Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim şifacım hamdolsun sen nasılsın

kwaymaz dediğim sabit kalıyo ..kayma yapmıyo yane

valla iyice düşünmem laızm kullanan birinden bunları duymak beni ikileme iyice soktu
valla odayı komple kaplarsan inceside kalınıda kaydırmaz bu oturduğum ev dede tüm odalarda halıflex kaplı bunu biliyormuydunuz yılanın sevmediğ ot burnunda bitermiş misali oldu bendeki büyükçe salon için halıfleximi yine salondaki sabit kaplı halıflexsin üstüne kapladık çift katlı oldu kalanlarıda koridorlara keserek yama yapa yapa kapladık malesef ben sinir oldukça halıflexs peşimi bırakmıyooooo valla üstelik ev senin kendi evin yazık etme tabanlar nasıl kaplı sizde fayans mı beton mu parke mi :26: valla halıflekx yerine parke ortaya halı ısrarla tavsiye ederim

tOSTİCİĞİM rABBİM DAİM ETSİN BENDE İYİYİM CANIM BU HAFTA EVİMİZ ŞENLENMİŞTİ ABİCİĞİM BENDEYDİ DÜN UĞURLADIK işte aynı tas aynı hamamız yine kaldık edi ile büdü başbaşa

aaa bugün kamer in doğum günüymiüş kutlu olsun canım daha nice sağloıklı bebişli ve mutlu yıllara :92: bizim kızlar peşpeşe mi doğmuş inşallah bebişlerimizde peşpeşe doğacaklar

piişşşşşttt cicoşlaarr huuuu nassınız bakem geçmişe bakamadım ne var ne yok aceppp
ben tam gaz işimi yapıyorum bitmesi lasım :126::126::126::126::126::126:

tosticiğim şimdiden iyi yolculuklar ALLAH kavuştursun inşallah her şey gönlünce olsun başta sağlığımız olsun hepimizin inşallah

kızlar bana müsade ders çalışayım komşum gelene kadar sonra komşumun attığı çağrıyla koşacağım yanına ee vakitte orda geçecek kahve içerken dr ne demiş nolmuş vakit geçecek sonra eve geliş ve mutfağa dalış yemek hazırlığı öptüm hepinizi kendinize cici bakın nurcan ve ipek sizi görüyorum sadece kalın sağlıcakla hoş sohbetler :79:

piişşşşşttt cicoşlaarr huuuu nassınız bakem geçmişe bakamadım ne var ne yok aceppp
ben tam gaz işimi yapıyorum bitmesi lasım :126::126::126::126::126::126:
canımm hoş gbeldin kolaylıklar bende çıkıyorum canım buda ege için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…