Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ağlamamak sinir olmamak elde değil cnm yaaa sanki akşam o lafları bana o dememiş gibi davranıyo geldi elimi tutuyo öpüyo seviyo ayyyy sinir oldum yaaaaa
ama elbet hatasını anlayana kadarda tavrımı koruycammm

ağlamamak sinir olmamak elde değil cnm yaaa sanki akşam o lafları bana o dememiş gibi davranıyo geldi elimi tutuyo öpüyo seviyo ayyyy sinir oldum yaaaaa
ama elbet hatasını anlayana kadarda tavrımı koruycammm

valla canım erkek milleti hep aynı işte bişi yokmuş gibi aradan 10 dk geçer sırnaşmaya başlarlar işte ne yaparsın haklısın kızmamamk mümkün değil ama

demetttoo kz ne oldu ben kaçırmışım yaa kuzum kavga mı ettin kocanla ana!!!!!ben pek giremedim dün annemde çok kızıo elimden alıo size veda edemeden pat die ççıkmak zorunda kalıoruım

demetttoo kz ne oldu ben kaçırmışım yaa kuzum kavga mı ettin kocanla ana!!!!!ben pek giremedim dün annemde çok kızıo elimden alıo size veda edemeden pat die ççıkmak zorunda kalıoruım

evet cnm kavga ettik şiddetli bi tartışmaydı ben akşam 7 den sora odama kapandım hiç çıkmadım oda kendi kendine çay koyup içmi zııkkım içesice
nası geçtiyse boğazından ben odada nası ağladımı bilemedim o beyefendide kendine çay sefası yapmışşşşşşşş

ah cnm bnm ya olur böle kavgalar diecem aslında olmaması gerek ne sorununuz varsa kırmadan kırılmadan bağırmadan konuşularak halledilmeli işte olmuoorr.....insan kendini tutamıor hele bide temelinde bazı sıkıntılarda varsa accık bi kıvılcım dağılıveriyor ...

şidi iyimisiniz peki!!!! küsme sakın kocana bizde çok kavga ederdik burdaki kızlar bilir ama ben hiç küsmezdim..

sen bişey yapma kuzuum kıyamam ben gelirkene ıslak kek yapıp getiririmmmm

aaanaaaaaaaaaammmmmmmmmm hamile kalmadan aşermeye başladım bile ben yaaa valla herhalde 30 kilo alırım ben artık bu gidişle çok iştahlıyım kızlarrrrrrr eeee ne de olsa boğayız dimi

cnm iyi değilim yani kocam hiç bişe olmamış gibi ama ben öle olamıyorum çok kırıldım gerçektennnnnnn
hiç büyütmezdim bende ama akşam çok kırıcı şeyler sölediiiiiiiiii
ne biliyim azıcık bi sevgi saygı vardı onuda yitiricektim akşam az kalsııııınnnn başka odaya geçmeseydiiiimmmmmm daha çok uzayabilirdiiiiiiiii

tööbeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

elifffffffffff nasılsın canım acaba bizimkiler içerde napıyolar çok merak ediyorumm acaba içerdelermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…