- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ovulasyon testi dediğin yumurtlama testimi oluyo cnm??
nurcan akşamları grmiyo herhalde demi??*
gebelik testi gibi yapıyosun canım aynı
kızlar msn ye daldım yazamadım kusura bakmayın
gebelik testi gibi yapıyosun canım aynı
kızlar msn ye daldım yazamadım kusura bakmayın
sevonun ışığı sönmüşşş beeee aşşada göründüğüne bakmaaaaa
evett cnm pek gırmıyooo amaaa aradaaaaaa sürpiz yapıp gelıyoo bugundee gelecek gibimee geliyooo hadii nurcann gell kısssss
sevooooo elma dersemm çık armutt dersemmm çıkmaaaaaa armutttttttttttttttttt
yokk kısss yanıyoooo azz öncee yazdıııı meselaaaaaaa
çift çizgi çıkınca yumurtluyosun anlamınamı geliyoooo durda bende yapyım ..
kısssss benim demin baktığımda yanmıyodu şincik yandııııııııı:76::76::76::76:
oyledee ben 5 tanee yaptım 5 dedeee çift çizgii çıktıı belırgındıı hemdee sevoo sen gormuştun zaten zuzumm benım yumurtaa 5 gunden fazlaa tutuyoo o zmnnnn
elmaaaaaaaa
kuzumm senın gözlerinin işigii sönmüşşşş
kuzumm senın gözlerinin işigii sönmüşşşş
nası yaaa mesela yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyorum ozaman test yapsam çif çizgi çıkıyor heral demiiiiiiiiiiiiiii
ne olur bna bı fıkır verın kızlar ben yenı katıldım sıteye ama yazılanları takıp edıyorum babaydır.ben 48 gundur adet olamıyorum.doktora gıttım kıst varmıs ıkı tane basıt gorunumlu.gebelık testı yaptırmıstım negatf cıktı sonra dktr farntal adet sokturucu verdı.bu ılacı kullandım bıtelı 8 gun oldu ama hala bsy yok.kı zatn on gun ıcınde olabılırmısım.beklıyorum.bı sorun yok ama ben hamıle kalmak ıstıyorum cok doktorum bu durumda bı sakıncası yok kıstler hamıle kalmanı engellemz dedı.sevındım ama adet olamadıgım ıcın ne zamn yumurtlama donemım bılmıyorum.sızce yumurtlayabıyomuyumdur?kafam cok karısık.ovulasyon testınden alım dıyorum ama ne zamn yapıcam kestıremıyorum bı fıkır verın lutfen sımıden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?