Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım sen yap işlerini bende yapıyorum
aaaa pırasalı börek hiç yemedim bilmiyorum çok değişik olmalı
yavaş yavaş yaparsın canım

geçen gün annemdeki duada mayalı hamurla pırasalı poğaça yaptım herkes çok beğendi
pırasayı havuçla kavurup içine peynir rendelemiştim bu seferde peynir yerine kıyma havuç ve pırasayı
kavuruyorum sanırım bu da güzel olur pırsaları soğan gibi minik doğruyorum

çok değişikmiş denemek lazım
bende haftasonu tavuklu börek yaptım
soğanı biberi kavurdum içine domates koydum berber pişti içine (fırında tavuk pişirmiştim onu diddim)
hazır yufkanın içine karışımı koydum birde peynir koydum sütün içine 1 yumurt koydum bu karışımdanda biraz koydum fırına verdim çok beğendiler (Aslında uydurdum ben belki bunu yapan çok kişi vardır)

annem yapıyo tavuklu börek haşlanmış didilmiş tavuğu soğanla salçayla kavuruyo senini daha zengin malzemeli olmuş

biz konuyu kapatmıştık bence sende artık uzatma yine eskisi gibi gel sonuçta birbirimize hakaretler edip birbirmizi yerden yere vurmadık ya... şaka yapmışsın ama bana o an kaldıramıyacağım bir şaka gibi geldi
uzatmıyalım daha .hem kızkardeşler arasında kırgınlıklar olur önemli olan büyütmemek .sen erdemlik yapıp özrünü diledin bende kabul edip şaka olayını varsaymadım özründen sonra..

sabah sabahh yemek muhabetine dalmışsınız sizi gidi sizilerr

günaydın kızlarr ..kadınlar gününüz kutlu olsunn

böreklerimi sardım ama iç yetmedi az bi şey yufka kaldı ne yapsamki yufkalara sürdüğüm sosta
ne yapsam acep

herkese tünaydınlar
kadınlar gününüz kutlu olsunn derimm ve kaçarımm diyeceksiniz niye geldin niye gidiyon bi selam vereyim didimmm beni unutmayın didimmm diidiiimm didiimmm didimmmm

evet sigara böreği gibi sardım iki yufkanın arasına sütlü yumurtalı sos sürüp sardım
dediğin gibi kalnı sigara böreği sarayım sosta çöpe gidicek saklanmaz

sonra yasemin gelcek hapur hupur yicek

herkese tünaydınlar
kadınlar gününüz kutlu olsunn derimm ve kaçarımm diyeceksiniz niye geldin niye gidiyon bi selam vereyim didimmm beni unutmayın didimmm diidiiimm didiimmm didimmmm

seninde kutlu olsun sevdammm bitsin hasret gel artık yaa rahat bıraksınlar seni artıkkkk
bu patronlarına

herkese tünaydınlar
günaydın canım .seninde kutlu olsun
sevom özledim seni .bu akşam müsait olursan msnde buluşalım olarmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…