Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

GÜNAYDINherkese güneydınn
DURUMMMMMMM doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere sağlıkla, mutlulukla girmen dileğiyle
günaydın KAMER'ciğim sana da ....
günaydın kızlarr ...
asicim bir sen varsın galiba..bugün misafirlerin geliyo dimi ,ikramlıkların hazırmı kızz

günaydın NURCAN 'CIĞIM
günaydın ASİ' CİĞİM

KİMİN DOĞUM GÜNÜ KIZLAR YAA

DURU' CUĞUM EĞER SENİNSE doğum günün kutlu olsun
LEYDİM seninse doğum günün kutlu olsun...........

Son düzenleme:
hııı iyi ozaman yarına kadar zamanın var ablanda geliyormuş yardım eder bir çırpıda yapıverirsiniz
evet cnm ablama misafir odasındaki büfeyü vercem yani en zor işi
o orayı yaparken bende mutfağa geçer pastalarımı yaparımmmmm
oy kuzum benim yaaaa yiyenim de gelecek çok mutluyum kuzum benim yaaaa yisin onu tiyzesiiiii

günaydın cnm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnn

hmmmmm ozaman yanlış oldu pardon hemen düzeltelimmmmmm
iyi ki doğdun leydim iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaa

günaydın elifcimm
facede sayfasında leydimin doğum günü olarak gösteriyo duru ve leydimin isimleri yasemin olduğu için kamer karıştırdı kanımca :))

LEYDİ'ciğim Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN. iyiki doğdun iyiki varsın...

demet valla çok cahilim bu tedavi sürecinde..
peki o 1-2 embiryoyu koyacaklar ya diğerlerini napcaklar
dondurmak istioruz tabide dondurmak istemessek ne olur ki onlar..

demet valla çok cahilim bu tedavi sürecinde..
peki o 1-2 embiryoyu koyacaklar ya diğerlerini napcaklar
dondurmak istioruz tabide dondurmak istemessek ne olur ki onlar..

yok cnm estafurullah ne cahilliği kuzum ilk defa yaptırıyosun tüp bebek ondan bilmiyosun....
bak cnm bu 12 nin içinden daha en kalitelilerini seçecekler ona göre döllem işi olacak...
bende 23 toplanmıştı 18 tanesi kaliteli çıkmış ama 4 embriyo transfer edilmiştiiii
bizde dondurmak istiyoduk ama embriyolog geldi yanıma eşinizin spermi çok kötü onun için dondurma işlemi yapamıyos size dedi onun için 4 embriyo transfer edilmiştiiii...
sizde donduracaksınız eğer dondurma işlemi olmassa bilmiyorum cnm onlar ne yapıyolarsa atıyolar heraldee

benim tv ney açık deeel walla direk buraya uçtum hem pastalarımın başına geçecem yaaa tv yi açmayım yoksam onunda başından kalkamıyommmm

aslında benimde kalkmam gerek bende pasta yapcam arkadaşımın günü var 1 çeşit yapayım dedim yazık onun 2 çocuğu var 1 de hasta günü iptal edemedi yardım gerek kıza...sonra öğleye yemek yapcam oooooo ben burda ağzımı ayırmaya devam edeyim ew dağınık ÜTÜ yapcam abuwwwwwwwwwwww

Son düzenleme:

kızlar benimde çıkmam lazım kusura bakmayın mutfak bana bakıyo ben mutfağa bakıyom görüşürüz kuzucuklar öpüyorum hepiniziiii

GÜLE GÜLE DEMET KOLAY GELSİN

KIZLAR BENDE ÇIKIORM 10 OLMUŞ Bİ SÜR İŞ VAR GÖRÜŞÜRÜZ HOŞCAKALIN

İPEK senide görüorum günaydın canım hoşgeldin.öptüm*********

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…