kızlar ben geldim ......
ne olmuş böle bizim topiğimize ya kimsecikler yok......eski halini çok özledim......
bende bugün şeker testi yaptırdım hastanede sabah 8 de gittim 11 de geldim ve belim kopuyo resmen yattım 2.30 kadar hala da var ne zaman geçicek bu ağrılar..... neyse testimiz çok şükür temiz teyzeleri.. muayene olmadım.. doktor oparasyonda imiş.... öğleden sonra gelcek dediler bende o kadar bekleyemezdim bu ağrı varken bende.... yarında büyük bir ihtimal sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı olucAM... bakalım ağrımm devasm ederse gitmem.... sizleri özledim ya... nerelerdesiniz..
kızlar ben geldim ......
ne olmuş böle bizim topiğimize ya kimsecikler yok......eski halini çok özledim......
bende bugün şeker testi yaptırdım hastanede sabah 8 de gittim 11 de geldim ve belim kopuyo resmen yattım 2.30 kadar hala da var ne zaman geçicek bu ağrılar..... neyse testimiz çok şükür temiz teyzeleri.. muayene olmadım.. doktor oparasyonda imiş.... öğleden sonra gelcek dediler bende o kadar bekleyemezdim bu ağrı varken bende.... yarında büyük bir ihtimal sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı olucAM... bakalım ağrımm devasm ederse gitmem.... sizleri özledim ya... nerelerdesiniz..
kızlar ben geldim ......
kızlar ben geldim ......
malum kahve ve çay bilindiği üzre uykumuzu açar zinde tutar. uykudan uyanamayan lar genelde kahve içer bılırsınız. türk kahvesi vücudu hareketlendırdıgı gibi spermlerede hız ve hareketlılık verıyormus.
kimsecikler yokmu ben deldimm demettttt nirdesin kızzz
yanlız değilmişim
he yawww burdayım dizi bitti ben buraya damladımmmm
aynen canım dizi biti de geldim
eeee akşama ne var menündeeeee
kırmızı mercimek çorbası
yoğurtlu makarna
salata
ooooo güzelmiş cnm afiyet olsun yoğurtlu makarna nası oluyokiiiiii bildiğimiz yoğurtlu makarnamı :26::26:
saol canım benim gel beraber olsun
bildiğimiz gibi canım makarnayı haşlıyon üzerine saromsaklı yoğurt ve birasda twrwyağını kızdırıp nane biber atıp makarnanın üstüne döküyon
sen ne pişirdin yada pişirecen bakem???
ooooo afiyet olsun cnm benim rabbim olmayanada versin inş....
eşin kaçta geliyo peki???
bende et sote yapıcam cnm
amin canım 18:15 ile 18:30 arası gelir
sizede afiyet olsun canım senin eşin kaçta gelio
aynı cnm benim ki öle geliyo 6.30gibi felan geliyoooo
hmmmm ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?