Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım biliyorsun tubişinde böyle ağrıları olmuştu ,güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsun kafanı rahat tut

he aslında ağrılar oldukça seviniorum bi taraftanda
bi yandan da korkuorum işte acaba adet olcammı die aklımdan geçior
inanırmısınız sabah midem çok bulanıodu afedersiniz çıkardım biraz ayy beni bi görseniz hem öğüruorum hem oynuorum oram buram oynuor oh oh oh bulan mide bulan diorum ayyyy ne komiğim yaww
annemde gülsemmi ağlasammı sana dior..

ayy canımm yaaa inan duygulandım şimdi inşallahh hamişliktende bulanacak miden

bu arada elifcim sende tefrciyelerden alıp okuyabilirsin canım .hem manen rahatlamış olursun hemde kafan dağlır

canım benim ne olur üzülme ALLAH bi kapıyı kapar diğerini açar.. bizim şer bildiklerimizde bi hayır var inan........ tez vakitte işleriniz yoluna girer inş..

canım brenim az kalmış sayılı günün geçmesine belitilere takılma benim tutunduğu ve tutunmadıpğı zamanda aynı şeyleri yaşadım.. sadece son tedavimde hamiş kalıcağıma dair içimde bir umut vardı v ve avaz avaz bağırıyodu ....

GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
GÜNÜNÜZ HAYIRLA DOLSUN
GÜNAYDIN GÜZELCELER

kızlar midem çok bulanıor arada çıkarıom acaba psikolojıkmidir..:26::26:
kuzum belkimde psikoljik deeeldir ne biliyonkiii
fatoş bugün dohtora gidecekk ..inşallah bu sefer gerçekten meleği ona süpriz yapmıştır
inşallah nurcanım yaa hadi bakalım hayırlısıinş..
ben patlamaya hazır bomba gibiyim moralim çokkkkkkkk bozuk
hayırdır kuzum noldukiiiiiiiiiiii

cnm bak bence kötü düşünme herşeyde vardır bir hayır annem sıkma canını

leydim nabersinn canımm .arada ismini aşağıda görüyoruzz ama yazmadan çıkınca merak ediyoruzz net sorunu halolmadımı

teşekkür ederim arkadaşlar ama maalesef öyle ve olumlu bir şey yok :85:
kusura bakmazsanız eğer ben bir süre en azından gelmek istemiyyorum buraya kafayı yiycem yoksa psikolojim alt üst oldu iyice, ben buraya gelmeden önce hiç bukadar heveslenmemş tim bebek işine en azından hergün saatlerce aklımda deildi burda hiç aklımdan çıkmıyor benim için şu an daha kötü:85::85::85::85::85::85::85::85:ama sizi hepinizi çok seviyorum herkesin birbirine desteğini arkadaşlık, dostluk ilişkilerinizi her zaman özlücem sizi çok seviyorum kızmayın bana olurmu eminim beni anlarsınız şu anki psikolojimi sizden daha iyi kmse anlayamaz bundan eminim eşim bile:85::85::85::85::85:tedaviye başlamak için gerçekten umudumun olduğu zaman tekrar gelicem inşallah olurmu sizin desteğinizi almalıyım o zamanlarda hepiniz kendinize çokk iyi bakın olurmu çok üzgünüm elifin tefrriciyesini 100 den fazlasını okudum okundu olarak yazabilirsin nurcan devam ediyorum bitiririm görüşürüz

slm kuzucuklarım nasılsın bakeeemmmm
iyiiz yavyuu sen nasılsın hoşgeldin anca kalktın ben heyecandan uyuyamıorum 7 de uyandım
ayy canımm yaaa inan duygulandım şimdi inşallahh hamişliktende bulanacak miden

bu arada elifcim sende tefrciyelerden alıp okuyabilirsin canım .hem manen rahatlamış olursun hemde kafan dağlır

he dün ben sormuştum alabilirmiyim die cvp gelmediydi tamm alırım
1000 yaz bana nurcanım..sonra yine alırım

kendini nasıl daha iyi hissedersen onu yap canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

ilahi ipeeemmm yaww

bende iyim ortanca kuzucuk sen nasılsın?
iyiyim canım saol

kendini daha iyi hisedeceksen git tabi ama aklın bizde kalacak sana söyliyim dayanamayıp arada kapının eşiğinden bakacaksın bize bu kızlar ne yapıyo ne konuşuyo diye :92:
iyi bak kendine canım

günaydın benim güzel kuşlarım bugün nasıllarmış bakem

İPEĞİM canım nasılsın kuzummm ÖMER PAŞAMIZ nasıllar.... dün doktora gitmişsin canım havadisler nasıl.....

NURCAN ım canım sen nasılsın bebetom.... kız sana diyeceğim unutuyotrum biyerlerini kaşı kenfdine ayetel kürsi ler oku canım yaptıklaını görenler MAŞALLAdiyor......
kız nazar değicek diye korkuyorum inan.... bide görümcem ve ortancı eltim hep dua ediyolar senin için... sizleri biliyolar..... ama büyük eltim görünce biraz kıskandı ... o kadar güzeller yani......görenler bayıldı yaptıklarına benden sölemesi kendine kurşun falan dök...

ASİCİM hoşgeldin bacım....

kızlar acil çıkıyorum teyzem telefon açtı ağlayıyodu telefonda hemen çık yanıma gel dedi sesi çok kötüydü

bnm için okuduğun tefriciye için ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CNM ağzına sağlık kuzum.RABBİM senin de eşininde yardımcısı olsun
ama ne kadarda gitcem bidaha buraya gelmeyecemde desen gidemezsin kuzum bırakamazsın bizi.

kamercim canın nasıl istiyorsa öyle davran geldiğinde sohbetler ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…