınız kaç gündür giremiyorum var mı bi değişiklik

hadi hayırlısı cnm bu sefer yüzünü gülgürsün rabbim bizde bi değişiklik yok bitanem aynıyızzzz

hadi hayırlısı cnm bu sefer yüzünü güldürsün rabbim bizde bi değişiklik yok bitanem aynıyızzzz

tuğbişşşşşşşşşşş mailllll diyorum okadarrr yanee anlaaa
bende sana geçmişi oku diyorum sende onu anla bebimmm dur özelden yazayım dur benden aşk dolu bir mail bekliyo yazıııkkk

nurcanım hoşgeldin canımmm kızzz tubiş bizi rüyasında görmüşşşş senle kavga ediyomuşuzzz sen rüyanın detaylarını biliyomusun çok merak ettim ya hayrolur inşallahhh
heeeç meraklanmayın sülemem sakın ısrar edipte boğmayın beni heeeeeee
sağolun kızlar inşallah tubişin rüyası hayrolur bizde bebişlerizie kavuşuruz allahın izniyle
inşallah olacak kııız içim doluyo bunu sölerken bak görürsünğz o laa caaakkkk

eeeeeeeeeeee kızlar kal geldi birden sizeeee:44:
birazdan çıkıcam haden konuşun yawwwww

yok canım daha toplanmadı çarşamba ya da perşembe toplanacak birazdan belli olacak has.den haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…