Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet cnm anlıyorum seni rabbim sabır versin inş...

tamda sarjın bitecek zamanını bulmuş haaa e bidaha arayıp soraydınnnnn kız hiç mi merak etmedinnnnn

ya bugün arayamadim vaktim olmadi is yerine gidip evrak falan götürdüm arkadasimda hamile onunda buarar kontrölleri var

yok kız geçen akşam ben kocişin yaptığı sakarlığı anltıyodum burda kızlara bide sırıtarak yazmışım heral de kocişte şüphelenmiş geldi yanımaaa waaaaay bide karşımda sırıtarak beni mi çekiştiriyon diye başladıııııııı

selam kızlar geçmişe bakay dedim hemen sayfaları doldurdunuz maşallah sizeee

elif yumurtalar toplanmış en kalitesinden en iyi şekilde döllenir ve bebeğine kavuşursun inşallah
bendende gözümden yaşlar akarak uyanmıştım narkozdan baktım annem ağlıyo eşim ağlıyo o halimi görünce :26: anlatılmaz bu duygular bu yaşananlar unutulmazzzz...

damlacım proxeed sevdamcee kullandı ve etkisini gördüler canım

tuğbişimm geçmişi okuyamadım gııı bana mesajda gelmediii meraklandı haa şimcikk:26:

amannn bee bu soguktaa camlarına mı bakacak mısafırleerrrr delırdın mı cnm hasta olursun vallaa bakkk
kızlar yapmayın yaaa benimde aklım sizde kalıyo adam akaşma kadar yok akşam geliyo bende net başında adamla bi çay içeyim demi ama

dammm zuzummm gıt kocanlaa iç çayyyyy odaa haklı karının yuzunu goremıyecek adam pc dennnn afıyet bal şeker olsunnnn

sevoooooooom naber nasılsın cnm görüşemiyosss yaaa özlüyorum haaa seniiiii

karbonat testi kesinlik arz eden bey değil sonuçta karbonat köpürür işeyince öle olunca hamile imişsin ama hamile olmayan bile yapınca köpürüyomuş denemedim ama duydum

ivett ben kullandımm vee faydasınıı gorsüm ALLAH ımaa hamd olsunnnn eee ne msj mışş o meraktan ölürüm ben şimdikkkk haaaaa

yok kız bişiycik olmaz beee hemen siler girerim aman belli olmaz bu misafirlerin işi ben siliyimde nolur nooooolmazzzz dimi ama millete fırsat vermemek lazımmmm
kızlar ben çıkıyorumm görüşürüz tekrar gelirim çıkammış olursanız görüşrüz byyy

karbonat testi kesinlik arz eden bey değil sonuçta karbonat köpürür işeyince öle olunca hamile imişsin ama hamile olmayan bile yapınca köpürüyomuş denemedim ama duydum

sevomm yapalım o zmnn cnmm 1 veya 2 gun hamıleyız diee gezınırızz nen guzel 2 gun bıle yeterr beeeeekeşke butun tstler karbonat kadar iyii olsaa bızı hamış gosterseee

sevoooooooom naber nasılsın cnm görüşemiyosss yaaa özlüyorum haaa seniiiii

iyiyim canım sen ansılsın bakalımm
evet bende özledim sizi ve burayı ama iştee iş malumm akşamları da çok yorgun oluyodum eşin gibi bende akşama kadar pc başındayım şuan gözlerimi kısıp ekrana bakıyorum artık kaldırmıyo göz canım eee sende ne var ne yok bakalım

gündüzzleri hastane işleir oluyo o yüzden pek giremiyorum bu aralar ne olur kızlayın yaaa bırda olamasamda aklım kalbim sizinle fıstıklsarrr görüşürüzzz

tamam kuzum işin şakası buuuuuu hadi git sen bize bakma annneeeem öpüyorum görüşürüzzzz

cnm allah kolaylık versin inş....
bende nası oluyum işte bildiğin gibi cnm benim
evde yalnızım oturuyom işteeeee

evtt cnm vermemek lazım o zmn onların girecekleri odalarıı sil sadeceeeee

anam her odaya girer bu gelecekler ilk defa geliyolar çünküüü evi gezerler o fırsaattanda evime bakarlar temizmi pismi diyeeeeee
ben heryeri halledeyimdeeeee
bide kayınvalidemler neyde olacak onun için heryer bal dök yala olması ilazıımmmmm

güle güle damlacım afiyet olsun klendine iyi bak

ya kızlar sormayın keşke okadar kolay olsaydı hamilelik şu ikinci çizgiyi görmek bu kadarmı zor.ama cumartesi gördüm ikinci çizgiyi ovulasyon testi yaptım amanın hemen ikinci çizgi çıktıı keşke şimdi bu hamilelik testi olsaydı didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…