Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çift çizgi çıkınca yumurtluyosun anlamınamı geliyoooo durda bende yapyım ..

oyledee ben 5 tanee yaptım 5 dedeee çift çizgii çıktıı belırgındıı hemdee sevoo sen gormuştun zaten zuzumm benım yumurtaa 5 gunden fazlaa tutuyoo o zmnnnn

oyledee ben 5 tanee yaptım 5 dedeee çift çizgii çıktıı belırgındıı hemdee sevoo sen gormuştun zaten zuzumm benım yumurtaa 5 gunden fazlaa tutuyoo o zmnnnn

nası yaaa mesela yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyorum ozaman test yapsam çif çizgi çıkıyor heral demiiiiiiiiiiiiiii

ne olur bna bı fıkır verın kızlar ben yenı katıldım sıteye ama yazılanları takıp edıyorum babaydır.ben 48 gundur adet olamıyorum.doktora gıttım kıst varmıs ıkı tane basıt gorunumlu.gebelık testı yaptırmıstım negatf cıktı sonra dktr farntal adet sokturucu verdı.bu ılacı kullandım bıtelı 8 gun oldu ama hala bsy yok.kı zatn on gun ıcınde olabılırmısım.beklıyorum.bı sorun yok ama ben hamıle kalmak ıstıyorum cok doktorum bu durumda bı sakıncası yok kıstler hamıle kalmanı engellemz dedı.sevındım ama adet olamadıgım ıcın ne zamn yumurtlama donemım bılmıyorum.sızce yumurtlayabıyomuyumdur?kafam cok karısık.ovulasyon testınden alım dıyorum ama ne zamn yapıcam kestıremıyorum bı fıkır verın lutfen sımıden tesekkurler

çift çizgi çıkar 4 güne 5 ünde ama ikinci çizgi diğer çizgi kadar koyu yada daha da koyu olunca çatlaya yakın oluyo öle olunca 24 saat yada 48 saat içinde çatlar

nası yaaa mesela yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyorum ozaman test yapsam çif çizgi çıkıyor heral demiiiiiiiiiiiiiii

yokk yavv adetten sonra yapmayaa başlıyodunn sanırsam unuttummm yavvv zatenn ne zmn yapman gerektıgıı yazıyoo cnmm ovulasyon testlerın üstündeee haa bu aradaa benım kociş arı sütü polen ve bal almışş yıyorrrrr

cnm önce bi sakin ol kuzum yaaaaa
walla durumun biraz karışık gibime geliyo adet söktürücüyü kullandıysan neden olmadın kiii adet acabaaaaa:26::26:
onu bulamdım işteee rabbim inş..tez zamanda sana bi evlat versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…