benim ki evde biraz ders çalıştı şimdide tv bakıyoo çay olana kadar burdayım
tmm cnm almanyadamı yaşıyosun sen??
arkadaslar karbonatla gebelik testi yapiliyomus gecenlerde arkadasim bahsetmisti ama tam anlamadim sizler biliyomusunuz
ooooooooo çayı koyduktan sora gidiyomusun yaaaaa
evet almanyada yasiyorum malesef:26:
oh oh gitsin gitsin benimkininde ptesi günleri sohbeti olur oraya gitiiiii
aynen öleee:87::87::87::87::87:
çay oldukatn sonra canım şimdi değill
arkadaslar karbonatla gebelik testi yapiliyomus gecenlerde arkadasim bahsetmisti ama tam anlamadim sizler biliyomusunuz
malesefmiiiii pek memnun değilsin galibaaaa:44::44::44:
e çayın oolacağında ne var 5 dk lık iş ama sen bizi bırakıp gideceeeen off yaaa offff
yok canım ya ilk defa senden duyuyorumm:26::26::26:
e çayın oolacağında ne var 5 dk lık iş ama sen bizi bırakıp gideceeeen off yaaa offff
bencedee gitsin yoksa pc yı o alıyoooooo
ayyy nasll oluyomuşş o hergun yaparım artıkkkkk
evet cnm anlıyorum seni rabbim sabır versin inş...memnunum bi bakimdan esimle rahatiz ama sadece esimle ben burdayiz ailelerimiz türkiyede o yüzden malesef oluyo yani
tamda sarjın bitecek zamanını bulmuş haaa e bidaha arayıp soraydınnnnn kız hiç mi merak etmedinnnnnbende dün arkadasimi aramistim o anlatiyodu yarim kaldi sarjim bitti yarim kaldi yani
aaaa ne ayıp dil çıkar mı hiççççç
amann baksın bee bızım konuştugumuzz nee ancaa bebek lafııı odaa okurr sonraa sıkılır gıderr ama aradakııı zırvalarımızzıı okumasınnnnnnnanam benimki pek yanaşmaz akşamda benim sabahdaaaaaa:87::87::87:
eşimin işide hep bilgisayar başında olduğu için bıkmış galiba benimkiiiii
tek bi sorunumuz var işte ben buraya girdiimmi peşimden gelir bakım ne yazışıyosunuz diyeeeee
tam ögrenseydim bende yapacaktimda tam ögrenemedim
ayyyyyyyyyyy inanmıyorummmm karr yaguyorrr burdaa oleyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?