Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız allah iyiliğini versin emiiii bacaklı çorba dediğin paça çorbasım ıyyyy töbe töbe nimetede ıy denmezyaaa hiç sevmem yaaaa işkembe paça öğğğğğğğ

ppeeehhhhhhhhhhhhh yok kız biz öle diyoruz bacaklı çorba diye mercimek yemeğinin sulusu bide erişteli olanı ben çok severim

asicimmm ben gene şiştim ve gerim gerim gerildimmm yarık davul kibin oldumm abooovvvvv ne güzel fizikim vardı şimdi karnım 1 mtre ilerde gidiyo benden ben çıkıyorum yoksa patlıcam bide oturunca daha çok katlanıyo göbemmmmmmm by byyyy

kızlar 6. yılımıza giriyoruz evliliğimizde 1 yılı askın suredır ıstıyorduk sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk. ilgilenen varsa paylasıma hazırım öpüldünüz

ayy tebrikler canım ne güzel bi haber rarbbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

ppeeehhhhhhhhhhhhh yok kız biz öle diyoruz bacaklı çorba diye mercimek yemeğinin sulusu bide erişteli olanı ben çok severim
haaa tamam cnm şimdi anladım kusura bakma cahilliğime ver

tmm cnm hadi çık dinlen acık

(kusura bakmayın kızlar yoğun çalısıyorum hemen yazamadım.)
öncelikle Allah ın izniyle dualara ve zikirlere tutununun. ilgilenirseniz bunlar hakkındada bilgi veririm.
incir kürü, arısütü bal polen ve aktardan bır macun dennedım. bol bol zeytın yedım.
doktor gittiğimizde klomen ve dufhaston baslattı, eşimede klomen verdı ama kullanım zamanlarımız farklıydı. tahmınım adetımden hemen sonra kaldı. bir hadıste okudgum ve anladıgım kadarıyla
adetınınızın ilk gününden itibaren ekşi acı baharatlı ayran yogurt yemeyın mumkunse bal yemeye devam edın.

cnm öncelikle rabbim ol diyecek kii olacak inş..bu yaptığımız kürleri ne biliyim tedavilerimizi boşa çıkarmasın kurban olduğum rabbim...
senide tekrar tebrik ediyorum cnm rabbim srunsuz bi hamilelik geçirtmeyi nasip etsin inş..kuzağına aldığın günüde göstersin sana cnmmmm

canım rabbim hayırlısını versin bizde burda birbirimize bol bol dualar ediyoruz rabbim boşa çıkarmasın emeklerimiz allahaım bizede nasip etssin inşallah

ben bunun zorlugunu olup olmayacagı korkusunu cok yaşadım, üzüntünüz kendinize yetmiş bide etraftan abuk sabuk moral bozucu seyler... oyuzden yardımcı olmak ıstıyorum. adetımden itibaren acı tatlı eksı ayran yogur bunları yemedım ara sıra bal yedım ay ortasına kadar. doktorun verıdıgı ılacıda kullandım. eşinizde akşamları mutlaka türk kahvesi içsin
yıne sormak ıstedıgıniz bırsey olursa cevaplarım

saol canım allah razı olsun türk kahvesi derken neye yararı varmış i,lk kez duydum:26: hergünmü içcek

Son düzenleme:
saol canım allah razı olsun türk kahvesi derken neye yararı varmış i,lk kez duydum:26: hergünmü içcek

malum kahve ve çay bilindiği üzre uykumuzu açar zinde tutar. uykudan uyanamayan lar genelde kahve içer bılırsınız. türk kahvesi vücudu hareketlendırdıgı gibi spermlerede hız ve hareketlılık verıyormus.

kızlar ben geldim ......
ne olmuş böle bizim topiğimize ya kimsecikler yok......eski halini çok özledim......

bende bugün şeker testi yaptırdım hastanede sabah 8 de gittim 11 de geldim ve belim kopuyo resmen yattım 2.30 kadar hala da var ne zaman geçicek bu ağrılar..... neyse testimiz çok şükür temiz teyzeleri.. muayene olmadım.. doktor oparasyonda imiş.... öğleden sonra gelcek dediler bende o kadar bekleyemezdim bu ağrı varken bende.... yarında büyük bir ihtimal sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı olucAM... bakalım ağrımm devasm ederse gitmem.... sizleri özledim ya... nerelerdesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…