canım benim kıyamam sen ağlama ya hep oluyo böyle tartışmalar bu dönemlerden zaman zaman hepimiz geçiyorus gülüm ama sonunda da hiç bişi olmamış gibi davranıo ya erkekler bizde ağladığımızla kalıyoruz bu daha sinir bozucu neyse canım sen üzülme bakıyım gözyaşı sana hiçççç yakışmıyo
hoşgeldin canım
karnımı doyurup geldiiim
hoşbulduk cnm sen nasılsın?
slm kızlar keyifler nasıl ??
ağlamamak sinir olmamak elde değil cnm yaaa sanki akşam o lafları bana o dememiş gibi davranıyo geldi elimi tutuyo öpüyo seviyo ayyyy sinir oldum yaaaaa
ama elbet hatasını anlayana kadarda tavrımı koruycammm
ben dee doyurdum şimdi de çay içiyorum
gayett iyi canımm senin kii nasılllllll
valla canım erkek milleti hep aynı işte bişi yokmuş gibi aradan 10 dk geçer sırnaşmaya başlarlar işte ne yaparsınhaklısın kızmamamk mümkün değil ama
oh oh afiyet olsun benim de cnm istiyo ama kim kalkıpta yapıcak yaaa aç kapıyıda geliyimde senle beraber içek çayıııı
demetttoo kz ne oldu ben kaçırmışım yaa kuzum kavga mı ettin kocanla ana!!!!!ben pek giremedim dün annemde çok kızıo elimden alıo size veda edemeden pat die ççıkmak zorunda kalıoruım
buyur gel canım hemen açıyorum kapıyı çayın yanına ne istiyosun ne yapıyım sana
evet cnm kavga ettik şiddetli bi tartışmaydı ben akşam 7 den sora odama kapandım hiç çıkmadım oda kendi kendine çay koyup içmi zııkkım içesice
nası geçtiyse boğazından ben odada nası ağladımı bilemedim o beyefendide kendine çay sefası yapmışşşşşşşş
sen bişey yapma kuzuum kıyamam ben gelirkene ıslak kek yapıp getiririmmmm
ah cnm bnm ya olur böle kavgalar diecem aslında olmaması gerek ne sorununuz varsa kırmadan kırılmadan bağırmadan konuşularak halledilmeli işte olmuoorr.....insan kendini tutamıor hele bide temelinde bazı sıkıntılarda varsa accık bi kıvılcım dağılıveriyor ...
şidi iyimisiniz peki!!!! küsme sakın kocana bizde çok kavga ederdik burdaki kızlar bilir ama ben hiç küsmezdim..
evet cnm kavga ettik şiddetli bi tartışmaydı ben akşam 7 den sora odama kapandım hiç çıkmadım oda kendi kendine çay koyup içmi zııkkım içesice
nası geçtiyse boğazından ben odada nası ağladımı bilemedim o beyefendide kendine çay sefası yapmışşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?