Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa
Kedersiz+
iipekk34+

kızlar bana müsade çamaşır sereceğim ütü yapacağım sonrada yemek hazırlığı öptüm hepinizi

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa
Kedersiz+
iipekk34+

kızlar bana müsade çamaşır sereceğim ütü yapacağım sonrada yemek hazırlığı öptüm hepinizi
kolay gelsin canımm ..öptüm bendee

ben kocasından kaynaklandığını düşünüyorum çok efendi iyi bi insan aile ilişkilerine önem veren biri
o zaman koca kocası çarpmış ona
muhabbetinize doyum olmıyo ama şimdi de öbürü uyandı
ben kaçar
seninkiler rüyamda gördüğüm gibiyse cadılıkta bize on basacaklar
abowww hakkatmi sen birde 3 tane görmüştün dimi :26::26::26::26:

kankim kaldıkmı başbaşa

ne yapalım çıkalımmı bizde .sen biraz dinlen bende örgümü yapıverem olmazmı ..bu arada akşamki menünde ne var benim aklımda yohh bişeyy :44:

kankim kaldıkmı başbaşa

ne yapalım çıkalımmı bizde .sen biraz dinlen bende örgümü yapıverem olmazmı ..bu arada akşamki menünde ne var benim aklımda yohh bişeyy :44:

çıkalım canım iyi olur bende patlıcan oturtma var akşamdan kızarttım patlıcanı
yağını çekmesi için havluya koydum akşama dğru pişiririm birde dünkü şehriye çorbasıyla salata var

çıkalım canım iyi olur bende patlıcan oturtma var akşamdan kızarttım patlıcanı
yağını çekmesi için havluya koydum akşama dğru pişiririm birde dünkü şehriye çorbasıyla salata var
hımmm güzelmiş bu akşamki yemeğin..bende arpacık çorbası birde soğanlı salçalı patates püresi yaparım belki

tamam canım çıkalımm...öptüm senii hoşçakal

demetcim bi sen kalmışsın canımcım nasılsın
nurcana bi demem vardı ama gitmiş

ablam geçmişi okuyodum ancak gelebildim bende nası oluym işte temizlik anca bitti şimdi oturdum diyecektim kiiiiiiiiiiii perde takıcam yaaaa bende görmek istiyodum kuzucukları amaaaaaa göremedim kısmet değilmişşşşş sen nasılsın ablammmmmmm

Son düzenleme:
duruuuuum bi tek sen varsın cnm nasılsın ??
ben göremedim yaaaa kuzucukalrııııııııı nese kısmet değilmişşşşş
akşama ne yapıcaksın ablaaaa?
ben yufka çıkardım buzluktan ne yapabilirim yufkadan bana akıl ver ablamyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…