Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bencedee gitsin yoksa pc yı o alıyoooooo

anam benimki pek yanaşmaz akşamda benim sabahdaaaaaa:87::87::87:
eşimin işide hep bilgisayar başında olduğu için bıkmış galiba benimkiiiii
tek bi sorunumuz var işte ben buraya girdiimmi peşimden gelir bakım ne yazışıyosunuz diyeeeee

memnunum bi bakimdan esimle rahatiz ama sadece esimle ben burdayiz ailelerimiz türkiyede o yüzden malesef oluyo yani
evet cnm anlıyorum seni rabbim sabır versin inş...

bende dün arkadasimi aramistim o anlatiyodu yarim kaldi sarjim bitti yarim kaldi yani
tamda sarjın bitecek zamanını bulmuş haaa e bidaha arayıp soraydınnnnn kız hiç mi merak etmedinnnnn
aaaa ne ayıp dil çıkar mı hiççççç

amann baksın bee bızım konuştugumuzz nee ancaa bebek lafııı odaa okurr sonraa sıkılır gıderr ama aradakııı zırvalarımızzıı okumasınnnnnnn
tam ögrenseydim bende yapacaktimda tam ögrenemedim

tühh gıttııı güzelim test deseneeeeeeee

ayyyyyyyyyyy inanmıyorummmm karr yaguyorrr burdaa oleyyyyyyyyyyyy

yaaaaaaa ay ne kadaaaannnn güzelllllllllllll bizim burdada habire yağmur yapıyo walla temizlik yapıcam yağmur bi durmadı gitti yarın artık ne olursa olsun silicem camlarımı çünkü perşembe misafirlerim gelecekkkkkk mecbur temizlik yapılacakkkkk

kızlar yapmayın yaaa benimde aklım sizde kalıyo adam akaşma kadar yok akşam geliyo bende net başında adamla bi çay içeyim demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…