Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mennn geldımmmmmm elıfımm cnmmmm yumurtalarr toplanmışş inşallahhh 15 gun sonraa guzel haberınıı alırızz gobecıkler atarızzzzz

asicim sende proxedd plus kullanıyomuydun canım doktor bize ondan yazdı bakalım kullanmaya başlıycaz

yok cnm kullanmadık dr arın hiç biride bize bunu yazmadııııı
ben kendim netten araştırmıştım siz aldınızmı kullanıyonuzmu??
inşaalllahhh faydasının görürsünüz cnm

mennn geldımmmmmm elıfımm cnmmmm yumurtalarr toplanmışş inşallahhh 15 gun sonraa guzel haberınıı alırızz gobecıkler atarızzzzz

hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmm
ben bi kendime kahve yapıp geliyorum cicoşlarım hiç biyere kaybolmayınn bakkkk

[video]http://www.netvideoizle.com/kahkaha-makinesi-tatli-ufaklik.html[/video]
kıslarrr bakın izleyin RABBİM bizedee böylee tatlı bebekler nasip etsin inşallahhhhhhh

yok cnm kullanmadık dr arın hiç biride bize bunu yazmadııııı
ben kendim netten araştırmıştım siz aldınızmı kullanıyonuzmu??
inşaalllahhh faydasının görürsünüz cnm

hıımm aklımda yanlış kalmış o zaman canım kullanmaya başlıycaz canım yarın benim sonuçlar çıkacak onları alıp doktora göstericem bu ilacıda üroloğ yazdı eşime bunuda söyliycem bakalım haziran gibi diyoduk ama böyle olunca ertelenir mi hiç bilmiyorum kafam çok karışık

hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmm
ben bi kendime kahve yapıp geliyorum cicoşlarım hiç biyere kaybolmayınn bakkkk
dammammm banadaa yap kahveeeeee
asicim sende proxedd plus kullanıyomuydun canım doktor bize ondan yazdı bakalım kullanmaya başlıycaz

cnmm ben kullandımmm o iilacıı ve harıkaydı hareketlılı%18 di şimdi %70 sperm sayısıda 20 mılyon olmuş 15 mılyondanyani herşeyy normall inşallah yakında hamıle dee kalırımmmmm

bebek özlemiyle yatip kalkiyoruz :))) ne yapalim
çok güzel cvp oldu cnmmmmm sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin??
sen al canımkahveni burdayız bende çay koyup geliyorum
tama cnm hadi sende çayını koy oh mis gibbbbiiii

al kuzum sen istersin de ben yapmam hiççççççççççç

ayy ne güzel canım inşallah bizde sizizn gibi faydasını görürüz sende biran önce kavuşursun bebeişine

[video]http://www.netvideoizle.com/kahkaha-makinesi-tatli-ufaklik.html[/video]
kıslarrr bakın izleyin RABBİM bizedee böylee tatlı bebekler nasip etsin inşallahhhhhhh

oyyyyy yirim ben bunu yaaaaaa çok tatlı maşşallah amin cnm aminnnnn

Son düzenleme:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

asi38,sevdamcee+,damlaselen+,sevdanehri54+,xelifxx+,bombom,

oh oh maşşallah herkes kocişleri ekmiş herallll

ohhh ellerine kollarına saglıkk cnmmmmmmmm
ayy ne güzel canım inşallah bizde sizizn gibi faydasını görürüz sende biran önce kavuşursun bebeişine

inşallahhh cnmm inşallahhh burdaa hepımızzz hamılee haberlerımızııı verırızz vee bayramm havasııııı yaşarızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…