Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahhhhhh sevommm ahhh yorıyolarr senııııııı cnmm gıtt yatt dınlenn yazıkk sanadaa gozlerınedeee ALLAH yardımcın olsun yakındada bı bebek nasıp etsın otur evdee onunla ilgilennnn butun yorgunlugun bundan olsun cnmmmm

ovulasyon testi dediğin yumurtlama testimi oluyo cnm??

ahhhh ahhhhhh keşkeeee cnmm keşkeeeeeeee:

arkadaslar bende cikiyorum sizlere hayirli sohbetler birazdan burda olursaniz tekrardan gelirim allah hepimize hayirlisiyla birer ikiser tatli tatli bebisler nasip etsin

arkadaslar bende cikiyorum sizlere hayirli sohbetler birazdan burda olursaniz tekrardan gelirim allah hepimize hayirlisiyla birer ikiser tatli tatli bebisler nasip etsin

amin cnm hadi güle güle ben 10 kadar buradyım ondan sora çıkarımmmmmmm

aman sinir olurum öle temizmi eğilmi teftiş yapalaraa

aman sinir olurum öle temizmi eğilmi teftiş yapalaraa

bende cnm acayip pis dalasım gelir öle evi inceleyene ama gene bunlar biş bulur bugün öle bi akşam üstü bi girdim mutfağa mis gibi oldu....
yarında çok işim var çoooooooooooookkkkkk perdeler camlar halılar ohooooo ohhhhhh

sorma canımm başkalarını zengin edip duruyom olan gençliğime oluyo

evet canım aynen öle

güle güle
aminn

sorma canımm başkalarını zengin edip duruyom olan gençliğime oluyo

evet canım aynen öle

güle güle
aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…