cnm iyi değilim yani kocam hiç bişe olmamış gibi ama ben öle olamıyorum çok kırıldım gerçektennnnnnn
hiç büyütmezdim bende ama akşam çok kırıcı şeyler sölediiiiiiiiii
ne biliyim azıcık bi sevgi saygı vardı onuda yitiricektim akşam az kalsııııınnnn başka odaya geçmeseydiiiimmmmmm daha çok uzayabilirdiiiiiiiii
boşver gülüm kendini yıpratma yeter düşünme artık neşelen biras
en iyisini yapmışsın başka odaya geçmekle uzatma kuzum erkek sinirlendimi gözü hiç bişeyi görmez ağzından çıkanı kulağı duymaz alttan almak gerekir.bazen bizimde patlak verdğimiz oluor rabbim bi yerden denge sağlıor işte.sen kafanı şimdi öle kavgalara yorma bu yumoşlar her bir halttan etkilniıor züme kendini.cnm iyi değilim yani kocam hiç bişe olmamış gibi ama ben öle olamıyorum çok kırıldım gerçektennnnnnn
hiç büyütmezdim bende ama akşam çok kırıcı şeyler sölediiiiiiiiii
ne biliyim azıcık bi sevgi saygı vardı onuda yitiricektim akşam az kalsııııınnnn başka odaya geçmeseydiiiimmmmmm daha çok uzayabilirdiiiiiiiii
elifffffffffff nasılsın canım acaba bizimkiler içerde napıyolar çok merak ediyorumm acaba içerdelermi
en iyisini yapmışsın başka odaya geçmekle uzatma kuzum erkek sinirlendimi gözü hiç bişeyi görmez ağzından çıkanı kulağı duymaz alttan almak gerekir.bazen bizimde patlak verdğimiz oluor rabbim bi yerden denge sağlıor işte.sen kafanı şimdi öle kavgalara yorma bu yumoşlar her bir halttan etkilniıor züme kendini.
inşallah içerdedirler kuzum kanamamız olmadığına göre galiba içerdelerdir bende bugün şişkinim
şimdi demet kızacak hergün yeni bişe çıkarıosun die başım çok dönüoo ilaçtanda olabilir bebektende olabilir birazdan yatcam tesbih de çekmem lazım ay ben çıksammı ne??
hadi öptüm sizleri ben çıkıorum başım kalablıklaştı..........
sol elifcimen iyisini yapmışsın başka odaya geçmekle uzatma kuzum erkek sinirlendimi gözü hiç bişeyi görmez ağzından çıkanı kulağı duymaz alttan almak gerekir.bazen bizimde patlak verdğimiz oluor rabbim bi yerden denge sağlıor işte.sen kafanı şimdi öle kavgalara yorma bu yumoşlar her bir halttan etkilniıor züme kendini.
inşallah içerdedirler kuzum kanamamız olmadığına göre galiba içerdelerdir bende bugün şişkinim
şimdi demet kızacak hergün yeni bişe çıkarıosun die başım çok dönüoo ilaçtanda olabilir bebektende olabilir birazdan yatcam tesbih de çekmem lazım ay ben çıksammı ne??
selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim denetimçiler şantiyeye çıktı bende şimdi çıkıcam ama aklım burada kaldığından hemencik bakayım dedim
herkes iyi sanırım allah herkesi daha da iyi etsinn
asicim tartışma yaşamışsın eşinle arada bir oluyo eşler arasında canım kendini ne olur üzmeeağlamanın sadece sana zararı var unutma kendini yıpratma sen yıprat karşındakini taktike bak bendeki yaa eşin farkına varır yaptıklarının canım gönlünü alır
elifcik ve bebekcikk heyecan dorukta beklemekkk nasıl zor dimiii nasılda günler geçmiyoooama şunu bilin en güzel bekleme bu zamandır hayatta..en mutlu ve en umutlu olduğumuz zamannn
neyse ben kaçarr bu aralar çok sessiz kjalmış burasıı :26: inşallah eski haline dönecekkk
en iyisini yapmışsın başka odaya geçmekle uzatma kuzum erkek sinirlendimi gözü hiç bişeyi görmez ağzından çıkanı kulağı duymaz alttan almak gerekir.bazen bizimde patlak verdğimiz oluor rabbim bi yerden denge sağlıor işte.sen kafanı şimdi öle kavgalara yorma bu yumoşlar her bir halttan etkilniıor züme kendini.
iyim cnm iyimmm
hadi öptüm sizleri ben çıkıorum başım kalablıklaştı..........
asiiiii şimdi ne gördüm biliyonmuuu geçmiş sayfalara rastgele tıklarken senin transfer zamanında yaptığını gördümm ilahii şu stresli günlerimde beni güldürdün rabbim de seni güldürsünnn
bu arada kızlar ben tefriciyeden 100 tane almıştım ama 200 yazmışsınız ben daha yeni başladım :26: 100 bitirirsem 200 üde okurum okiş
hade ben kaçtımm byeeee
kızlar 6. yılımıza giriyoruz evliliğimizde 1 yılı askın suredır ıstıyorduk sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk. ilgilenen varsa paylasıma hazırım öpüldünüz
arkadaşlar hepinize iyi günler belim çok ağrıdı daha yemek yapacam 50 tane tefriciyye daha okucam 200 olacak inş by byy....
kızlar 6. yılımıza giriyoruz evliliğimizde 1 yılı askın suredır ıstıyorduk sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk. ilgilenen varsa paylasıma hazırım öpüldünüz
ne yemek yapıcan bacım banada sölede bilgi olsun banadaaa
güle güle cnmm
canım bacaklı çorba istedi onu yapıcam yanına da pazı kavurıyım diyorum yumurta kırıyorum ben yada yoğurt sarımsaklı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?