ne demek istediniz türkçe yazın lütfen
dfrtdgbfchbgvhngfvhghghfg
durumm olmuyoo benıı bı gorsennn dersınkıııı aa bu kıssss ne kadar neselıı içimin acısını gulerek atıyorum vee cokk yoruluyorummm uzulmıyecem dıyorum herkes anlıyooo ne edecemm bılmıyorummmm
ben sana birşey söyliyimmi ben kimse için yaşamıyorum sadece kendim için yaşıyorum de kendini farklı göstermene gerek yok bırak insanlar ne düşünürse düşünsün önemli olan kendinsin bu hayatta her zaman böyledir hayat öyle acımasızki iş yerinde neler yaşıyoruz biliyomusun insanların gerçek yüzü ve sahte yüzü birbirinin kuyusunu kazma ooo neler neler o yüzden insanları düşünme
diğer konu ise henüz hiç bişi geçmiş değil yaşın küçük önünde kocaman yıllar var Allah sağlıklı dahada uzun yıllar versin senden daha kötü durumda olan insnalar var mesela adet olamayan erkenden menapoza giren vs vs bunları düşün ablam sen daha şimdiden pes edersen çocuğun olduğunda ne yapcan hadi sil bakem gözünün yaşını
deminki saçma sapan bişe yazan kız heryere öle bişeyler yazmış delimidir ne yaaaaa
saoll be durum ALLAH razı olsunn duzeldım bırazzz ama bu durum bendeee kalıcıı mı olurr onu bılmemm RABBIMbekletmesin daha fazlaa inşallah kımseyiiiiii
deminki saçma sapan bişe yazan kız heryere öle bişeyler yazmış delimidir ne yaaaaa
her zaman pozitif düşün tatlım olurmu negatif düşünürsen negatifliği çağırırsın
sen elinden geleni yap duayla ve diğer yöntemlerle (ateş ölçme, yumurtlama takibi vs) Allaha şükret her zaman tamammı cicoşum
cnmmm düşün düşünn nereyee kadar bakalımmmmm adet olacam yarn ondan sonra başlıyaacam ateş olçme yontemıneee
Tatlım bana doktor demiştiki çıkar aklından çokda kızmıştı
sende denesen hiç düşünmesen olcak ne seni mutlu eder onu düşün
Tatlım bana doktor demiştiki çıkar aklından çokda kızmıştı
sende denesen hiç düşünmesen olcak ne seni mutlu eder onu düşün
anneem kim gelmiş kız datlum kaçırdım seni bak bikaç dakkayla neyse datlum iyi olduğuna sevindim güle güle büyüt paşanı canım benim içinde kokla doya doya ay yerim ben onu sütün geliyomu canım bol bol gelsin inşallah canım
rabbim bizede nasip etçek inşallah vakti saatini bekliyo biliyorum ama bazen işte insanın sabrı sınırını zorluyo braz :97:
neyse canım anne gibisi varmı tabi annecin sana en güzel şekilde bakar onun yerini kimse tutmaz canım sütünle kal emi kendfine bebikine iyi bak çok öptümmmmmmmmmmmmm
slm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
şükür iyiyim canımmmm...evet anlam veremediğim hatta doktorumunbile anlam veremediği bu ağrı hala benimlehayır olsun miniğime bişey olmasıında razıyım bu kadarına şükr ne yapayım...
evet çok şükür ayın 1inde gördüm keseyi şimdi cumayı bekliyorum inşallah güzel gelişmelerle karşılaşırım...
birhafta dahadurgunuz desene
aynen canım bende başta nurcan sonra tüm arkadaşlarımın bu güzel haberle sevinmesini çok istiyorum..ama umudum artar ne demek benimde hem pco var hem eşimin sperm sayısı 8 milyon ve canlılık %2 özetle yazdım yani umut herzaman olmalıymış deli tubi gibi karamsar olma sakın canımmmm
he adresi sen müsait olunca çağldır ben arayı vereyim olurmu ...ben biraz beklicem evli evine köylü köyüne gitsin
canımm demek eşin ev işleriyle ilgileniyo öslednmi seeenn kıyamammm tatlı ayrılık bunlar allah hayırlıetsin inşallah prensesini sağlıklı huzurlu büyüt yeni evinde canımm bu arada taşınıcakmısın hemen yani memleketmi değişiyo anlamadım tam:26:
allah razı olsun canım evet oağrılara anlam veremiyorum ama neyseki yaşayanlar azda olsa rahatlatıyo beni allah kimseye sorunluı hamilelik yaşatmasın hayırlısını versin herşeyin
kıııız senin burda ne işin var koş bebeğin altını temizle gazını tuzunu çıkar memelei ver ağzına cop cop doyur karnınıayy canım demek pıtıcık hala ağrıyo geçer kısa süredeinşallah bu durum normaldir heralde kolaymı biinsan çıktı ordan allah yardımcın olsun canımmm
demek 10 gün sonra evindesin iyi bende 10 günsonra gelirim bebek görmeyeallaha emanetsiniz paşayla allah sağlık huzurbol bereket versin evinize canım
ah tosti aaah allah yardımcın olsun canım inan nediyeceğimi bilmiyorum
cnm hayır olsun inş..ne ola bende iyi yorum yaparım amma bi anlam veremedimm..
toton açık kalmasın sakınnnn
hayır olsun bideneeeeemmmmm
kuzuuuuuuuuuuummm cici anne naber seni çok ösledim yaaaaaaa cnm benim yaaaa keşke yoklamya gelsemde böle gerçek hediye getirebilsem amma velakin işte burda bu kadar oluyoooo
kuzuuum sağlıcakla büyüt kuzunu inş..
cnm okadar kolaymı ordan senin koca kafalı prensin çıktı acıkta ağrıycak allah iyiliğiini versin inşşşşş.
günaydın hepinize topikin şekerleri günaydınnn
melike gelmişşşş iyi olmana çok sevindim canım haydi evine gelince görüşürük eminim eskisi kdar sık olmaz ama arada bir girer çıkarsın canımmm
hepinizi kocaman kucak dolusu öpüyorum gacılarrrrrrrrrşalap şulappp
Günayydııınnnnn hayırlı haftalar hepinizin yanacıklarından üperim
nasılsınız bakiimm
minnakım herşeyin hayırlısı diyelim bak aşılama sonrası kendiliğinden hamiş kalma oranın yüksek sen sakın çalışmayı ihmel etme
tostim herşeyin hayırlsı canım
melikeeee napıyo tosuncuk maşallah sizeağrın olur çok normal canım öpütüm ikinizide
sevdamm özledik seniii yaaa zaten arada giriyodun buraya şimdi hiç gelemiyon
tuğbişim kız beni de gör ruyanda yaaa bu arada nassın bacım ne zaman kontrol olcan
asicim adetmi oldun canım hayırlısı
elifcim yumurtalarınmı toplanıcak uyyyy yirim o bebeleri benn
kamercim işyeri açıldımı canım
yeterrrr canım geçiş olsun eşine şimdi nasıl
nurcik,ipek,damla, tarfil, serap,misşifa,fatoşş unuttuğum varsa özür dilerim kızlarrrr hayırlı haftalaaarrrr
adresini ver yolluyayım sana canım benim burdaki büyük kipa marketinde vardır ..sakın banada yok canım çekmedi ,istemem, çöp kokmuştur deme ..özlime adresini yaz
canım çok geçmiş olsunn Allah başından eksik etmesin eşini .şifasını versin Rabbim
cuma günü sana çağrı bırakıktan sonra beni arasaydın emin ol şuada seni çağrı manyağı yapmıştım nasıl gördün rüyayı diyecuma günü çağrımı görmedinmi
inşallah sonuda güzel olur tedavinin
minnakım canın saolsunn kuzumm vakti zamanı gelmemiş demekki .sıkma canını
üzülme canım benim ,gün gelir bu sefer gerçekten hamile olduğumuz için gecikecek adetlerimiz .gönlümüzü ferah tutalım:97:
yirim sizi yaa yirimm yirimm hırrrrrrrrryok ben tubiş gibi becermiyorum bu hırrı
canlarım benimm yaaa sizi çok seviyorumm iyiki tanımışım sizi sevom bu sanabuda tubişe
kız maşallah de maşallah
sağlıkla büyüt bebişini canım benimm Allah uzun ömürler nasip etsinn ..öp teyzoşların yerine tosunumuzu
[
canım maalesef tosti tekrardan bebeğinin kaybetti
uyyy yerim ben o şirinleri yaaa nevomm benim yerime öp kokla lütfen
cnm çok haklısın biliyomusun ben ne zaman değişik bişeylerle uğraşsam çocuk konusu hiç gelmiyo aklımaaaaa
Slm şekerler nasılsınız bakımm
durummm gıtmıyyoo gıcık şeyyy gıtmıyoo benı sadecee bebekkkk mutlu ederr başkada bişey etmezz bıdee bızım kıslar hamıle haberını alsam mutlu olurum hadii ulen tek tekk hamıle haberı verın mutlu olmam lazımmmm
cnm çok haklısın biliyomusun ben ne zaman değişik bişeylerle uğraşsam çocuk konusu hiç gelmiyo aklımaaaaa
hoşgeldin zuzuuuuuuuuuum nasılsın anneeeemmmm
bebişin nasıl kuzum benim yaaa o şimdi ne güzel kokuyodur yaaaa
yerim ben onun kokusunu ney yaaaaa
Slm şekerler nasılsınız bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?