canım biliyorsun tubişinde böyle ağrıları olmuştu ,güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsunoofff nurcanım ya kendimi dinliorum galiba hep şimdide pıtışım acıor neden bilemedim adet olcakmış gibin.
canım biliyorsun tubişinde böyle ağrıları olmuştu ,güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsunkafanı rahat tut
slm kuzucuklarım nasılsın bakeeemmmm
ayy canımm yaaa inan duygulandım şimdi inşallahh hamişliktende bulanacak midenhe aslında ağrılar oldukça seviniorum bi taraftanda
bi yandan da korkuorum işte acaba adet olcammı die aklımdan geçior
inanırmısınız sabah midem çok bulanıodu afedersiniz çıkardım biraz ayy beni bi görseniz hem öğüruorum hem oynuorum oram buram oynuor oh oh oh bulan mide bulan diorum ayyyy ne komiğim yaww
annemde gülsemmi ağlasammı sana dior..
iyiidir yavru kuzucuk sen nasılsınnslm kuzucuklarım nasılsın bakeeemmmm
hemidee en dolgunundannkız asıl kuzu sensin biz dana olduksen nasılsın
bütün umutlarım tedavi hayallerim hepsi çöpte sanki bize umut edip murada ermek harammış gibi hiç bişeyimiz doğru yolunda gitmiyor:85::85::85::85::85:dükkan dükkan diye yırttık kendimizi elimizi avucumuzu ne var yoksa döktük oraya hesap edilemeyen birsürü problem ler çıktı aynı parseldeki 2 bina yaklaşık 60 kişi mülk sahipleri izin vermiyolar bizim dükkanımıza maalesef bunca masraf çöpe:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85nların izini imzası olmadan da belediye izin vermiyor:85::85::85::85::85:ben buraya girip çıktıkça iyice psikolojim bozuluyo arkadaşlar çünkü şu anda tedaviye başlayamacaz zaten kredi borcumda var bir ton çok zorr ben bebeksiz bir hayat sürecem sanırırm bu gidişle çokkkkkkkkkk kötüyüm hep ağlamak geliyor içimden bana bişey söyleyin nolurrrr
:85::85::85::85::85::85::85:
he aslında ağrılar oldukça seviniorum bi taraftanda
bi yandan da korkuorum işte acaba adet olcammı die aklımdan geçior
inanırmısınız sabah midem çok bulanıodu afedersiniz çıkardım biraz ayy beni bi görseniz hem öğüruorum hem oynuorum oram buram oynuor oh oh oh bulan mide bulan diorum ayyyy ne komiğim yaww
annemde gülsemmi ağlasammı sana dior..
kuzum belkimde psikoljik deeeldir ne biliyonkiiiGÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
GÜNÜNÜZ HAYIRLA DOLSUN
GÜNAYDIN GÜZELCELER
kızlar midem çok bulanıor arada çıkarıom acaba psikolojıkmidir..:26::26:
inşallah nurcanım yaa hadi bakalım hayırlısıinş..fatoş bugün dohtora gidecekk ..inşallah bu sefer gerçekten meleği ona süpriz yapmıştır
hayırdır kuzum noldukiiiiiiiiiiiiben patlamaya hazır bomba gibiyim moralim çokkkkkkkk bozuk
bütün umutlarım tedavi hayallerim hepsi çöpte sanki bize umut edip murada ermek harammış gibi hiç bişeyimiz doğru yolunda gitmiyor:85::85::85::85::85:dükkan dükkan diye yırttık kendimizi elimizi avucumuzu ne var yoksa döktük oraya hesap edilemeyen birsürü problem ler çıktı aynı parseldeki 2 bina yaklaşık 60 kişi mülk sahipleri izin vermiyolar bizim dükkanımıza maalesef bunca masraf çöpe:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85nların izini imzası olmadan da belediye izin vermiyor:85::85::85::85::85:ben buraya girip çıktıkça iyice psikolojim bozuluyo arkadaşlar çünkü şu anda tedaviye başlayamacaz zaten kredi borcumda var bir ton çok zorr ben bebeksiz bir hayat sürecem sanırırm bu gidişle çokkkkkkkkkk kötüyüm hep ağlamak geliyor içimden bana bişey söyleyin nolurrrr
:85::85::85::85::85::85::85:
ilahi ipeeemmm yawwkız asıl kuzu sensin biz dana olduksen nasılsın
iyiidir yavru kuzucuk sen nasılsınn
hemidee en dolgunundann
iyiiz yavyuu sen nasılsın hoşgeldin anca kalktın ben heyecandan uyuyamıorum 7 de uyandımslm kuzucuklarım nasılsın bakeeemmmm
ayy canımm yaaa inan duygulandım şimdi inşallahh hamişliktende bulanacak miden
bu arada elifcim sende tefrciyelerden alıp okuyabilirsin canım .hem manen rahatlamış olursun hemde kafan dağlır
teşekkür ederim arkadaşlar ama maalesef öyle ve olumlu bir şey yok :85:
kusura bakmazsanız eğer ben bir süre en azından gelmek istemiyyorum buraya kafayı yiycem yoksa psikolojim alt üst oldu iyice, ben buraya gelmeden önce hiç bukadar heveslenmemş tim bebek işine en azından hergün saatlerce aklımda deildi burda hiç aklımdan çıkmıyor benim için şu an daha kötü:85::85::85::85::85::85::85::85:ama sizi hepinizi çok seviyorum herkesin birbirine desteğini arkadaşlık, dostluk ilişkilerinizi her zaman özlücem sizi çok seviyorum kızmayın bana olurmu eminim beni anlarsınız şu anki psikolojimi sizden daha iyi kmse anlayamaz bundan eminim eşim bile:85::85::85::85::85:tedaviye başlamak için gerçekten umudumun olduğu zaman tekrar gelicem inşallah olurmu sizin desteğinizi almalıyım o zamanlarda hepiniz kendinize çokk iyi bakın olurmu çok üzgünüm elifin tefrriciyesini 100 den fazlasını okudum okundu olarak yazabilirsin nurcan devam ediyorum bitiririm görüşürüz
iyiyim canım saolilahi ipeeemmm yaww
bende iyim ortanca kuzucuk sen nasılsın?
kusura bakmazsanız eğer ben bir süre en azından gelmek istemiyyorum buraya kafayı yiycem yoksa psikolojim alt üst oldu iyice, ben buraya gelmeden önce hiç bukadar heveslenmemş tim bebek işine en azından hergün saatlerce aklımda deildi burda hiç aklımdan çıkmıyor benim için şu an daha kötü:85::85::85::85::85::85::85::85:ama sizi hepinizi çok seviyorum herkesin birbirine desteğini arkadaşlık, dostluk ilişkilerinizi her zaman özlücem sizi çok seviyorum kızmayın bana olurmu eminim beni anlarsınız şu anki psikolojimi sizden daha iyi kmse anlayamaz bundan eminim eşim bile:85::85::85::85::85:tedaviye başlamak için gerçekten umudumun olduğu zaman tekrar gelicem inşallah olurmu sizin desteğinizi almalıyım o zamanlarda hepiniz kendinize çokk iyi bakın olurmu çok üzgünüm elifin tefrriciyesini 100 den fazlasını okudum okundu olarak yazabilirsin nurcan devam ediyorum bitiririm görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?