eh çoğalıyoruz amma bizimde çıkma vaktimiz geliyoooo yemek yapılacak amaaaann kim yapacak yaaaa
tarfilde gelmiş çoğaldık mı ne
evet canım şimdi bizimkiler gelir tüh ya tam çoğaldıktı neyse sonra gelince belki kalabalık olur benim yemekler hazı yanlız salata kaldı bende onu yapmaktan vazcaysam mı ne
naber kızlar pek gelen olmamış bende yemek yaptım eşimi bekliyom
cnm iyi senin yemeğin hazırmış benimkinden hala tık yok birazdan başlarım bende çıksam iyi olacak akşam gelirsen konuşuruz yine öptüm cnm
hoşgeldin cnm ooooo maşşallaaah hamarat hatunun hali başka oluyo tabisi....
sen ne yemek pişirdin cnm
cnm iyi senin yemeğin hazırmış benimkinden hala tık yok birazdan başlarım bende çıksam iyi olacak akşam gelirsen konuşuruz yine öptüm cnm
dur yaw çıkmayım acık daha duruyum eşimi msn den takip ediyorum o çevrim dışı olunca geliyor demektir ama hala çevrim içi görünüyooodemetcim hadi çık artıkın sen yemekini yap bacım ......
çok klasik bi yemek emme eşim çok sever diye kuru fasulye pilav salata var canım
tamam canım akşam gelince görüşürüz öptüm kolay gelsin sana
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz hepinize iyi akşamlar:79::79::79::79::79::79::79:
dur yaw çıkmayım acık daha duruyum eşimi msn den takip ediyorum o çevrim dışı olunca geliyor demektir ama hala çevrim içi görünüyooo
ne klasiği beeee süppperrrr bayılırım ben oh afiyet olsun cnm yanınada turşu çıkar varsa oooohhh mis gibiiii
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz hepinize iyi akşamlar:79::79::79::79::79::79::79:
tamam canım çıkma tabikide ben eşin geldiğinde yemeğin hazır olsun diye dedim sonra yine laf falan atar atışırsınız diye korktum :18::18:
malesef canım bu sene turşu yapmadımm
cnm yapacağım yemek sıcak sıcak yensin diye bende tam hazrılamıyorum sıcak olursa daha iyi olur şimdi bide sıcak yemek yapmamışsın diyeee atışırızzz
huhuuuu kimse yokmuuu:92::92::92::92:
duru bacım senden aldığım 100 tefriciyeyi dün akşam okuudm canım
:81: :81: :81: :81: :81: :81: :80: :80: :80: :80: :80: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?