Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyilik güzellik senden ?eşim derse gitti bende buraya geldim kızlar varsa sohbet ederiz diye ama kimsecikler yohh ikimizden başka

evet canımtopikler sesiz
bak sabırla bekleyenler topiğine gel kaynatıyoruz sende katıl

selam Nurcan canım resimleri ekleyemedim daha yaaa kusura bakma valla vakit bulamadım o günden beri eee nasılsınız yeter Nurcan başka göremediğim burda olan kızlar

selam Nurcan canım resimleri ekleyemedim daha yaaa kusura bakma valla vakit bulamadım o günden beri eee nasılsınız yeter Nurcan başka göremediğim burda olan kızlar
ohooo ben o işi çoktan halletim canım saolsun fatoş yardım etti yeni bir topik açtımm ..seninde çok emeğin geçti sağol ama artık resim ekliyebiliyomm :87: :87: :87: :87:

Son düzenleme:

iyiz canım bak yukarıya yazdığım topikteyiz hadi sende gel muhabet edek

ohooo ben o işi çoktan halletim canım saolsun fatoş yardım etti yeni bir topik açtımm ..seninde çok emeğin geçti ama artık resim ekliyebiliyomm :87: :87: :87: :87:
yaaa canım hayırlı olsun bol kazançlar olsun inşallah eeee eski topik nolcak :26: neyse yeniye bi bakıyım da geleyim

amaninn boooooo benim kankimm gelmişş başımıza taş yağacakk allamaaa bu saate burda olmazdın kankim hayrola

çok beğendiysen git benim örgüleri beğenn
:82: bu bir istek midir :86: tabiki beğenirim sapına kadarrrr

iyiz canım bak yukarıya yazdığım topikteyiz hadi sende gel muhabet edek
canım arkadaşım öncelikle eşin için geçmiş olsun diyorum inşallah daha iyidir şu an Rabbim hepimize başta sağlık versin valla çok vaktim yok ama bi selam veririm

eskiside dursunn canımm emeğin geçti okadar silmeye kıyamadım
şimdi iki topikte bebek örgüleri kısmında mı :26: bak öyleyse eğer eskisini yönetici yabangülüm e bildir kendi el emeklerime taşısın onlarada paspas boncuk örtünü felan ekleriz eklersin eklerler

selam kızlar naber
hoşgeldin kankişonti
şimdi iki topikte bebek örgüleri kısmında mı :26: bak öyleyse eğer eskisini yönetici yabangülüm e bildir kendi el emeklerime taşısın onlarada paspas boncuk örtünü felan ekleriz eklersin eklerler
senin açtığın sanırımm el emekleri bölümünde ama bu yeni açtığımız bebek örgüleri bölümünde bildireyimmi diyorsun yöneticiye :26:

canım allah razı olsun hepinizden güzel yüreklerinize sağlık bekleriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…