canlarım ya ben çıkıorum annem başımda kızıor kalk şunun başından diyoröptüm herkesi konuşuruz yine ....iiiiiiiiiii geceler herkse
ataşehir memorıal de yaptırdım sevdamceeciimmmm
canlarım ya ben çıkıorum annem başımda kızıor kalk şunun başından diyoröptüm herkesi konuşuruz yine ....iiiiiiiiiii geceler herkse
bencedee annen haklıı cnmmm kalk tab iiiiii
bebekdls cnmm bencee sendee çıkk zararıı olabilirrrr
tamam canım haklısın zararı olabilir 200 tane bende aldım tefriciyye ben daha fazla alabilirdim ama kurandan okumak şartmı acaba ben kuranı yeni öğrendimde o yüzden yavaş okuyorum türkçe okuyabilirmiyim canım
kızlar merhaba iyi akşamlar nie kimse yok yine bende giremiorum çok sancılarım var bugün transferimin 4.günü. adet olcam gibi sancılarım var ama doktor çok normal dedi.yatıor hep dikkat ediorum
sizleri çok özledim
bnm için nolur dua edin arkadaşlarım bırakmasın embiryom beni..:)))))))))))))
bizdee ezbereee okuyoruzz cnmm türkçee herhalll dee KURAN dan okumuyoumm bennnnn
slmmmm arkadaşlarrr ben geldmmm hepimizz için dua ettim namazımı kıldıktan sonraa buarada elifimmm ben okudum 100tane
:
tamam canım ben ezbere bilmiyorum türkçe okurum o zaman iyi geceler öptümm çok şiştim sanki patlıcamm yarın görüşürüz
slmmmm arkadaşlarrr ben geldmmm hepimizz için dua ettim namazımı kıldıktan sonraa buarada elifimmm ben okudum 100tane
agazınaa saglıkkk cnmmmmmm ALLAH kabul etsın elıf ın bidee bebekdls sının karnınaaaaa meleklerrrrrrrr konsunnnnnnn
agazınaa saglıkkk cnmmmmmm ALLAH kabul etsın elıf ın bidee bebekdls sının karnınaaaaa meleklerrrrrrrr konsunnnnnnn
merabaaa kızlarrr nasılsınızzzz ben yeni sayılırm sadece elifle ve asiyle muhabbetm olduu err arkadaşlarlada tanışmakk dertleşmek istermmm
dammammmm cnm hadi kendıneee ıyıı bakkkkk bendee çıkarrrrrr hadiii byyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79:
melmacım tam çıkıyodum hoşgeldin nasılsın benim c.tesi transferim oldu karnım çok felaket şişti oturamıyorum
hoşbulduk bitanem teşekr ederm öncelikle iiim geçmiş olsnnn işalllhhh allahın izniyle anne olursun umarmm dikkat ett kendne yorma kendnii bende bundan 2ay önce aşılama yaptmştm özel bi hastanede ama maleseff tutmadıı şuan metformin kullanıyormmm umarım hepimize allahımmm tattırır bu yüce analık duygusunu canımmmmm alllaha emanett olllll
allah kabul etsin kuzum ağzına sağlık bana ettiğin dualar sana da olsun inş..sen benim için ne dilediysan sağındaki solundaki etreafındaki tüm melekler de senin için diledi kuzum .amin hepimizin için inş..slmmmm arkadaşlarrr ben geldmmm hepimizz için dua ettim namazımı kıldıktan sonraa buarada elifimmm ben okudum 100tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?