Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asi özeline bak şekercim

kızşlat nabersiniz
transer olan hatunlar ne alemdesiniz
elif mümkü oldukça dinlenmeye çalış birde ananas konusunda ben sı-on transferde duydumki içeriğindeki asitve kan sulandırıcı etkisinden dolayı tutunmak yerine zararı olabiliyomuş onun için hiç yemedim ilk tedavimd ebolca yemiştim
bol protein öneriyolar ben bolca ceviz dut kurusu pekmez kabak çekirdeği yemiştim bol meyve yemiştim arada birde kuru kayısı yemiştim kaboz olmayam diye ağrılarında inşallah iyiye işarettir dinleme şimdi orauıun buranın ağrısını takılmaonlara bolca dua et
test günün ne zaman

mennnnnnnn geldimmmm nabersinizzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldiin bana bi gözellik yaparmıosın güzellik:26:
tuğba cnm hoşgeldin.tefriciye aldın saol kuzu allah razı olsun
12 taneydi embiryolar hepside döllenmişti ama içlerinden 2 si dondurulmaya müsaitmiş
hmmmm:26:sıkma canını sağlık olsun hayırlısı olsun senin olsunda bir tane ıolsun

kızlar ben kaçar melikenin cüzlerini yetitiriyim bariiii hepinizi öpüyorum canlarım bitirebilirsem gelirimmm

asicim 10 dk da bir mesah atabiliyorum pöööff bide bu çıkmış yaa
canım zorlanıcaksan söle ben komşuya sorayım
ama kendim içinde üzüldüm şimdi ben her gece okuyorum özelikle perş.ve cuma geceleri olmadımı şimdi hiç birisi

genede rabbim kabul eder olsun kuzum sıkma canını annneeemmm....
bak ozaman şöle yapalım komşuna 29 u ver bende 30 u okuyum imi annemmmm

kızlar ben kaçar melikenin cüzlerini yetitiriyim bariiii hepinizi öpüyorum canlarım bitirebilirsem gelirimmm
canım yaaa kusura bakma lütfen böle olacağını bilsem baştan almazdım melikeden ama annem öle deyince komşuda onaylayıonca kaldım böle bekletip yaarın bi arkadaşa verebilridm ama duası alınıcakmış onunda vebaline giremezdim allah razı olsun sendne canımmmm gönlüne göre versinmahcup oldum bilesin

yok cnm ne dimek annem rabbim kabul etsin inş....

fatoş mesaj kutun dolu canım bi kontrol edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…