Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

boşver gülüm kendini yıpratma yeter düşünme artık neşelen biras

en iyisini yapmışsın başka odaya geçmekle uzatma kuzum erkek sinirlendimi gözü hiç bişeyi görmez ağzından çıkanı kulağı duymaz alttan almak gerekir.bazen bizimde patlak verdğimiz oluor rabbim bi yerden denge sağlıor işte.sen kafanı şimdi öle kavgalara yorma bu yumoşlar her bir halttan etkilniıor züme kendini.
elifffffffffff nasılsın canım acaba bizimkiler içerde napıyolar çok merak ediyorumm acaba içerdelermi

inşallah içerdedirler kuzum kanamamız olmadığına göre galiba içerdelerdir bende bugün şişkinim
şimdi demet kızacak hergün yeni bişe çıkarıosun die başım çok dönüoo ilaçtanda olabilir bebektende olabilir birazdan yatcam tesbih de çekmem lazım ay ben çıksammı ne??

inşallah ikinizinde hayırlı haberlerini alırız kızlar kurban olduğum rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim denetimçiler şantiyeye çıktı bende şimdi çıkıcam ama aklım burada kaldığından hemencik bakayım dedim
herkes iyi sanırım allah herkesi daha da iyi etsinn

asicim tartışma yaşamışsın eşinle arada bir oluyo eşler arasında canım kendini ne olur üzmee ağlamanın sadece sana zararı var unutma kendini yıpratma sen yıprat karşındakini taktike bak bendeki yaa eşin farkına varır yaptıklarının canım gönlünü alır

elifcik ve bebekcikk heyecan dorukta beklemekkk nasıl zor dimiii nasılda günler geçmiyooo ama şunu bilin en güzel bekleme bu zamandır hayatta..en mutlu ve en umutlu olduğumuz zamannn

neyse ben kaçarr bu aralar çok sessiz kjalmış burasıı :26: inşallah eski haline dönecekkk

sol elifcim
ben herzaman böle yaparım ne zaman tartışsak başka odaya giderim oda peşimden gelirrrrr

sevooooooooom seni bu saatte görmek çok güzel bacımmmmm
evet cnm tartıştık ama saolun kızlar hepinizde bana yardımcı oldunuz hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummmm

inşş canım benim geçenkinde 9.günümde adet olmuştum git yat canım ben de çıkıcam birazdan aslında yatsak iyi olacak ama burası da bana çok iyi geliyo arkadaşlarımın hepsi birbirinden tatlılar inş hamileleikten dönüyodur

asiiiii şimdi ne gördüm biliyonmuuu geçmiş sayfalara rastgele tıklarken senin transfer zamanında yaptığını gördümm ilahii şu stresli günlerimde beni güldürdün rabbim de seni güldürsünnn

bu arada kızlar ben tefriciyeden 100 tane almıştım ama 200 yazmışsınız ben daha yeni başladım :26: 100 bitirirsem 200 üde okurum okiş

hade ben kaçtımm byeeee

he yaaaa işte ben böle komik bi gacıyım yeri geldimi çok dertli yeri geldimi çok komik yeri geldimi de çok zor bi bayan oluyorum işte huy huym kurusunnn

kızlar 6. yılımıza giriyoruz evliliğimizde 1 yılı askın suredır ıstıyorduk sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk. ilgilenen varsa paylasıma hazırım öpüldünüz

arkadaşlar hepinize iyi günler belim çok ağrıdı daha yemek yapacam 50 tane tefriciyye daha okucam 200 olacak inş by byy....

kızlar 6. yılımıza giriyoruz evliliğimizde 1 yılı askın suredır ıstıyorduk sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk. ilgilenen varsa paylasıma hazırım öpüldünüz

cnm öncelikle tebrik ediyorum sorunsuz bi hamilelik geçirisin umarımmmmm....
çok tabiki paylaş 4 gözle bekliyorum seniiii

ayyyyyyyyy çok sevindimmm canımmm böle müjdeleri duymak bize acayip moral oluyo allahım tamamına erdircin yasemin

canım bacaklı çorba istedi onu yapıcam yanına da pazı kavurıyım diyorum yumurta kırıyorum ben yada yoğurt sarımsaklı yapıyorum

kız allah iyiliğini versin emiiii bacaklı çorba dediğin paça çorbasım ıyyyy töbe töbe nimetede ıy denmezyaaa hiç sevmem yaaaa işkembe paça öğğğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…