Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fatoş bugün dohtora gidecekk ..inşallah bu sefer gerçekten meleği ona süpriz yapmıştır

bende arada size çaktırmadan yapıyorum işleri azar azar

dötün durmuyorki yerindee

cumartesi aslındA evde olucaktım ablamda eniştemde çalışıyomuş kızı kursa götürdüm
teyze sizde kalıyım dedi kurstan çıkmasını bekledim eve gelmemiz yedi oldu dünde doktor randevusu vardı

bütün umutlarım tedavi hayallerim hepsi çöpte sanki bize umut edip murada ermek harammış gibi hiç bişeyimiz doğru yolunda gitmiyor:85::85::85::85::85:dükkan dükkan diye yırttık kendimizi elimizi avucumuzu ne var yoksa döktük oraya hesap edilemeyen birsürü problem ler çıktı aynı parseldeki 2 bina yaklaşık 60 kişi mülk sahipleri izin vermiyolar bizim dükkanımıza maalesef bunca masraf çöpe:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85nların izini imzası olmadan da belediye izin vermiyor:85::85::85::85::85:ben buraya girip çıktıkça iyice psikolojim bozuluyo arkadaşlar çünkü şu anda tedaviye başlayamacaz zaten kredi borcumda var bir ton çok zorr ben bebeksiz bir hayat sürecem sanırırm bu gidişle çokkkkkkkkkk kötüyüm hep ağlamak geliyor içimden bana bişey söyleyin nolurrrr
:85::85::85::85::85::85::85:

şöle varya umudunun bittiği yerde hiç ummadığın zaman meleğin geliverirde kısmetiyle işinizde gücünüzde kısmetiniz artsın valla ne deyim ki şimdi ben.........

bende iyiim ipeğim gün sayıyorum işte
inşallah bu bekleyişin sonu mutluluk olur
allah yardım etsin canım bir an evvel ferah kapılar açsın inşallah

kızlar nasılsınız ............
iyiyiz canım snei sormalı sen nasılsın asıl

canım gün doğmadan neler doğar üzülme ne olur herşey yoluna girecek Allahın izni ile ..

oofff nurcanım ya kendimi dinliorum galiba hep şimdide pıtışım acıor neden bilemedim adet olcakmış gibin.

canım sıkıntı yapma düzelir işler açılır imzayı verirler Allah yardım eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…