Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

GÜnaydın akidelerim şekerlerim cicoşlarım minnoşlarım nar tanelerim nur tanelerim mis kokulularıımm hayırlı cumalar diliyorum

tuğbişiimmm kalp atışlarını duymuşsun prens yada prensesimizin ohh çok sevindim canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canikom
leydimle tarfilim ev alıyomuş hayırlı olsun allah banada nasip etsin kirada sürünmek çok zor leydim ben senin doğum günün kutladımmı kutlamadımsa kutlayım geç oldu olsun hafta bitmedi en azından doğum günün kutlu olsun canım
ipeğim kan vercektin sağlık ocağında ne yaptın halletinmi
sevdaaamm canım yoğundum yaa bitmiyo bizde iş
tosticim evine dönüyosun yolun açık olsun canım
asicim misafirlerini ağırlamışsın geçmiş olsun bu arada mercimek köftemi yaptınmı
nurcik,kamer,şifa,damla elif diğer arkidişlerrrr sizlerede günaydın diyorum unuttuğum varsa affedin cicoşlarım tekrar HAYIRLI CUMALAR diliyorum

Son düzenleme:

durucum sanada günaydın pambığımmm sen daha mercimek köftesindemisin
evet kız yaptım senin için wallaaaaa

slm canlarım nasılsınız herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul buyursun bugün inşallah
tuğba hayırlı olsun bebişinin kalp atışını duymuşsunuz rabbim hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin bugün burda olamayacağım misafirim gelcek şimdi hazırlık yapıodum bi bakıyım dedim hepinizi öpüyorum

günaydın cnm kolay gelsin walla dünde benim misafirlerim vardı çok şükür kazasız belasız atlattım misafirleriiiii
neler yaptın bakemmmm

günaydın cnm kolay gelsin walla dünde benim misafirlerim vardı çok şükür kazasız belasız atlattım misafirleriiiii
neler yaptın bakemmmm

teşekkür ederim canım darısı benim başıma poça ve bu kadar olurki sizin sohbetiniz üzerine mercimek köftesi beyaz pasta yaprak sarma kurabiye

şimdi çıkıyorum :79::79: misafirim gelmeden bi ara yine gelirim birde dinleyebilecek arkadaşlara gözyaşı fm uydu yayını nı netten fırsatı olanların dinlemelerini tavsiye ederim kabeden yayın yapıyorlar o dualara sizde katılın arakadaşlar inşallah

güle güle cnmmm kolay gele sanaa
tamam cnm o radyoyu bulmaya çalışıcam

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar herkese günayydınnnnlarrrrrr geçmişi okudum herkesin haberleri güzel maşallah topikimisde olumsuz bişi yok sevindimmm
eeeeeeee herkes nasıl bakalım

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar herkese günayydınnnnlarrrrrr geçmişi okudum herkesin haberleri güzel maşallah topikimisde olumsuz bişi yok sevindimmm
eeeeeeee herkes nasıl bakalım

günaydın kamerim hoşgeldin bizler iyiz sen nasılsın?
eeee doğum gününmüş dün eşin ne hediye aldı bakeeemm

hepinizi çok öpüyorum ayrıca doğumgünümü kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız
bu arada en güzel doğumgünü hedayemde patroniçemden geldi kocamla bana cumartesi akşamına şık bir restoranda rum tavernasında rezervosyon yaptırdı çok şık bir hediye oldu pek sevindimmhayde ben çıkıyorum işim var bugün belediyeye felanda gidecem gelebilirsem sonra görüşürüz byy

ooooooooooo süper bi hediyeymiş beeeeee sen patrona helal olsun wallaaaa

kamercim hediyen çok güzlemiş patroniçe zevkliymiş bak düşünmesi bile güzel
nuraycım kolay gelsin canım
asicim ellerine sağlık canım

günaydın kamerim hoşgeldin bizler iyiz sen nasılsın?
eeee doğum gününmüş dün eşin ne hediye aldı bakeeemm

günaydın canım pasta almış annemlere götürmüş benide oraya çağrdılar orda sürpriz yaptılar geçen lerde telefonumu yeniledi önceden aldığı telefon arızalanmıştı o doğumgünü hediyemdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…