Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eh çoğalıyoruz amma bizimde çıkma vaktimiz geliyoooo yemek yapılacak amaaaann kim yapacak yaaaa

evet canım şimdi bizimkiler gelir tüh ya tam çoğaldıktı neyse sonra gelince belki kalabalık olur benim yemekler hazı yanlız salata kaldı bende onu yapmaktan vazcaysam mı ne

evet canım şimdi bizimkiler gelir tüh ya tam çoğaldıktı neyse sonra gelince belki kalabalık olur benim yemekler hazı yanlız salata kaldı bende onu yapmaktan vazcaysam mı ne

cnm iyi senin yemeğin hazırmış benimkinden hala tık yok birazdan başlarım bende çıksam iyi olacak akşam gelirsen konuşuruz yine öptüm cnm

cnm iyi senin yemeğin hazırmış benimkinden hala tık yok birazdan başlarım bende çıksam iyi olacak akşam gelirsen konuşuruz yine öptüm cnm

tamam canım akşam gelince görüşürüz öptüm kolay gelsin sana

demetcim hadi çık artıkın sen yemekini yap bacım ......
dur yaw çıkmayım acık daha duruyum eşimi msn den takip ediyorum o çevrim dışı olunca geliyor demektir ama hala çevrim içi görünüyooo
çok klasik bi yemek emme eşim çok sever diye kuru fasulye pilav salata var canım

ne klasiği beeee süppperrrr bayılırım ben oh afiyet olsun cnm yanınada turşu çıkar varsa oooohhh mis gibiiii

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz hepinize iyi akşamlar:79::79::79::79::79::79::79:

tamam canım çıkma tabikide ben eşin geldiğinde yemeğin hazır olsun diye dedim sonra yine laf falan atar atışırsınız diye korktum :18::18:

malesef canım bu sene turşu yapmadımm

tamam canım çıkma tabikide ben eşin geldiğinde yemeğin hazır olsun diye dedim sonra yine laf falan atar atışırsınız diye korktum :18::18:

malesef canım bu sene turşu yapmadımm

cnm yapacağım yemek sıcak sıcak yensin diye bende tam hazrılamıyorum sıcak olursa daha iyi olur şimdi bide sıcak yemek yapmamışsın diyeee atışırızzz

huhuuuu kimse yokmuuu:92::92::92::92:

duru bacım senden aldığım 100 tefriciyeyi dün akşam okuudm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…