fatoşmesaj listen dolu bi kontroledebilirmisin
evet cnmmm
kızlariyigeceler hepinize pat diye çıkıyorum ama boynuma bir ağrı giriverdi azcıkovdurayım sayın tosunumaöperim hepinizi
abuuuww cnm ya o zaman sabah senden müjdeli haber bekleyecez inşllh..halaylar çekecez
kızlariyigeceler hepinize pat diye çıkıyorum ama boynuma bir ağrı giriverdi azcıkovdurayım sayın tosunumaöperim hepinizi
elif için tefriciye
kedersiz...300
asi..............300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200
tarfil.........200
toplam..1400
kalan...3044
dışardaki işleri bitirip bir hevesle geldim net yoktu bu saate kada şimdide
herkes akşam telaşındadır kimseler yok..kankim kargo gelmedi ama ben bugün
birle üç arası evde değildim gerçi gelsede kapıya not bırakırlardı ....tosti evindeymişsin
gözünaydın eşinle hasret giderirsiniz artık ....bu arada fatoşun günümü geçmiş inşallah hayırlı haberle alırız inşallah ağrılar bize halaylar çektirir
kızlar listeye eklemeyi beceremedim bende 200 tane alıyorum elifcim için
elif merhaba nasılsın canım senin transferin ne zaman olmuştu canım benimc.tesi oldu allaha şükür hiç ağrım yok ama karnım feci şiş sende de var mı şişlik:44:
merhaba cnm bnm transferim perşembe günü oldu.ooooooooo şişlik varya ben mahvoldum abartmış olmayım ama ben daha yeni yeni kendime geldim şişlik ilk 2 gün çok fazlaydı gazım vardı ayy geceleri kendi dııırrrt gürültüme uyanıordum ha 2 gündür biraz rahatım o konuda.dün adet sancısı gibi ağrım oldu ....dondurttunmu peki cnm
kayseri tüp bebek merkezinde yapıldı kuzu
merhaba cnm bnm transferim perşembe günü oldu.ooooooooo şişlik varya ben mahvoldum abartmış olmayım ama ben daha yeni yeni kendime geldim şişlik ilk 2 gün çok fazlaydı gazım vardı ayy geceleri kendi dııırrrt gürültüme uyanıordum ha 2 gündür biraz rahatım o konuda.dün adet sancısı gibi ağrım oldu ....dondurttunmu peki cnm
senin benden 2 gün önce olmuş canım transferin kız 3 4 aylık hamileyim sanki ramazan davulu gibi geziyorum ortalıkta 3 tane embriyomuzu bugün dondurduk canım çok mutluyuz inş bu sefer son olur benim3.denemem inşallah seninle 40larımız karışır elifcim
hımmmmm cnmmmmm bendee bebek yoksaa kendımeeee boylee aradaa merkezz arıyorumdaaa
inşallahhhh haftayaaa sonraa halaylar çekecezzzzzz
bebekdls sen nerde yaptırdınn cnmm tup bebeyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?