Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben sana birşey söyliyimmi ben kimse için yaşamıyorum sadece kendim için yaşıyorum de kendini farklı göstermene gerek yok bırak insanlar ne düşünürse düşünsün önemli olan kendinsin bu hayatta her zaman böyledir hayat öyle acımasızki iş yerinde neler yaşıyoruz biliyomusun insanların gerçek yüzü ve sahte yüzü birbirinin kuyusunu kazma ooo neler neler o yüzden insanları düşünme
diğer konu ise henüz hiç bişi geçmiş değil yaşın küçük önünde kocaman yıllar var Allah sağlıklı dahada uzun yıllar versin senden daha kötü durumda olan insnalar var mesela adet olamayan erkenden menapoza giren vs vs bunları düşün ablam sen daha şimdiden pes edersen çocuğun olduğunda ne yapcan hadi sil bakem gözünün yaşını

saoll be durum ALLAH razı olsunn duzeldım bırazzz ama bu durum bendeee kalıcıı mı olurr onu bılmemm RABBIMbekletmesin daha fazlaa inşallah kımseyiiiiii

deminki saçma sapan bişe yazan kız heryere öle bişeyler yazmış delimidir ne yaaaaa

saoll be durum ALLAH razı olsunn duzeldım bırazzz ama bu durum bendeee kalıcıı mı olurr onu bılmemm RABBIMbekletmesin daha fazlaa inşallah kımseyiiiiii

her zaman pozitif düşün tatlım olurmu negatif düşünürsen negatifliği çağırırsın
sen elinden geleni yap duayla ve diğer yöntemlerle (ateş ölçme, yumurtlama takibi vs) Allaha şükret her zaman tamammı cicoşum

cnmmm düşün düşünn nereyee kadar bakalımmmmm adet olacam yarn ondan sonra başlıyaacam ateş olçme yontemıneee

Tatlım bana doktor demiştiki çıkar aklından çokda kızmıştı
sende denesen hiç düşünmesen olcak ne seni mutlu eder onu düşün

durummm gıtmıyyoo gıcık şeyyy gıtmıyoo benı sadecee bebekkkk mutlu ederr başkada bişey etmezz bıdee bızım kıslar hamıle haberını alsam mutlu olurum hadii ulen tek tekk hamıle haberı verın mutlu olmam lazımmmm

Tatlım bana doktor demiştiki çıkar aklından çokda kızmıştı
sende denesen hiç düşünmesen olcak ne seni mutlu eder onu düşün

cnm çok haklısın biliyomusun ben ne zaman değişik bişeylerle uğraşsam çocuk konusu hiç gelmiyo aklımaaaaa

canım maalesef tosti tekrardan bebeğinin kaybetti

uyyy yerim ben o şirinleri yaaa nevomm benim yerime öp kokla lütfen

cnm çok haklısın biliyomusun ben ne zaman değişik bişeylerle uğraşsam çocuk konusu hiç gelmiyo aklımaaaaa

slm canlarımm sizin yerinize kokladım teyzoşlarr
daha iyiym çok şükürrr
bebişi uyuttum geldimm burayaa
sişz nasılsınız geçmişe çok bakamadımm
canım ya tostim geçmiş olsun canım RABBİM Bİ DAHA YAŞATMASIN İNŞAAHH NE DİYECEĞİMİ ŞAŞIDIM

bi kerem sen gendini şartlıyonnnnnn bu biiiirrrrrr
insan sadece bebekten değil başka şeylerdende mutlu olabilirrr bu ikkiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hamiş haber verce sende dahil bu üüüçççççççççç
bişeylerle meşgul ol ne biliyim kitap oku, dikiş dik, resim yap, el işi yap, el işi sanatları kursuna git, dans kursuna git ya da evde dans ett , mutfakta vakit geçirr, araba kullan ne biliyim işte bul bişiler bu döörrrttt

dimiiiii yaaaa aferin saaaaa:13: gerçekten bişilerle meşgul olunca insan unutuyoooo

hoşgeldin zuzuuuuuuuuuum nasılsın anneeeemmmm
bebişin nasıl kuzum benim yaaa o şimdi ne güzel kokuyodur yaaaa
yerim ben onun kokusunu ney yaaaaa

hoşbuldumm datlımmm çok şükür quuzm sen nasılsınn
bebeiş iyi teyzesii
canımm Rabbim sizede tattırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…