Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamalr akşam giricim eşim evde olmuycak sohbet ederiz olarmıııı?
öpüyorum kuzularımmmmm

asiii gittin mii kuzuu benım kocada akşam geç gelecekk hadi kendinee iyi bak akşamm konuşurukkkk

kızlarr çıktım bende kalanlara hoş sohbetler
nire gidiyon canım yaaa ben geliyom herkes gidiyo gündüzcülerin vardiyesi bitti yine

oh oh eline sağlık canım afiyet olsun çok severim ben ama pek yapamam benimki sevmiyo kendimede yapmak zor geliyo bende annem yapınca gidiyorum yada hazır alıyorum napim işte

hadi hayırlısı olsun canım ALLAH kolaylık versin inşallah hayırlı haberler bekliyoruz senden bişey sorcam sana yumurtaları geliştirmek için hangi ilaçları kullandın canım

mennnnn geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzz
hoşgeldin datlum iyiyiz nerdesin ama ışığın yaniii ama yoksun :97:

tubikim rüyan hayır olsun inşallah canım ben geldim sen çıktın bak rast gelemedik tatlım neyse iyi bak kendine çok öptüm

asicim akşama kocişi kandırırsam gelirim iki lafın belini kırarık olarmı

neyse ben çıkayım bari kimseler yok kociş nerdeyse gelir epinizi öptümmmmmm

kızlar yokmuusunuz yaww

yumurtalarım toplandı bugün şimdide kasıklarım ağrıyooo
ALLAH ım inşallah bebişime kavuşacam yaaa...

herşey yolunda bakalım hayırlarla iş transfer ve tutunmaya kaldı.....

iyi akşamalr kızlar nasılsınız

selam canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla transfer olur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur tatlım
benim yumurta toplamadan sonra çok fazla ağrım olmuştu 3.gün azaldı seninde ağrıyo mu

hayırlısı canım benim rabbim sonunuda hayırlısıyla tamamlamanı nasip etsin

ewt kuzu az ama öyle dayanamayacak kadar değil şiyimde de batma oluor bide az bi kanamam oldu normaldir galiba.

damlaesen kuzu adını bilmıorum ama.....
sende kaç yumurta toplanmıştı ve tutmadı mı
kaç kez tüp bebe yaptırdın

ewt kuzu az ama öyle dayanamayacak kadar değil şiyimde de batma oluor bide az bi kanamam oldu normaldir galiba.

damlaesen kuzu adını bilmıorum ama.....
sende kaç yumurta toplanmıştı ve tutmadı mı
kaç kez tüp bebe yaptırdın

normaldir canım kanama bendede olmuştu ilk gün ama benim ağrım çoktu hiç kalkamamıştım yerimden
canım adım tuba benim 10 yumurtam toplanmıştı 9 tanesine işlem uygulandı 7 tanesi döllenmişti tabi 1 tanesi tarnsfer edildi malesef tutmadı kalan embriyolar da 1.kalite olmadığı için dondurulmadı
2 aşılama 1 tüp bebek denememiz oldu şimdi 2.tüp bebek için görüşüyoruz doktorla inşallah sende memeğine kavuşursun bu son tedavin olur canım

cnm ne diyosun yaaa yumurtalarınm mı toplandı bize neden sölemedin heralde ani mi oldu.....
kaç tane yumurta toplandı cnm
allahım inş....bu sefer yüzün güler cnm yaaaaa senin adına çok sevindimmmm

hoşbulduk canımcım söylemem ama güzel bişeye çıkacak bence ya çok islami ve özel bi rüyaydı sadece şunu söliyim ikinizinde hayırlı bi haberi vardı nurcanla atışıyodunuz önce ben müjdelicem anlamında önce ben sölicem gibi bişiler diyodunuz bende diyorumki aa bu ikisi atışıyo diğer kızın sürprizini, duysa ancak susarlar ama o kız kim bilemem sizlerden önce birisi ama çok sıkı fıkı olmadığımızda olabilir yani yeni biriside olabilri bence hamiş haberi vericek ve ardından senle nurcana çıkıcak gibi düşünüyorum inşallaaaaaaaaahhhh
4
anlatmıyorum yanlış anlama rüyam tüylerimi ürpertiyo çok güzel anlatırsam büyüsü bozulur bidaha görmem ne bileyim herkes farklı yorarsa gerçeğe dönüşmez böle inançlarım var belki batıl ama var işte
neyse bebitomm ben kaçar tosunum geliyomuş aradı daha masa hazırlşanmadı çok öptüm çooooookkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…