Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sende kal sağlıcakla canımm .Allaha emanet ol ..iyi çalışmalar

ellerine sağlık kankim çok beğendim kar adamlıyı iyiki lacivert istemişim çok hoşuma gitti
beğendiğine sevindim canım güle güle eskitin..dün teyzemlere giderken bu hırkalarıda götürdüm :))yaseminkileri görmüştü teyzem seninkileride gösrsün istedimm ..komşuları hiç eksik olmuyo birde geçmiş olsuna gelince hep beraber gelmişlerdi inan hepsi bayıldı özellikle kremliye hazır gibi duruyor dediler hepsini çok beğendiler

çok güzel olmuş elleirne sağlık canım iyi günlerde kullansın sahibi
sağol canım teşekkür ederim

kankim sen çıkıyorsun galiba,durununda işleri var ,e bende çıkayım bari az işlerim var benimde ..hoşça ve dostça kalalım byyyy

evet evet çıklaım bende bitireyim şu işi
geçmişi okumadım zaten

bye bayyyyyyyy

Son düzenleme:
kız bu ne enerji maşşallahhh dur bi sölediğin şarkı teeeee buralara geldiii
aşkım ne enerjisi yaa ağıtlar yaktım dün saat 24 30dan sonra kimseler gelip gitmemiş üzüldümbizim topic nasıl bu hale
geldi,dedim yaaa

tubişimmmm pek güzel ağıt yakıyonn
sorma üstüme tanımam birini daha hele bird eben çığırırken dinle sen
iyi düşünmüşsünüz valla bende artık bişeyler yapalımdiyorum bakalım gerçi ev var ama babadan kalma ben kendimiz bişeyler yapalım diyorum bakalım kısmette ne var
ben iyiyim çok şükür canımmmmmm
senin kızının o inciri varya ham ederim onu hhıırrrrrrrr

kızlar az önce TUIBİŞ le konuştum doktordan çıkmış kalp atışını görmüşler şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok şükür canım ne kadar iyisin benimle aynı sevincipaylaşmışsın resmen sağol ya allah gönlünce versin herşeyii..
bu arada resme baktım ben karnı burnunda bişey beklliyodum ama neyse seni görmüş oldum maşallah bahtındayüzün kadar güzel olsun

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin kalp atışınıda gördüğüne demek bir tane melek var içerde allah sağlık versin
canımmm allah razı olsun şükürler olsunhala inanmakta zorlansamda galiba evet ben yüklüyüm evet bir taneymiş diğer bebek bu nasılş bikadın yauu ben buna anne demem dedi gitti galiba ama çok şükür kardeşi bende o yerini sevmiştir umarım beni bırakmaz inşallahh
çok şükür canım yaaa ikizmiki acaba bişey dedimi
tekiz miş hayatımmmmmmmmm
yaw bir insan bir insanı bu kadarnmı iyi tanır ya ciğerimi okuyo resmen valla teldede sölşedim zaten nedne biz bişey duıyamadık ona takıldım ama merak etme bir haftya sonra başka bi hastaneye gidip dinlerim allah izin verirse

Tubişimmm çokkkk sevindimm çokkkk gözünüz aydın olsun tekrardan eeeee bebiş kaç tane :26: neyse sağlıklı olsunda gelince bombayı patlatır Tubiş :92:
allah razı olsun canımm darısı sizlere olsun inşallah bundan sopnra hep sizler için dualar ediyorum ..bombamız tek şekerim diğer uşak beni beğenmemiş belliki

iyiyim hamdolsun cumartesi evime gidiyorum eşime kavuşuyorum cok şükür
tubişte kalp atışlarını duymuş rabbim 9 ay boyunca güzel haberlerini almayı nasip etsin tubiş ve bebişinin

şükür eşine kavuşıuyosun canm ohh balayı yapın bi güzel özlem giderin..hayırşı yolculuıklar şimdiden..
evet allah razı olsun çok şükür duymadım ama dr gördüm dedi bend eona güvenmeye çalıştım inşallah bi aksilik çıkmaz allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin

ay yine kimseler yok neyse benim tosunda başımda bekliyo zaten pc vercem ben dündne beri fenayım kızlar midemmi bulanıyo anlamadım ama ağzıma sular doluyo içim kalkıyo gondola binmiş gibiyim..haydi öpüyorum herkesi ben az yatayım

ilk gidişinde kalp atışını dinleyememen normal canım bir on gün sonra sesinide duyarsn güp güp ..kaç haftalık oldunuz artık bi çizelge yap takip edelim seni ...bu arada bulantıların başlamış hayırlı olsun

selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok arkadaş kahvaltıya çağırdı oraydım geldim hemen mutfağa daldım anca geldim
kemercim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu ve bebişli yıllara
tubişim canım gene dayanamamışsın çok sevindim canım kalp atışlarını duymuşsun bulantılarda başlamış kendini belli ediyo artık ben burdayım diyo inşallah 9 ay boyunca bize güzel haberler verirsin caanımmmmm
nurcanım ellerine sağlık canım ördüklerin çok güzel olmuş çok beğendimm inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler verirsinde bşzde sana ne cicişler yaparızzzz

slm canlarım nasılsınız bakem misafirlerimi kazasız belasız karşıladım çok şükür herşey çok güzel gittii
geçmişe bi göz atayım dedim kamer doğum günümüş iyi günler gör hep cnm rabbim yeni yaşındada bebişini versin sana inş...
nurcanım ellerine sağlık yaptıkların çok hoşuma gitti bende isterim banane banane
tubişiiiiimmmm seninde gözün aydın cnm oh oh maşşaaallahh kalp atışlarını duymuşsun bebişin inş...9 ay boyunca sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçirirsinnn
ipem paşamızda maşşallah tekmelerini atıyomuş desene golcü olacak senin paşannn

kızlar aklıma gelenler bunlar unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum canlarıııııııııımmm

herkese selam gerçi kimse yok ama olsun

tuğbişimmmm ohhh maşallahhh hayırlısıylaa kalp atışınıda duymuşsunuz sen duymasanda doktorun duymuş canımm allahaa şükürrr bundan sonra daha rahat olursun inşallahhhh

kamer doğum gününmüş bugün doğuım günün kutlu olsun inşallah yalnız geçirdiğin son doğum günü olur gelecek yıl bebeğinle kutlarsın:13:

leydimmm valla süpwer haberler vermişsinnn ne güzell kızın kısmetiyle geliyo :13: kız isimleri bizde ipucu verebiliriz dünde doğum gününmüşşş doğum kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara ailecekkk..evlenmişsinizdee maşallahhh güle güle huzur içinde oturun canım

nurcikkk çok güzel olmuş yaptıkların hamarat bacım benim

durucum sende benim gibi yoğunsunnn bacım benimmm

ipemmm sende demek bebek görmeye gittin ohh ne güzel gezmeye başlamışsın komşularınla

tosticim evine eşine kauşuyonn hadi gözün aydın canım

tuğbişimm bende isterim melikenin numarasını bana gönderirmisin

tarfilimm sizdemi ev almaya karar verdinizz ne güzelll inşallah hesaplı ve güzel ev alırsınız canım

başka unuttuğum bişey varmı yaaa :26: kusuruma bakmayın unuttuysamm

şifacımm komşuna geçmiş olsun diliyorum umarım atatır bebeğine kavuşur

elif ve bebek tedavileriniz aynı zamanda hemen hemen inşallah güzel haberler vereceksinişzzz

asicimm senide untumayayıımmm misafirlerin gelmiş güzel geçmiş geçmiş olsun diyeyimm

Son düzenleme:
sevdacım sende burdasın galiba aşağıda görüorum bi bakayım dedim ama çok sessiz bu aralar topik bende çıkıyorum canım görüşürüz iyi geceler

öleymişte ipem nedense hala içim rahat değil sanki doktor ezbere konuştu ya bi bakışta hemen kalp atışlarını ben görebiliyorum dedi sanki ben ona göstermeye gittim ben görmeliydim ama ya neyse nankörlük olmasın şimdi bunada şükürler olsun binlerce kez...
hayatım kaç kaftalık olduğumu bilmiyorum burdaki dr 5buçuk 6 haftalıksın dedi antalyayla görüştüm oda 6 , 7 haftalıksın dedi artık ne sayarsan çizelge muhabbetindne hiç anlamamki ben bi hayırsever varmıdır acaba
ya bulantımıki sence erken değilmi bence ben üşüttüm ipem ya değişik bişey bugüntüm gün sürdü eğer bu bulantıysa vay halime çok iğrenç bi durummuşşş...yinede çok şükür çook
ccanım valla bu defa be dayanmıştım doktor yarın çalışmıyomuş onun için aradılar bugün gelin diye ee tabi ekmeğimede kaymak sürmüş oldular fenada olmadı yani..
sağol canımmm güzel yüzlüm alllah sanada burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah en hayorlı vesağlıklısındna inşallah...ama o bulantı konusunu kabullenmek istemiyorum erken gibi ya du bakalım yarın ne olcak :26:[/QUOTE]
tubişiiiiimmmm seninde gözün aydın cnm oh oh maşşaaallahh kalp atışlarını duymuşsun bebişin inş...9 ay boyunca sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçirirsinnn
[/QUOTE]
canımmmçok teşekkürler darısı başına inşallah hamarat hatunum aay elindne bi mantı yesek hiçte fana olmaz he

canımmm çok teşekkürler anam nasıl yazdın onşa şeyi abooowwww tam bir sayfaaaaaa
allah razı olsun sevommmm rabbimden darısını tez vakitte sizler için diliyorum şnnnşallahh..
he numarayı vereyim birde mail vardıdemi kusura bakma varya hep ihmal ediyorum ne desen haklısın dur yarın arayımda verey,m olarmı şimdi tel kapalı şarjıda bitik zati

nurcannnnn maşallah sana hamarat hatunnn bayıldım örgülerineeeee hayırlısıyla inşallah yaptırmak banada kısmet olur gerççi annem şimdiden dağıtayım diyoda dur hele daha bişi belli değil dedi,m ama maksat nurcanımın el emeği olsun annem çuvalar dolusuda yaptırsa nurcanuımın elinden mutlaka bi parça olucak..
bu arada telde sölediğin şeyi kesinlikle kabul etmiyorum kapı çaldı eşim çok çalmış duymamışım sölenince sen ne dediysen tamam dedim kapadım sakın olaki arayımda bulup yollayım yapma vallahi konuşmam seninle bundan sonra ahada yemin ettim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…