mennnnnnnn geldimmmm nabersinizzzzzzzzzzzzzz
mennnnnnnn geldimmmm nabersinizzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldiin bana bi gözellik yaparmıosın güzellik:26:mennnnnnnn geldimmmm nabersinizzzzzzzzzzzzzz
hmmmm:26:sıkma canını sağlık olsun hayırlısı olsun senin olsunda bir tane ıolsuntuğba cnm hoşgeldin.tefriciye aldın saol kuzu allah razı olsun
12 taneydi embiryolar hepside döllenmişti ama içlerinden 2 si dondurulmaya müsaitmiş
kızlar ben kaçar melikenin cüzlerini yetitiriyim bariiii hepinizi öpüyorum canlarım bitirebilirsem gelirimmm
asicim 10 dk da bir mesah atabiliyorum pöööff bide bu çıkmış yaa
canım zorlanıcaksan söle ben komşuya sorayım
ama kendim içinde üzüldüm şimdi ben her gece okuyorum özelikle perş.ve cuma geceleri olmadımı şimdi hiç birisi
canım yaaa kusura bakma lütfen böle olacağını bilsem baştan almazdım melikeden ama annem öle deyince komşuda onaylayıonca kaldım böle bekletip yaarın bi arkadaşa verebilridm ama duası alınıcakmış onunda vebaline giremezdim allah razı olsun sendne canımmmm gönlüne göre versinkızlar ben kaçar melikenin cüzlerini yetitiriyim bariiii hepinizi öpüyorum canlarım bitirebilirsem gelirimmm
hoşgeldin kuzu iyiiiz biz senden naber
canım yaaa kusura bakma lütfen böle olacağını bilsem baştan almazdım melikeden ama annem öle deyince komşuda onaylayıonca kaldım böle bekletip yaarın bi arkadaşa verebilridm ama duası alınıcakmış onunda vebaline giremezdim allah razı olsun sendne canımmmm gönlüne göre versinmahcup oldum bilesin
tamam canım ben bi gidip söliyeyim gelirim az snragenede rabbim kabul eder olsun kuzum sıkma canını annneeemmm....
bak ozaman şöle yapalım komşuna 29 u ver bende 30 u okuyum imi annemmmm
tamam canım ben bi gidip söliyeyim gelirim az snra
fatoş mesaj kutun dolu canım bi kontrol edermisin
bendee ii sayılırımm bee kuzuuuuu yarın doktoraa gideccem onun heycanıı varrrrrr:122::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?