Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şekerle misafirlerin geldiği gün şu pastaları yapmış olucam inşaaaalllaaaahhh...
sizce menüm nasıl bi bakın hele!!!
elmalı pasta
köstebek pasta
tuzlu kurabiye
biber dolması
bide kayınvalidem gelirken kabak tatlısı yapıcakmış
bideeeeeeeeeee peynirli attırıcaz yetermi sizce gacılarrrr

of of of daha ne olsun kız ellerine sağlık bacım........ay nasıl da acıktım anam çay koyayım ben valla kahvaltı yapmadım daha....ah demet ah .)))))))))

demet ciğim kolay gelsin kuzum anam dün orası bi yağmurluydu şimdi cam mı silinir kız.........
cnm walla bi yağmur yağdıki hiç sorma kız bilseydim hastanede olduğunu walahada billahada yoklmya gelirdim okadar yakınız ki senin gittiğin merkeze bizim yatak odasının camından görüyorum o merkeziiii
of of of daha ne olsun kız ellerine sağlık bacım........ay nasıl da acıktım anam çay koyayım ben valla kahvaltı yapmadım daha....ah demet ah .)))))))))

walla cnm eğer canını çektirdiysem hakkını helal et cnm benim bende daha çay içmedim walla kociş biraz önce çıktı o içti çayını ben içmedim.......

evet cnm nemli asıyorum şimdi perdeler yıkanıyoda bi bakıyım şekerlerime ne yapıyolar diye geldim bunun başından kalkabilirsemmmmm
bide yağmur havası var yaaa bugünde camlarımı silicektimmmmm

sen işlerini erkenden bitir sonra hem dinlenirsin hemde laflarız

ohh maşallah elleirne sağlık ya bide benim için mercimek köftesi yaparmısıın
peynirli attıracaz demişin o nedir ki aceeebbaaa

kuzum benimde aklımda geçti aslındada biber dolması yapıcam yaaa onu eledim ama eğer çok istiyosan yaparımmmm
cnm peynirliyi heralde çoğu şehirler bilmiyo bizim burda kıymalı ve peynirlimiz eksik olmaz bu dediğim peynirli fırında attırılıyoooo çok şahane bişeeeee
sende evde peynirli iç hazırlıyosun götürüyosun fırına o yağtığın içi onlar bi güzel sana peynirli çıkıarıyolarrrr

kızlar ben çıksam iyi olucak bütün işler beni bekliyoooooooooo
bideeeee güneş çıtı yupppppiiiiiiii camlarımı silebilecemmmm
çok öpüyorum sizi kızlarrrr erken biterse işlerim gelirim.....

kızlar ben çıksam iyi olucak bütün işler beni bekliyoooooooooo
bideeeee güneş çıtı yupppppiiiiiiii camlarımı silebilecemmmm
çok öpüyorum sizi kızlarrrr erken biterse işlerim gelirim.....

hıııııımmmm yapp yaappp elemeeee bayılırım mercimek köftesineeee şapuurr şupuurrrrr
yani peynirli pide gibi ohhh bak bunu sevdim

kızlar bende çıktım
aliye ye baıkıodum çok acıktım dayanaöadım mutfağa geçiom diziye ordan bakcam haden görüşürük

herkese günaydın öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum......
arkadaşlar dün öyle çat diye çıktım ama bu doğru değildi, sonradan düşündüm birbirimize o kadar hakkımız geçti, dualar okudukiyi yada kötü durumlarımızda teselli ettik edildik sevindik üzüldük. hepiniz hakkınızı helal edin lütfen, bendende helal olsun
dünkü olay beni gerçekten çok üzdü, çünkü hem şaka hemde mecazi anlam taşıyan bir kelime etmiştim ve bunu herkes çok iyi biliyor gerçeklik payının düşünülmesi bile saçma.
ama nedense duru çok teşekkür ederim senin haricinde kimse bunun bir şaka olduğunu, yanlış anlaşılma olduğunu söylemek yerine ben çok suçluymuşum ve çok ağır bir şey söylemişim gibi herkes nurcanı teselli etti ve cahil olmadığını ıspatlamaya çalıştılar.neyse önemli deil ben kimseye kırılmadım.
ben herkesi ayrı ayrı çok sevdim, burayı asla bırakmak istemem ama çok sık da gelmek istemiyorum bundan sonra arada gelir hatırlarınızı sorarımbirgün tedaviye başlarsam fikirlerinizi alırım sanırım bu şekilde daha iyi olacak herkesi kocamannnnnnnnnnn öpüyorum görüşürüz

Günaydın kamercim bak sende söylüyosun hepimizin birbirimize hakkı emeği geçti diye şimdi gitmek nerden çıktı sen gerekli açıklamanı yaptın ve özür yazdın nurcanda tamam dedi
yok öyle gitmek kimse bir yere gidemez daha önümüzdee çooookkkkk uzun yol ve yıllar var daha paylaşacak çok şey var konuşcak çok şey var gelirsem Antalyaaaayaaa seni gıdıklarım haaaaaaaa

günaydın kızlar ....durucum iyiyim sabah kalktım akşamdan mutfak dağınıktı biraz topladım dinlnmek için oturdum biraz sonrada odaları toplarım bugün nedense ev dağınık sanırım temizlik vakti geldiğinden ....sen nasılsın canım inşallah abinde hayırlı bir kısmet bulur üzme kendini ....kamer nerden çıktı bırakıp gitmek olabilir böyle şeyler yazarken yanlış anlama olabilyo

dinlen tabi ev işi bitmez
inşallah canım bulur
yemek stoğu yapcakmısın

dinlen tabi ev işi bitmez
inşallah canım bulur
yemek stoğu yapcakmısın

dün ışarı çıkmışken kasaba gittim kıymaalıp akşam köfte yaptım koydum
ıspanak aldım bir kısmını koyarım yufka aldım pırasa aldım sabah içi hazırladım pırasalı börek sarıp koyucam bu haftalık bu kadar öünmüzdeki hafta tekrar bir şeyler koymayı düşünüyorum buzluk aldığı kadar tekrar stoklamak istiyorum zaman çabuk geçiyo sonra yapamam evdeki işler başlıcak

duru canım kızlar gelene kadar ben biraz daha iş yapayım

tamam canım sen yap işlerini bende yapıyorum
aaaa pırasalı börek hiç yemedim bilmiyorum çok değişik olmalı
yavaş yavaş yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…