iyiyim canım sen ansılsın bakalımm
evet bende özledim sizi ve burayı ama iştee iş malumm akşamları da çok yorgun oluyodum eşin gibi bende akşama kadar pc başındayım şuan gözlerimi kısıp ekrana bakıyorum artık kaldırmıyo göz canımeee sende ne var ne yok bakalım
güle güle damlacım afiyet olsun klendine iyi bak
ya kızlar sormayın keşke okadar kolay olsaydı hamilelik şu ikinci çizgiyi görmek bu kadarmı zor.ama cumartesi gördüm ikinci çizgiyiovulasyon testi yaptım amanın hemen ikinci çizgi çıktıı keşke şimdi bu hamilelik testi olsaydı didim
güle güle damlacım afiyet olsun klendine iyi bak
ya kızlar sormayın keşke okadar kolay olsaydı hamilelik şu ikinci çizgiyi görmek bu kadarmı zor.ama cumartesi gördüm ikinci çizgiyiovulasyon testi yaptım amanın hemen ikinci çizgi çıktıı keşke şimdi bu hamilelik testi olsaydı didim
arkadaslar bende cikiyorum sizlere hayirli sohbetler birazdan burda olursaniz tekrardan gelirim allah hepimize hayirlisiyla birer ikiser tatli tatli bebisler nasip etsin
anam her odaya girer bu gelecekler ilk defa geliyolar çünküüü evi gezerler o fırsaattanda evime bakarlar temizmi pismi diyeeeeee
ben heryeri halledeyimdeeeee
bide kayınvalidemler neyde olacak onun için heryer bal dök yala olması ilazıımmmmm
aman sinir olurum öle temizmi eğilmi teftiş yapalaraa
ahhhhhh sevommm ahhh yorıyolarr senııııııı cnmm gıtt yatt dınlenn yazıkk sanadaa gozlerınedeee ALLAH yardımcın olsun yakındada bı bebek nasıp etsın otur evdee onunla ilgilennnn butun yorgunlugun bundan olsun cnmmmm
ovulasyon testi dediğin yumurtlama testimi oluyo cnm??
arkadaslar bende cikiyorum sizlere hayirli sohbetler birazdan burda olursaniz tekrardan gelirim allah hepimize hayirlisiyla birer ikiser tatli tatli bebisler nasip etsin
ahhhhhh sevommm ahhh yorıyolarr senııııııı cnmm gıtt yatt dınlenn yazıkk sanadaa gozlerınedeee ALLAH yardımcın olsun yakındada bı bebek nasıp etsın otur evdee onunla ilgilennnn butun yorgunlugun bundan olsun cnmmmm
ovulasyon testi dediğin yumurtlama testimi oluyo cnm??
sorma canımm başkalarını zengin edip duruyom olan gençliğime oluyo
evet canım aynen öle
güle güle
aminn
FATOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞ nereye gittin kızzzzzz
geldimmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:87::87::87:
bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
hoşgeldın sevomdaa gittiii sanırsammmmmmmm:80::80::80:
heralde gitti sesi çıkmaz olduuuuu
nurcanımmm nerdesınn beeeee özledimmm seniiiiiii pehhhhhhhhhhhhhhh
sevooooo elma dersemm çık armutt dersemmm çıkmaaaaaa armutttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?