Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ataşehir memorıal de yaptırdım sevdamceeciimmmm

anammmmmmmmmmmmmm cem demirel demii yaptırdınn kısssss inşallahhhhh hayırlıı sonuç alırsınız ikinizdee amaaa hamışş olursanızz sizee kedilerii kıskandılarrr dıyecemmmmm
bennn dee tup bebeyeee gıdersek yaa ataşehir memoriel yada şişli deydii sanırsammm ordaki memorieldee düşünüyorum ne kadar tuttuuu cnmm senın tedaviiii

bencedee annen haklıı cnmmm kalk tab iiiiii

bebekdls cnmm bencee sendee çıkk zararıı olabilirrrr

tamam canım haklısın zararı olabilir 200 tane bende aldım tefriciyye ben daha fazla alabilirdim ama kurandan okumak şartmı acaba ben kuranı yeni öğrendimde o yüzden yavaş okuyorum türkçe okuyabilirmiyim canım

bizdee ezbereee okuyoruzz cnmm türkçee herhalll dee KURAN dan okumuyoumm bennnnn

slmmmm arkadaşlarrr ben geldmmm hepimizz için dua ettim namazımı kıldıktan sonraa buarada elifimmm ben okudum 100tane

slmmmm arkadaşlarrr ben geldmmm hepimizz için dua ettim namazımı kıldıktan sonraa buarada elifimmm ben okudum 100tane

merabaaa kızlarrr nasılsınızzzz ben yeni sayılırm sadece elifle ve asiyle muhabbetm olduu err arkadaşlarlada tanışmakk dertleşmek istermmm

merabaaa kızlarrr nasılsınızzzz ben yeni sayılırm sadece elifle ve asiyle muhabbetm olduu err arkadaşlarlada tanışmakk dertleşmek istermmm

melmacım tam çıkıyodum hoşgeldin nasılsın benim c.tesi transferim oldu karnım çok felaket şişti oturamıyorum

melmacım tam çıkıyodum hoşgeldin nasılsın benim c.tesi transferim oldu karnım çok felaket şişti oturamıyorum

hoşbulduk bitanem teşekr ederm öncelikle iiim geçmiş olsnnn işalllhhh allahın izniyle anne olursun umarmm dikkat ett kendne yorma kendnii bende bundan 2ay önce aşılama yaptmştm özel bi hastanede ama maleseff tutmadıı şuan metformin kullanıyormmm umarım hepimize allahımmm tattırır bu yüce analık duygusunu canımmmmm alllaha emanett olllll

herkeze iyi geceler ben benim civcivlerimin babasının horozumun yanına gidiyim birazdaaa

aminnnnnnnnnnnnn hepimiz anne oluruz inşşaaallah bitanem iyi geceler

slm kızlar iyi akşamlar ben geldim cüzümü okuyup geldim emme kimsecikler kalmamışmı

allah kabul etsin kuzum ağzına sağlık bana ettiğin dualar sana da olsun inş..sen benim için ne dilediysan sağındaki solundaki etreafındaki tüm melekler de senin için diledi kuzum .amin hepimizin için inş..
agazınaa saglıkkk cnmmmmmm ALLAH kabul etsın elıf ın bidee bebekdls sının karnınaaaaa meleklerrrrrrrr konsunnnnnnn

hepimizin karnına melekler konsun hemde ikiz ikiz allah ım vıcır vıcır ohh ...

Son düzenleme:
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
GÜNÜNÜZ HAYIRLA DOLSUN
GÜNAYDIN GÜZELCELER

kızlar midem çok bulanıor arada çıkarıom acaba psikolojıkmidir..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…