:81: :81: :81: :81: :81: :81: :80: :80: :80: :80: :80: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:
iyilik güzellik senden ?eşim derse gitti bende buraya geldim kızlar varsa sohbet ederiz diye ama kimsecikler yohh ikimizden başkane haber canımmm
iyilik güzellik senden ?eşim derse gitti bende buraya geldim kızlar varsa sohbet ederiz diye ama kimsecikler yohh ikimizden başka
ohooo ben o işi çoktan halletim canım saolsun fatoş yardım etti yeni bir topik açtımm ..seninde çok emeğin geçti sağol ama artık resim ekliyebiliyomm :87: :87: :87: :87:selam Nurcan canım resimleri ekleyemedim daha yaaa kusura bakmavalla vakit bulamadım o günden beri eee nasılsınız yeter Nurcan başka göremediğim burda olan kızlar
çok beğendiysen git benim örgüleri beğennsite değişmiş yine beğen tuşu var
selam Nurcan canım resimleri ekleyemedim daha yaaa kusura bakmavalla vakit bulamadım o günden beri eee nasılsınız yeter Nurcan başka göremediğim burda olan kızlar
yaaa canım hayırlı olsun bol kazançlar olsun inşallah eeee eski topik nolcak :26: neyse yeniye bi bakıyım da geleyimohooo ben o işi çoktan halletim canım saolsun fatoş yardım etti yeni bir topik açtımm ..seninde çok emeğin geçti ama artık resim ekliyebiliyomm :87: :87: :87: :87:
eskiside dursunn canımm emeğin geçti okadar silmeye kıyamadımyaaa canım hayırlı olsun bol kazançlar olsun inşallah eeee eski topik nolcak :26: neyse yeniye bi bakıyım da geleyim
:82: bu bir istek midir :86: tabiki beğenirim sapına kadarrrrçok beğendiysen git benim örgüleri beğenn
canım arkadaşım öncelikle eşin için geçmiş olsun diyorum inşallah daha iyidir şu an Rabbim hepimize başta sağlık versiniyiz canım bak yukarıya yazdığım topikteyiz hadi sende gel muhabet edek
şimdi iki topikte bebek örgüleri kısmında mı :26: bak öyleyse eğer eskisini yönetici yabangülüm e bildir kendi el emeklerime taşısın onlarada paspas boncuk örtünü felan ekleriz eklersin eklerlereskiside dursunn canımm emeğin geçti okadar silmeye kıyamadım
canım tenbihleşsek buluşmayız haaaaselam kızlar naber
aleyküm selam canım hoş geldin naber nasılsınslm hatunlar nabersiniz bakeeemmm
hoşgeldin kankişontiselam kızlar naber
senin açtığın sanırımm el emekleri bölümünde ama bu yeni açtığımız bebek örgüleri bölümünde bildireyimmi diyorsun yöneticiye :26:şimdi iki topikte bebek örgüleri kısmında mı :26: bak öyleyse eğer eskisini yönetici yabangülüm e bildir kendi el emeklerime taşısın onlarada paspas boncuk örtünü felan ekleriz eklersin eklerler
aleyküm selam canım hoş geldin naber nasılsın
:82: bu bir istek midir :86: tabiki beğenirim sapına kadarrrr
canım arkadaşım öncelikle eşin için geçmiş olsun diyorum inşallah daha iyidir şu an Rabbim hepimize başta sağlık versinvalla çok vaktim yok ama bi selam veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?