sorma yaa perişan haldeydibenimde elim ayağım tutmadı epeyce 1,5- 2 yıl kadar olmamış bebişleri işte klasik klomenli çatlatma iğneli tedavi görmüşler geçen ay aşılama denenmiş şükür yüz gülmüştü inşşş sorun yoktur
leydim güle güle
tosti hoş geldin canım nasılsın
sağol canımşifa allah kavuştursun ...tosti iyiyiz sen nasılsın ....kanki benim resimleri bekliyimmi
en az 15 dakkaya yüklenir ..sen bilirsin canım .işin varsa çık istersenşifa allah kavuştursun ...tosti iyiyiz sen nasılsın ....kanki benim resimleri bekliyimmi
en az 15 dakkaya yüklenir ..sen bilirsin canım .işin varsa çık istersen
valla odayı komple kaplarsan inceside kalınıda kaydırmazkwaymaz dediğim sabit kalıyo ..kayma yapmıyo yane
valla iyice düşünmem laızm kullanan birinden bunları duymak beni ikileme iyice soktu
yorma kendini canım nasıl olsa kadın gelecekmiş ütünü yap tabi ama temizlik işinde çok kasma kendinibeklerim canım ütü yapıcam yarın temiz çamaşırlar etrafta toz olmasın
eğer yorulmazsam bir kaç bi şey daha yaparım
ben çok fazla bi şey yapmıyorum sadece mutfakta benim yapmam gereken işler oluyoyorma kendini canım nasıl olsa kadın gelecekmiş ütünü yap tabi ama temizlik işinde çok kasma kendini
anlaşılan canın bugün temizlik yapmak istiyooben çok fazla bi şey yapmıyorum sadece mutfakta benim yapmam gereken işler oluyo
onuda yavaş yavaş yaparım
bugün ütüden başka iş biraz zor oluranlaşılan canın bugün temizlik yapmak istiyoo
yap ozaman ne diyelim dikkatli ol ama
en iyisini yaparsınn ..şu günlerin tadını çıkar canım yaa ,uzat ayaklarını al yanına meyve sularını çerezleri ohh sefan olsunnbugün ütüden başka iş biraz zor olur
en iyisini yaparsınn ..şu günlerin tadını çıkar canım yaa ,uzat ayaklarını al yanına meyve sularını çerezleri ohh sefan olsunn
hayy şu işlerin amanaaapiişşşşşttt cicoşlaarr huuuu nassınız bakem geçmişe bakamadım ne var ne yok aceppp
ben tam gaz işimi yapıyorum bitmesi lasım:126::126::126::126::126::126:
ohh yarasınnrezene ve ıhlamur içiyorum genellikle en zararsız onlar
kolay gelsin cicoşpiişşşşşttt cicoşlaarr huuuu nassınız bakem geçmişe bakamadım ne var ne yok aceppp
5 dakka sonra geliyo resimler az daha sabret :81:
canımm hoş gbeldin kolaylıklarpiişşşşşttt cicoşlaarr huuuu nassınız bakem geçmişe bakamadım ne var ne yok aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?