sizin evde kıtlık varr desene
haftasonu evde değildim kardeşim geldi ankaradan annemdeydim alışverişe gidemedik
bu arada kızlar martın son haftası kardeşime kız istiyoruz ankaraya yolculuk var
çok sevindim ipekcim hayırlısı olsun canımm keşke gelmişken görüşebilsek demi ne güzel olurduuu
önemli değill canımm ..bende çıkacam zati sabahtan beri oturyorum bilgisayar başındakızlar ben çıksam iyi olur bugn burada pazar var eşimi aradım hazırlan çık ben seni karşılarım
hemen çıkıyorum dedi fırsat bulmuşken pazar yapayım haftaiçi tek başıma alışveriş zor oluyo
kankim kusura bakma seni çağırdım ben çıktım
ellerine sağlık birtanemmmhiç de bilem hazır deellllkendi ellerimle dün yaptım dünde balık vardııııı
hımm güzelmişş..hazır değil dimi bunlar:))) offf canımm dolma çektii yaaa
ayy hamiş ol emi değil kız ben yaptıımm dahga neler yapcamda vakit yok
bu arada birazdan servis kaçcakkk ben çıktım byeee
tamam canişkom çık sen kaçırma servisini ..iyi akşamlar pai paiiayy hamiş ol emi değil kız ben yaptıımm dahga neler yapcamda vakit yok
bu arada birazdan servis kaçcakkk ben çıktım byeee
kızlar ben çıksam iyi olur bugn burada pazar var eşimi aradım hazırlan çık ben seni karşılarım
hemen çıkıyorum dedi fırsat bulmuşken pazar yapayım haftaiçi tek başıma alışveriş zor oluyo
kankim kusura bakma seni çağırdım ben çıktım
kızlarr çıktım bende kalanlara hoş sohbetler
kızlar nası yapıyosunuz yoğurt çorbasınııı
kızlarrr naber ben geldimm
canlar çarşamba ya da perşembe günü yumurtalarım toplanıyo inş bu sefer çok yumurtam çıkar da fazlasını dondurabiliriz hepiniz iyimisiniz ne yaptınız kaç gündür giremiyorum var mı bi değişiklik
canlar çarşamba ya da perşembe günü yumurtalarım toplanıyo inş bu sefer çok yumurtam çıkar da fazlasını dondurabiliriz hepiniz iyimisiniz ne yaptınız kaç gündür giremiyorum var mı bi değişiklik
mennnnn geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzz
selam kızlar ben geldim hastanedeydim yarım saat oldu geleli bugün uğramayı düşünmüyodum
kanki aradı dayanamadım geldim bizim sonuçlarımız iyi çıktı eskisi gibi diyetle devam ediyoruz
ilaç kullanmaya gerek yokmuş
bende sana geçmişi oku diyorum sende onu anla bebimmm dur özelden yazayım dur benden aşk dolu bir mail bekliyo yazıııkkktuğbişşşşşşşşşşş mailllll diyorum okadarrr yanee anlaaa
heeeç meraklanmayın sülemem sakın ısrar edipte boğmayın beni heeeeeeenurcanım hoşgeldin canımmm kızzz tubiş bizi rüyasında görmüşşşş senle kavga ediyomuşuzzz sen rüyanın detaylarını biliyomusun çok merak ettim ya hayrolur inşallahhh
inşallah olacak kııız içim doluyo bunu sölerken bak görürsünğz o laa caaakkkksağolun kızlar inşallah tubişin rüyası hayrolur bizde bebişlerizie kavuşuruz allahın izniyle
hayırlı olsun ipem inşallahh
hoşgeldiiin eee naber nasılsın nasıl gidiyo yumoşlar toplandımıkızlarrr naber ben geldimm
bende sana geçmişi oku diyorum sende onu anla bebimmm dur özelden yazayım dur benden aşk dolu bir mail bekliyo yazıııkkk
heeeç meraklanmayın sülemem sakın ısrar edipte boğmayın beni heeeeeee
inşallah olacak kııız içim doluyo bunu sölerken bak görürsünğz o laa caaakkkk
hayırlı olsun ipem inşallahh
hoşgeldiiin eee naber nasılsın nasıl gidiyo yumoşlar toplandımı
hoşgeldin annnneeeeemmmmm gittimi misafirlerinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?