eşimin tahlili ile ilgili yukarda yazdım canım
ya kedersiz rüya tabirlemeden anlarsan okuyunca banada bişiler karalasana bacım ya rüyamda hamamda oluyorum oradan iki hamile kadın beni dışarı çıkarıp davul gibi karınlarını benim karnıma sürüyolar bende içimden benimde olsun diye diliyorum çok etkiledi bu rüya beni bilinçaltı olmasın kıskaydirigubbakcemile3 birde altın küçük top gibi bi kolye ve yanında ALLAH cc.yazan gümüş bi kolye oluyo elimde hayırdır ne olaki bilmiyorumkismile
canım inş bu ağrıların iyiye işarettir dediğin gibib kısmetse bu ay gelir bebişin.
merhaba canim,agrim hala var,yarin yine ultrasyona gidicem bakalim ne varmis,bu gun bir az koyu renkte akintim oldu,yumurta akina benziyor yapiskan ama koyu,adetime 3gun var,bilmiyorum belki de adetim erken geliyor,hakkimda hayirlisi olsun,kismetse olur bebisim,
bizde özledik seni nerelerdesin bakem olumunekankayizsmilekızlar kaç gündür giremiyorum özledim valla kocaman öpüyorum hepiniziiii
görür görmez bu tam tuğbaya göre dedim ve ekledim kaydirigubbakcemile3ay bu tam benlikmiş hatırladınmı bugünkü espiriyi kedersizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazdım ya oraya görmedinmi yoksa sendemi anlamadın :mymeka:ya şu resim eklemeyi banada öğretin arkadaşlarr lütfeeenn :1rolleyes:
canım benim saolasın amin inş:Saruboceq:ALLAH hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:ah kedersiz bacim ahhh,insallah ismindeki gibi tum kederleerinden kurtulup biran önce anne olmanin o muhtesem mutluluguna erisirsin sende....tabiii butun isteyenlerede ayni dileklerimi gönderiyom,(Allahim benide benide benide benide,,,,yalvariyorum)
günaydın canım bende merak ediyorum inşallah içinize sinen bir doktor olur
ben kendim için olan 44 taneyi okudum canım
İNŞ CANIM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIYORUM :sinifsinif:
BENİMKİ DAHA UYUYO BEY EFENDİ ÇOK RAHAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?