Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlariyigeceler hepinize pat diye çıkıyorum ama boynuma bir ağrı giriverdi azcıkovdurayım sayın tosunuma öperim hepinizi

kızlariyigeceler hepinize pat diye çıkıyorum ama boynuma bir ağrı giriverdi azcıkovdurayım sayın tosunuma öperim hepinizi

abuuuww cnm ya o zaman sabah senden müjdeli haber bekleyecez inşllh..halaylar çekecez

inşallahhh cnmm ama geçen gun test yaptım yok çıktıı ben daha çokkk tedavii amacıylaa gıdıyorumm bu kadar zaman olmadıysam vardır bi sebebbiiiiiii

inşallahhhhhhh ipemmm inşallahhhhhhhhhhhhhh

elif merhaba nasılsın canım senin transferin ne zaman olmuştu canım benimc.tesi oldu allaha şükür hiç ağrım yok ama karnım feci şiş sende de var mı şişlik:44:

elif merhaba nasılsın canım senin transferin ne zaman olmuştu canım benimc.tesi oldu allaha şükür hiç ağrım yok ama karnım feci şiş sende de var mı şişlik:44:

merhaba cnm bnm transferim perşembe günü oldu.ooooooooo şişlik varya ben mahvoldum abartmış olmayım ama ben daha yeni yeni kendime geldim şişlik ilk 2 gün çok fazlaydı gazım vardı ayy geceleri kendi dııırrrt gürültüme uyanıordum ha 2 gündür biraz rahatım o konuda.dün adet sancısı gibi ağrım oldu ....dondurttunmu peki cnm

elifff cnmm sen nerdeeeeee yaptırdınnnn tüp bebeyiiiii

Ahh hiç zorma o gaz konusunu

senin benden 2 gün önce olmuş canım transferin kız 3 4 aylık hamileyim sanki ramazan davulu gibi geziyorum ortalıkta 3 tane embriyomuzu bugün dondurduk canım çok mutluyuz inş bu sefer son olur benim3.denemem inşallah seninle 40larımız karışır elifcim

canlarım ya ben çıkıorum annem başımda kızıor kalk şunun başından diyor öptüm herkesi konuşuruz yine ....iiiiiiiiiii geceler herkse

ayy inşallah kız inşallah hayırlarla bakalım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…