evttt cnmmm onlarr gıttıı ben burayaa damladımmmm
kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamalr akşam giricim eşim evde olmuycak sohbet ederiz olarmıııı?
öpüyorum kuzularımmmmm
hadi hayırlısı cnm bu sefer yüzünü güldürsün rabbim bizde bi değişiklik yok bitanem aynıyızzzz
hayırlısı olsun hakkında inşallah olumlu sonuçlanır rabbim yardımcın olsunyok canım daha toplanmadı çarşamba ya da perşembe toplanacak birazdan belli olacak has.den haber bekliyorum
nire gidiyon canım yaaa ben geliyom herkes gidiyo gündüzcülerin vardiyesi bitti yinekızlarr çıktım bende kalanlara hoş sohbetler
oh oh eline sağlık canım afiyet olsun çok severim ben ama pek yapamam benimki sevmiyo kendimede yapmak zor geliyo bende annem yapınca gidiyorum yada hazır alıyorum napim iştemalzemeleri
1 kaşık un
1 yumurta
4 yada 5 kaşık yoğurt( torba yoğurdu süzme yoğurt)
haşlanmış buğday 4 yada 5 kaşık kadar yada 4 - 5 kaşık kadar pirinç
yuğurt un ve yumurtayı iyice çırp sonra suyunu ilave et sonrada buğdayı yada pirinci koyup tahta kaşıkla kaynayana kadar karıştırıyorsun karıştırmayı bırakırsan yoğurt kesilir
kaynamaya başladığında ocağın ateşini kısık ayara getir pirinç yada buğday iyice yumuşayıncaya kadar pişsin piştikten sonra tuzunu at ve eğer hemen tüketilmeyecekse soğuyuncaya kadar arada karıştır ki yine çorban kesilmesin
servis yapacağın zamanda tavada tereyağı margarin yada sıvı yağı fark etmez kızdır içine biraz pul biber ve nane koy kapat çorbayı servis yapacağın zaman üzerine bi kaşık dök
afiyet olsun
hadi hayırlısı olsun canım ALLAH kolaylık versin inşallah hayırlı haberler bekliyoruz senden bişey sorcam sana yumurtaları geliştirmek için hangi ilaçları kullandın canımcanlar çarşamba ya da perşembe günü yumurtalarım toplanıyo inş bu sefer çok yumurtam çıkar da fazlasını dondurabiliriz hepiniz iyimisiniz ne yaptınız kaç gündür giremiyorum var mı bi değişiklik
hoşgeldin datlum iyiyiz nerdesin ama ışığın yaniii ama yoksun :97:mennnnn geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzz
kızlar yokmuusunuz yaww
yumurtalarım toplandı bugün şimdide kasıklarım ağrıyooo
ALLAH ım inşallah bebişime kavuşacam yaaa...
herşey yolunda bakalım hayırlarla iş transfer ve tutunmaya kaldı.....
kızlar yokmuusunuz yaww
selam canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla transfer olur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur tatlım
benim yumurta toplamadan sonra çok fazla ağrım olmuştu 3.gün azaldı seninde ağrıyo mu
hayırlısı canım benim rabbim sonunuda hayırlısıyla tamamlamanı nasip etsin
ewt kuzu az ama öyle dayanamayacak kadar değil şiyimde de batma oluor bide az bi kanamam oldu normaldir galiba.
damlaesen kuzu adını bilmıorum ama.....
sende kaç yumurta toplanmıştı ve tutmadı mı
kaç kez tüp bebe yaptırdın
kızlar yokmuusunuz yaww
kızlarrr ordamısınıuzzz niye kimse konuşmuyo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?