Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çift çizgi çıkar 4 güne 5 ünde ama ikinci çizgi diğer çizgi kadar koyu yada daha da koyu olunca çatlaya yakın oluyo öle olunca 24 saat yada 48 saat içinde çatlar

cnmm benımkıı çok belırgındıı 5 gundee hattaa sana msn den resım atmıştın yumurtlamışsın demıştınn ben o yuzden ovulasyon testınden anlamıyommm

bizim ki de yedi bitti bakalım yükselme olacakmıııı??
okadar da para verdi bari bi faydasını görebillse taaaa kuzey ıraktan geldiiiiii
cnm eczaneden isterken ovulasyon testimi diye isteyecezzzz

selam vermeden geçmiyim dedim güzeller hayırlı geceler hepinize hoşgeldim güle güleee hepinizi öperli iyigeceleerrrrr

bizim ki de yedi bitti bakalım yükselme olacakmıııı??
okadar da para verdi bari bi faydasını görebillse taaaa kuzey ıraktan geldiiiiii
cnm eczaneden isterken ovulasyon testimi diye isteyecezzzz

cnmm bızımkıı 15 lıraya almış ama küçükkkkk nie o kadar ucuz bendee anlamadımmmm siz kaça aldınız
evet ovulasyon testı dıee alacaksın ama eczanelerdee zorbulunabılıyoo netten sipariş etsen daha kolayyyy

ya evt durum karısık aklımda karısık.ne bılım anlamadım kendı bunyemden bı haberım.olmadı bıtkısele donucem bende ya allah buyuktur.ıns yumurtlayabılıyorumdur.bunları arastrmaktanda dusunmektende yoruldum.cevbın ıcın saol yaaa

selam vermeden geçmiyim dedim güzeller hayırlı geceler hepinize hoşgeldim güle güleee hepinizi öperli iyigeceleerrrrr
kuzum maşşallah ateş almayamı geldin güle güle cnm

cnm sizinki çok ucuzmuş beeee:26::26:
eminmisiniz arı sütü olduğundan çok pahalıya aldık biz 50 gr mına 80 mi 90 mı ne aldık bizzzzz

Son düzenleme:
kuzum maşşallah ateş almayamı geldin güle güle cnm

cnm sizinki çok ucuzmuş beeee:26::26:
eminmisiniz arı sütü olduğundan çok pahalıya aldık biz 50 gr mına 80 mi 90 mı ne aldık bizzzzz

he vallaa üstündee kutusundaadaa o yazıyoo ama küçük ilaç kutusu kadar belkı ondandırrrr

günaydın ..
hayırlı sabahlar
ben akşam o kadar erken yattım ki şimdide erkenden uyandım
aklıma bian şu söz geldi:ERKEN KALKAN ERKEN YOL ALIR
ERKEN EWLENEN ERKEN DÖL ALIR

AHAMDA NE VARKİ 18 İMDE EWLENEYDİM ŞİMDİYEEEEEEEEE OOOOOOO ANNE OLMUŞTUM BELKİM..AMAN ÇALIŞACAM DİE EWLENMEDİM SANKİ ŞİMDİ NE YAPIOM Kİ EWDE PİNEKLE DUR
AMA O ZAMANDA KOCAMLA KARŞILAŞAMAZDIM DİMİ...ABUUUWWWW BEN KOCAMDAN BAŞKASIYLA EWLENMEM AMAN AMAN
BU DEDİKLERİME BAKMAYIN TABİKİ HAYATTA HERŞEY KISMET

günaydın kuzuuuummm maşaalllahhhh allah bozmasın inşşş...
cnm benimde bugün çooooooooooooooooooooookkkk işim var erkenden kalktım perdeler yıkanıyo şuanda birazdanda camlara girişecemmmm
Günaydın akide şekerleri

elifcim uykunmu kaçtı canım günaydın

günaydın durucum nasılsın ablam??

gnydın kuzu yok kız erken yatmıştım da uykumu almışım iyice

ohhhhh mis gibiimmmm dinlemişin

bu aradaaaaaa herkesin kadınlar gününü kutluyorum şekerlerrrrrr

iyiym canımcım temizliğe başladınmı kolay gelsin tüllerini nemlimi asıyosun

sağol canım seninde kutlu olsun

Son düzenleme:
ohhhhh mis gibiimmmm dinlemişin

iyiym canımcım temizliğe başladınmı kolay gelsin tüllerini nemlimi asıyosun

evet cnm nemli asıyorum şimdi perdeler yıkanıyoda bi bakıyım şekerlerime ne yapıyolar diye geldim bunun başından kalkabilirsemmmmm
bide yağmur havası var yaaa bugünde camlarımı silicektimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…