kız allah iyiliğini versin emiiii bacaklı çorba dediğin paça çorbasım ıyyyy töbe töbe nimetede ıy denmezyaaa hiç sevmem yaaaa işkembe paça öğğğğğğğ
kızlar 6. yılımıza giriyoruz evliliğimizde 1 yılı askın suredır ıstıyorduk sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk. ilgilenen varsa paylasıma hazırım öpüldünüz
haaa tamam cnm şimdi anladım kusura bakma cahilliğime verppeeehhhhhhhhhhhhh yok kız biz öle diyoruz bacaklı çorba diye mercimek yemeğinin sulusu bide erişteli olanı ben çok severim
asicimmm ben gene şiştim ve gerim gerim gerildimmm yarık davul kibin oldumm abooovvvvv ne güzel fizikim vardı şimdi karnım 1 mtre ilerde gidiyo benden ben çıkıyorum yoksa patlıcam bide oturunca daha çok katlanıyo göbemmmmmmm by byyyy
noluyo kız hayırdırrrrr
ayyy kimseden ses çıkmıodu bende hem söledim hem oynadım hemde kendimi alkışladım
(kusura bakmayın kızlar yoğun çalısıyorum hemen yazamadım.)
öncelikle Allah ın izniyle dualara ve zikirlere tutununun. ilgilenirseniz bunlar hakkındada bilgi veririm.
incir kürü, arısütü bal polen ve aktardan bır macun dennedım. bol bol zeytın yedım.
doktor gittiğimizde klomen ve dufhaston baslattı, eşimede klomen verdı ama kullanım zamanlarımız farklıydı. tahmınım adetımden hemen sonra kaldı. bir hadıste okudgum ve anladıgım kadarıyla
adetınınızın ilk gününden itibaren ekşi acı baharatlı ayran yogurt yemeyın mumkunse bal yemeye devam edın.
süpersin zuzum yaaaa helal olsun sanaaaaa
(kusura bakmayın kızlar yoğun çalısıyorum hemen yazamadım.)
öncelikle Allah ın izniyle dualara ve zikirlere tutununun. ilgilenirseniz bunlar hakkındada bilgi veririm.
incir kürü, arısütü bal polen ve aktardan bır macun dennedım. bol bol zeytın yedım.
doktor gittiğimizde klomen ve dufhaston baslattı, eşimede klomen verdı ama kullanım zamanlarımız farklıydı. tahmınım adetımden hemen sonra kaldı. bir hadıste okudgum ve anladıgım kadarıyla
adetınınızın ilk gününden itibaren ekşi acı baharatlı ayran yogurt yemeyın mumkunse bal yemeye devam edın.
ben bunun zorlugunu olup olmayacagı korkusunu cok yaşadım, üzüntünüz kendinize yetmiş bide etraftan abuk sabuk moral bozucu seyler... oyuzden yardımcı olmak ıstıyorum. adetımden itibaren acı tatlı eksı ayran yogur bunları yemedım ara sıra bal yedım ay ortasına kadar. doktorun verıdıgı ılacıda kullandım. eşinizde akşamları mutlaka türk kahvesi içsin
yıne sormak ıstedıgıniz bırsey olursa cevaplarım
saol canım allah razı olsun türk kahvesi derken neye yararı varmış i,lk kez duydum:26: hergünmü içcek
saol canım allah razı olsun türk kahvesi derken neye yararı varmış i,lk kez duydum:26: hergünmü içcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?