ya bugün arayamadim vaktim olmadi is yerine gidip evrak falan götürdüm arkadasimda hamile onunda buarar kontrölleri varevet cnm anlıyorum seni rabbim sabır versin inş...
tamda sarjın bitecek zamanını bulmuş haaa e bidaha arayıp soraydınnnnn kız hiç mi merak etmedinnnnn
amann baksın bee bızım konuştugumuzz nee ancaa bebek lafııı odaa okurr sonraa sıkılır gıderr ama aradakııı zırvalarımızzıı okumasınnnnnnn
tühh gıttııı güzelim test deseneeeeeeee
kızlar yapmayın yaaa benimde aklım sizde kalıyo adam akaşma kadar yok akşam geliyo bende net başında adamla bi çay içeyim demi ama
amannn bee bu soguktaa camlarına mı bakacak mısafırleerrrr delırdın mı cnm hasta olursun vallaa bakkkyaaaaaaa ay ne kadaaaannnn güzelllllllllllll bizim burdada habire yağmur yapıyo walla temizlik yapıcam yağmur bi durmadı gitti yarın artık ne olursa olsun silicem camlarımı çünkü perşembe misafirlerim gelecekkkkkk mecbur temizlik yapılacakkkkk
kızlar yapmayın yaaa benimde aklım sizde kalıyo adam akaşma kadar yok akşam geliyo bende net başında adamla bi çay içeyim demi ama
selam kızlar geçmişe bakay dedim hemen sayfaları doldurdunuz maşallah sizeee
elif yumurtalar toplanmış en kalitesinden en iyi şekilde döllenir ve bebeğine kavuşursun inşallah
bendende gözümden yaşlar akarak uyanmıştım narkozdan baktım annem ağlıyo eşim ağlıyo o halimi görünce :26: anlatılmaz bu duygular bu yaşananlar unutulmazzzz...
damlacım proxeed sevdamcee kullandı ve etkisini gördüler canım
tuğbişimm geçmişi okuyamadım gııı bana mesajda gelmediii meraklandı haa şimcikk:26:
selam kızlar geçmişe bakay dedim hemen sayfaları doldurdunuz maşallah sizeee
elif yumurtalar toplanmış en kalitesinden en iyi şekilde döllenir ve bebeğine kavuşursun inşallah
bendende gözümden yaşlar akarak uyanmıştım narkozdan baktım annem ağlıyo eşim ağlıyo o halimi görünce :26: anlatılmaz bu duygular bu yaşananlar unutulmazzzz...
damlacım proxeed sevdamcee kullandı ve etkisini gördüler canım
tuğbişimm geçmişi okuyamadım gııı bana mesajda gelmediii meraklandı haa şimcikk:26:
iyi gittt gündüzde geldiğin yok ki zatennnn
yok kız bişiycik olmaz beee hemen siler girerim aman belli olmaz bu misafirlerin işi ben siliyimde nolur nooooolmazzzz dimi ama millete fırsat vermemek lazımmmmamannn bee bu soguktaa camlarına mı bakacak mısafırleerrrr delırdın mı cnm hasta olursun vallaa bakkk
dammm zuzummm gıt kocanlaa iç çayyyyy odaa haklı karının yuzunu goremıyecek adam pc dennnn afıyet bal şeker olsunnnn
kızlar ben çıkıyorumm görüşürüz tekrar gelirim çıkammış olursanız görüşrüz byyy
karbonat testi kesinlik arz eden bey değil sonuçta karbonat köpürür işeyince öle olunca hamile imişsin ama hamile olmayan bile yapınca köpürüyomuş denemedim ama duydum
karbonat testi kesinlik arz eden bey değil sonuçta karbonat köpürür işeyince öle olunca hamile imişsin ama hamile olmayan bile yapınca köpürüyomuş denemedim ama duydum
sevoooooooom naber nasılsın cnm görüşemiyosss yaaa özlüyorum haaa seniiiii
gündüzzleri hastane işleir oluyo o yüzden pek giremiyorum bu aralar ne olur kızlayın yaaa bırda olamasamda aklım kalbim sizinle fıstıklsarrr görüşürüzzz
yok kız bişiycik olmaz beee hemen siler girerim aman belli olmaz bu misafirlerin işi ben siliyimde nolur nooooolmazzzz dimi ama millete fırsat vermemek lazımmmm
iyiyim canım sen ansılsın bakalımm
evet bende özledim sizi ve burayı ama iştee iş malumm akşamları da çok yorgun oluyodum eşin gibi bende akşama kadar pc başındayım şuan gözlerimi kısıp ekrana bakıyorum artık kaldırmıyo göz canımeee sende ne var ne yok bakalım
evtt cnm vermemek lazım o zmn onların girecekleri odalarıı sil sadeceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?