kankim acaba dün sen evde yokkenmi geldi kargon:44: ..leydime cumartesi ulaşmış
nurcikim iş iş yine işşşş
kızma yaaaffff
bilmiyorumki kapıda kağıt falanda yok
bende arada size çaktırmadan yapıyorum işleri azar azarçamaşır asıp geldim
dötün durmuyorki yerindeeben cumartesi de evde yoktum saat 12 den sonra
hade senin işin var ya diğerlerii
kolay gelsin bacuma
:26::26::26::26::26:
fatoş bugün dohtora gidecekk ..inşallah bu sefer gerçekten meleği ona süpriz yapmıştır
bende arada size çaktırmadan yapıyorum işleri azar azar
dötün durmuyorki yerindee
inşallahfatoş bugün dohtora gidecekk ..inşallah bu sefer gerçekten meleği ona süpriz yapmıştır
meraba kızlar herkese kolay gelsin nasılsınız
inşallah canımm Allah kolaylıklar versinkolay gelcek inşallah öğleden sonra azalır gibi sankim
hayırdır ne olduu :26:ben patlamaya hazır bomba gibiyim moralim çokkkkkkkk bozuk
yessssfatoşun adetimi gecikti
kızlar nasılsınız ............
iyidir sen nasılsın
bütün umutlarım tedavi hayallerim hepsi çöpte sanki bize umut edip murada ermek harammış gibi hiç bişeyimiz doğru yolunda gitmiyor:85::85::85::85::85:dükkan dükkan diye yırttık kendimizi elimizi avucumuzu ne var yoksa döktük oraya hesap edilemeyen birsürü problem ler çıktı aynı parseldeki 2 bina yaklaşık 60 kişi mülk sahipleri izin vermiyolar bizim dükkanımıza maalesef bunca masraf çöpe:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85nların izini imzası olmadan da belediye izin vermiyor:85::85::85::85::85:ben buraya girip çıktıkça iyice psikolojim bozuluyo arkadaşlar çünkü şu anda tedaviye başlayamacaz zaten kredi borcumda var bir ton çok zorr ben bebeksiz bir hayat sürecem sanırırm bu gidişle çokkkkkkkkkk kötüyüm hep ağlamak geliyor içimden bana bişey söyleyin nolurrrr
:85::85::85::85::85::85::85:
inşallah bu bekleyişin sonu mutluluk olurbende iyiim ipeğim gün sayıyorum işte
allah yardım etsin canım bir an evvel ferah kapılar açsın inşallahbütün umutlarım tedavi hayallerim hepsi çöpte sanki bize umut edip murada ermek harammış gibi hiç bişeyimiz doğru yolunda gitmiyor:85::85::85::85::85:dükkan dükkan diye yırttık kendimizi elimizi avucumuzu ne var yoksa döktük oraya hesap edilemeyen birsürü problem ler çıktı aynı parseldeki 2 bina yaklaşık 60 kişi mülk sahipleri izin vermiyolar bizim dükkanımıza maalesef bunca masraf çöpe:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85nların izini imzası olmadan da belediye izin vermiyor:85::85::85::85::85:ben buraya girip çıktıkça iyice psikolojim bozuluyo arkadaşlar çünkü şu anda tedaviye başlayamacaz zaten kredi borcumda var bir ton çok zorr ben bebeksiz bir hayat sürecem sanırırm bu gidişle çokkkkkkkkkk kötüyüm hep ağlamak geliyor içimden bana bişey söyleyin nolurrrr
iyiyiz canım snei sormalı sen nasılsın asılkızlar nasılsınız ............
bütün umutlarım tedavi hayallerim hepsi çöpte sanki bize umut edip murada ermek harammış gibi hiç bişeyimiz doğru yolunda gitmiyor:85::85::85::85::85:dükkan dükkan diye yırttık kendimizi elimizi avucumuzu ne var yoksa döktük oraya hesap edilemeyen birsürü problem ler çıktı aynı parseldeki 2 bina yaklaşık 60 kişi mülk sahipleri izin vermiyolar bizim dükkanımıza maalesef bunca masraf çöpe:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85nların izini imzası olmadan da belediye izin vermiyor:85::85::85::85::85:ben buraya girip çıktıkça iyice psikolojim bozuluyo arkadaşlar çünkü şu anda tedaviye başlayamacaz zaten kredi borcumda var bir ton çok zorr ben bebeksiz bir hayat sürecem sanırırm bu gidişle çokkkkkkkkkk kötüyüm hep ağlamak geliyor içimden bana bişey söyleyin nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?