Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bittimi işlerin
yufkalarından börek yap sebzeli

oohh ellerine sağlık benim mercimek köftemi unutma sakınnnnnnn

ne oldu fatoşuummmmm

boşverr bee durummm ne edecennn benımmm saçmalıklarımm ama benn bu dunyadann zevk almıyorumm bu özlemm benii çok yoruyoo RABBİM yardım etsinnn yalancı gülücükler saçmaktan yoruldum [video=dailymotion;x83z9y]http://www.dailymotion.com/video/x83z9y_gulay-stanbul-alyor_music[/video]

bahhhhh şimdi ya üzgün smiley koymuşun merak ettim bah anlatmasan iş yapamam

ollleeeeeyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnm msn açıyosan msn ye gelll ..............................................................

Son düzenleme:

cnm niye böle yapıyosun kuzum yaaaa bak benide ağlattın şincikkkkk

bende aynen cnm yaaa bpşver kuzum elbet rabbim bizmde sesimizi duyacak lütfen böle yama cnm yaaaa

anladım canım hormonlar depreşti yine
tatlım benim güzel kızım bak böyle yaparak kendini daha çok üzüyosun üzülünce strese giriyosun oda senin bütün vücuduna etki ediyo yapma lütfen bak önünüzde yaşlı başlı bir kadın (yani ben) eee bende yaşadım bende üzüldüm ve sizleri çok iyi anlıyorum herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorum böyle oturup üzüleceğine dua etsen daha iyi olmazmı geçen her saniyenin dua okuyarak geçirmen senin için iyi olur demi

durumm olmuyoo benıı bı gorsennn dersınkıııı aa bu kıssss ne kadar neselıı içimin acısını gulerek atıyorum vee cokk yoruluyorummm uzulmıyecem dıyorum herkes anlıyooo ne edecemm bılmıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…